Şimdi Ara

İNDİRİM /// Satılık OCZ Vertex 3 240 GB Sata 3 SSD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
3
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürünün kutusu ve aparatları durmaktadır, yaklaşık bir yıl daha garantisi vardır.

istanbul içi elden teslim edilebilir,

istediğim fiyat: 369 TL

Hayırlı satışlar
    http://www.bimeks.com.tr/urun/123583/ocz-240-gb-vertex-3-serisi-2-5-sata-iii-ssd-550mb-okuma-520mb-yazma-cevirici-dahil.aspx

tipnot: Satış elden (beykoz civarı) veya kargo ile olacaktır. sanalpazar vs. teklif etmeyiniz.

İNDİRİM /// Satılık OCZ Vertex 3 240 GB Sata 3 SSD

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tenacious D -- 6 Ağustos 2013; 6:14:08 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm
  • Tenacious D kullanıcı adlı arkadaşımızdan daha önce muhtelif harddisk ve ssd ürünler aldım.ürünlerde dikkat ettiğim husus hepsininde hep kaliteli özellikle seçilmiş ürünler vede çok az kullanılmış olmasıydı.işlerinin yoğunluğu dolayısı ile oda nadiren kargoyu bir iki gün geç teslim ettiği olabiliyor ama ürünlerin temiz vede arkadaşımızın güvenilir bir insan olmasından dolayı hep kafam rahat ve güzel ürünlere sahip oldum.sistemimde şu an ssd takılı olmasaydı kendisini çoktan rahatsız etmiştim zaten.üründe fiyatta satıcıda güzel ihtiyacı olan kaçırmasın bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 9 Temmuz 2013; 10:25:11 >
  • pm
  • Bir pm daha
  • p.m
  • PM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sandisk Ultra 1 TB NVME - 750 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir tane aldım sanırım ikinciyi satıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.