Şimdi Ara

** İNDİRİm SIFIR- KULLANILMIŞ Mont ve Kot Pantolonlar (Tween-Sisley-Replay-Zara-Tommy)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
5.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  ** İNDİRİm SIFIR- KULLANILMIŞ Mont ve Kot Pantolonlar (Tween-Sisley-Replay-Zara-Tommy)

Zara Kot Ceket Defolu bir urundur.. Aldım ama hıc gıymedım dolaptan cıktı desem yerıdır.. Defosu bır cebın kapagı cıkarılmıstır.. Veufak bır delık var..
    FIYAT 45 YTL... Beden S

** İNDİRİm SIFIR- KULLANILMIŞ Mont ve Kot Pantolonlar (Tween-Sisley-Replay-Zara-Tommy)

Orjinal Sisley baharlık ince bır mont arkadaslar az kullandım cunku benzer montlarım var..
    FIYAT 40 .. Beden S

Colins Mont Hediye geldi hiç giymedim.. baharlık ama kışa dönük biras kalın..
    FORUM DIŞI SATILMIŞTIR.. Beden M

Tween Kürklü mont 2 sezon once almıstım takım elbıselerle falan gıymek ıcın almıstım cok gıymedım cok ıyı durumda..Dolaba kalmadan kurutemızlemeye verılmıstı..

FIYAT 95 YTL.. Beden L (Dar Kalıp)

REPLAY marka kot arkadaslar kuzenım bursada magaza sahıpı onun dukkanından olan bu kot asagıdakı tommy kotla beraber bı kısı tarafından alınmıs paca boyları yaptırılmıs ama daha sonra gelıp alınmamıstır.. (KOTLARIN PARASINI ALMADAN PACALARI YAPTIRDIK YANLIS ANLAMAYIN KARSI TARAFA GUVENDIK GELIP ALMADI...)
    BELI 32 Beden Bacak boylarını olcup yazıcam.. Fıyat 60 YTL

TOMMY marka kot yukarda anlattıgım gbdır.. BELİ 32 Beden bacak boyuda onunla aynı.. (BU ARADA SADECE KOTLAR BIREBIR REPLİCADIR!!)

BU ARADA UNUTMUSUM PAZARLIK SÜNNETTİR ARKADASLAR TABIKIDE YAPARIZ BISEYLER VE SIZDE TEKLIF VEREBILIRSINIZ.. AMA LUTFEN FIYAT OLDUREN CINSTEN OLMASIN CUNKU BEN HAKIKATEN YAPILACAK BISEYLER VARSA YAPARIM.. SATTIGIM HERSEY YAZDIGIM GBDIR ANLICANIZ COK TEMIZLER O YUZDEN ILANIN BELINE VURMAYA GEREK YOK

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daghan--D.E.K. -- 1 Kasım 2008; 4:15:24 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• guzel urunler :)
  • eyvallah

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.