Şimdi Ara

@@@İNDİRİMDE YAPTIM BU FİYATA BU WEB CAM PHILIPS SPC 700NC USB MİK.ORJİNAL RESİMLİ@@@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ÜRÜN BU LİNKTEKİNİN AYNISIDIR ANCAK GİTTİ GİDYORDAKİ ÜRÜN BENİM DEĞİLDİR

LİNKTE ÖZELLİKLERİ YAZIYOR İSTEDİĞİM GARANTİLİ FATURASI YOKTUR MULTİMEDİA BİLGİSAYARDAN GARANTİLİ FİYAT:60YTL

@@@İNDİRİMDE YAPTIM BU FİYATA BU WEB CAM PHILIPS SPC 700NC USB MİK.ORJİNAL RESİMLİ@@@

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi opel_tuning -- 21 Haziran 2007; 0:45:13 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arka arkaya öyle çok ilan açıyorsunki yani bir kasa satsan vidalarına tek tek ilan açıcaksın diye korkuyorum ilanlar bi anda aşağı iniyor bence toplu ilan açman daha adaletli olacaktır, hayırlı satışlar
  • 5o ytl var melih bey uygunsa alayım olmazmı iyi akşamlar
  • ömerözkan abi uyar ayıpsın aramızda iki sokak var zaten

ilan veriyorum ama boş değil yani boş boş ilan veren insanlara karşı cıkalım biz burda ticaret yapıyoruz ayrı yeten arkadaş kazanıyoruz

• ve upuzuun ve bizim yazdığımzda ceza alıcağımız imzanızdan dolayı ne yazılarınız gözüküyor nede fiyat
  • hayır farklı farklı bölümlere iki dakika ara ile her bölüme bir ilan verebilirsiniz kuralları iyi okuyun

saygılar
  • doğru sonucta ben forumda yanlış bişleyler yapsam modlar uyarırı nebilim yada kitler yani demekki yanlış bişey yapmıyorumki kimse bana dokunmuyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • opel imzan hakkaten yazıları okutmuyor düzelt hocam herkez 1024 de bakıyor foruma
  • benim imzama bugüne kadar bişey diyen olmadı ama dj_mami sizin şikayetiniz yüzünden silindi

• quote:

Orjinalden alıntı: opel_tuning

benim imzama bugüne kadar bişey diyen olmadı ama dj_mami sizin şikayetiniz yüzünden silindi

Vallahi şikayet etmedim hocam
  • vah vah gitti imza melih
  • vah vah gitti imza melih
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.