Şimdi Ara

İndirimde

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün bu laptop indirimde sizce alınır mı?http://www.mediamarkt.com.tr/mcs/product/_DELL-Inspiron-5548-15-6-in%C3%A7-Core-i5-5200U-2-2-GHz-4-GB-500-GB-Windows-8-1-Notebook-Metal-Kasa,103452,504927,1968733.html?langId=-14
    3-4 yıl oyunları kasmadan oynatırmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rolef -- 23 Temmuz 2015; 15:51:27 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• bence değmez. 3 haftadır araştırıyorum kimse laptoplarda amd den memnun değil. amd f/p ama masaüstülerde geçerli. laptoplarda kesinlikle intel almanı öneririm amd kullanıcısı olmama rağmen. 500 gb ideal ama artık 1tb kullanılıyor genelde. 4gb ram de yetmiyor malesef. sen bence benim gibi en az 2000 tl ayırmaya bak laptoplar için. bide genelde hep geforce 840m var. o fena bir kart değil. 840m üstü bulursan iyi olur ;)
  • Asus x550jk hakkında ne dusunuyosun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8 ve 12 gb lik iki modeli var. 500 750 1tb diye de gidiyor. 750 gb ideal. 8 gb d iyi. 12 gb çizim falan yapmıcaksan almanı tavsiye etmem. ama illa çok sağlam mal istiyorum dersen 12 gb alırsın. ekran kartına şimdi baktım gerçekten iyi bir ekran kartı GTX850M. açamayacağın oyun yok diyebilirim. ama ultra da oynaman pek mümkün değil. zaten ultra da oyun oynamak istiyorsan monster falan alman gerek. ama bu model gerçekten iyi. işini çok rahat görür
  • Kasası ve ekranı kötü diyolar

• kullanmadığım için tam bilmiyorum ne yazık ki :D ama ben asustan memnunum masaüstü bilgisayarım asus ve 2 yıldır da kullanıyorum. ekran kartı anakart falan. asus ürünlerini tavsiye ederim
  • http://www.teknolojikapinda.com/asus-x550jk-xo012d-notebook?gclid=CKTAo4LD8cYCFeHMtAodfCQFvw şu ürün gerçekten güzel bir ürün. ama kafama takılan tek şey dizayn ındaki mouse un sol tarafa kayık olması. onu neden öyle yaptılar anlamış değilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Amazon indirim
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Eyvallah,Benim grafik takintim yok bilgisayarından dolayı tüm oyunları yıllardır low da oynadım. Bu PC beni 3-4 yıl idare edermi?

• omerymaz7 O kullanıcısına yanıt
    Ben zaten harici kullanıyorum. 4 yıldır laptop um var 1 kere bile kullanmadım.

• şimdi 4yıl idare eder mi bilemem çünkü teknoloji hergün gelişiyor. benim pc deki hd6670 1 gb gddr5 zamanın en iyilerindendi. ama 2 yılda orta klasmana düştü. ama tahminen idare eder low da oyun oynuyorsan sıkıntı çıkarmaz. gta 5 i çalıştırıyor gtx 850m şimdi onu izliyordum işlemcinin ram in falan etkisi var ama gta yı oynatan ekran kartı diğerlerini de oynatır düşüncesindeyim
  • Bu i5 ama

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.