Şimdi Ara

İNDİRİM!! LG OPTIMUS G E970 1290TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
7.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    LG OPTIMUS G E970 1290TL

ARKADASLAR CIHAZ CIHAZ ATT CIHAZI ONDE LOGO VS YOK.. CIHAZ 13 DEGIL 8MP VE 16GB DAHILI HAFIZA VAR. YANINDA 16GBLIK HAFIZA KARTIYLA BERABER GELIYOR. FULL KUTU AKSESUAR. BILGINIZE..

SADECE 1 HAFTALIK CİHAZ

HEMEN TESLİM

RESIMDEKIYLE BIREBIRDIR..

İNDİRİM!! LG OPTIMUS G E970 1290TL

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linger -- 31 Aralık 2012; 14:51:27 >

• Siparişler başladı mı yine,şu an Amerika'da mısınız sayın Linger? En son Eylül'deki gidişinizde sipariş verme şansımı kaçırmıştım ve bir dahaki gidişinizi takip ediyordum dört gözle... Hem Optimus G hem de Nexus 4 almak için karar kılabileceğim 5-6 telefondan biriydi. Fakat yurtdışı fiyatları bana hayli pahalı geldi,sanırım yeni modeller oldukları için henüz Amerika'da da ateşleri sönmüş değil. Listemde yer alan, nisbeten daha eski bir telefonun fiyatını sorayım o halde: Motorola RAZR HD modelinin fiyatı nedir? İyi seyahatler dilerim size,saygılarımla...
  • Optimus G AT&T cihazları 8 Mp kamera ile geliyor.diğeri 13 mp olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • optimus g nin çıkmasına daha çok var hocam 5 6 ay kalacakmısın amerikada
  • birde bence bir uzak doğu seferi yap daha çok kar edersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

optimus g nin çıkmasına daha çok var hocam 5 6 ay kalacakmısın amerikada

hocam telefonlar çıktı rahat olun 6 ay kalmama falan gerek yok. isteye 22sinde teslimat yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mygeee

Siparişler başladı mı yine,şu an Amerika'da mısınız sayın Linger? En son Eylül'deki gidişinizde sipariş verme şansımı kaçırmıştım ve bir dahaki gidişinizi takip ediyordum dört gözle... Hem Optimus G hem de Nexus 4 almak için karar kılabileceğim 5-6 telefondan biriydi. Fakat yurtdışı fiyatları bana hayli pahalı geldi,sanırım yeni modeller oldukları için henüz Amerika'da da ateşleri sönmüş değil. Listemde yer alan, nisbeten daha eski bir telefonun fiyatını sorayım o halde: Motorola RAZR HD modelinin fiyatı nedir? İyi seyahatler dilerim size,saygılarımla...

Hocam istediğiniz cihazı getirebiliriz. pm yoluyla iletişime geçerseniz daha iyi olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4X HD ile optimus g arasında bariz bir fark varmıdır,var ise hangisi üstün bunun cevabına göre ya G yada 4X almayı planlıycam cevabınızı bekliyorum,ayrıca yurtdışı cihazların 0 sorunsuz şekilde kaydını nasıl çözüyorsunuz.kolay gelsin iyi satışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGP970OB

4X HD ile optimus g arasında bariz bir fark varmıdır,var ise hangisi üstün bunun cevabına göre ya G yada 4X almayı planlıycam cevabınızı bekliyorum,ayrıca yurtdışı cihazların 0 sorunsuz şekilde kaydını nasıl çözüyorsunuz.kolay gelsin iyi satışlar.

islemci ve ram farki var. s4 pro daha yeni ve daha performansli bi islemci.. optimus g de 2gb ram varken optimus 4xte 1gb eam var. optimus g e970 ile 4xin diger ozellikleri hemen hemen ayni. ben kayit isiyle ilgilenmiyorum malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linger

quote:

4X HD ile optimus g arasında bariz bir fark varmıdır,var ise hangisi üstün bunun cevabına göre ya G yada 4X almayı planlıycam cevabınızı bekliyorum,ayrıca yurtdışı cihazların 0 sorunsuz şekilde kaydını nasıl çözüyorsunuz.kolay gelsin iyi satışlar.

islemci ve ram farki var. s4 pro daha yeni ve daha performansli bi islemci.. optimus g de 2gb ram varken optimus 4xte 1gb eam var. optimus g e970 ile 4xin diger ozellikleri hemen hemen ayni. ben kayit isiyle ilgilenmiyorum malesef.

anladım siz yurtdışından cihaz getiriyorsunuz sadece o zaman doğrumu anladım.piyasadaki spotculardan ne farkınız var sadece onu anlamaya çalışıyorum,daha önce hiç yurt dışı cihaz kullanmadım o yüzden sordum.teşekkürler.

• quote:

quote:

quote:

anladım siz yurtdışından cihaz getiriyorsunuz sadece o zaman doğrumu anladım.piyasadaki spotculardan ne farkınız var sadece onu anlamaya çalışıyorum,daha önce hiç yurt dışı cihaz kullanmadım o yüzden sordum.teşekkürler.

Dogrudur. Ben spotcu degilim. Tamamen kendi capimda biseyler yapiyorum. Digerlerinden bi farkim var iddiasinda degilim. Tek diyebilecegim guvenle alisveris yapabileceginiz. Herkes birini tercih edip alisveris yapiyor. Size de nerden kimden almak mantikli geliyorsa alabilirsiniz.

• Optimus G E973(Global Versiyon) ağustos ayında,Optimus G E970 (AT&T) ise eylül ayında lanse edildi ve biri ekim ortasından beri diğeri kasımdan beri satışa sunulmuş vaziyette.Bu gecikme bile LG'ye has bir durum yoksa,diğer markalar amiral gemilerini lanse ettikten sonra 20-40 gün içerisinde raflara yolluyorlar. Hangi 4 ay hangi 5 ay...Eylül'de lanse edildiğini de göz önünde bulundurursak 7-8 ay eder,yok öyle bir piyasa:) Türkiye piyasasında dahi yok artık böyle bir gecikme.
  • Gold sayfasında optimus G, vu ve L9 için yerini ayırmış.

http://www.gold.com.tr/L54211/PDA-Smartphone?sayfano=1&kbilesen_id=54497-1529775
  • Nexus 4 16 gb amerikada 350Dolar satış fiyatı yanlış bilmiyorsam sizin fiyatınız neden bu kadar yüksek acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: math_tiger

Nexus 4 16 gb amerikada 350Dolar satış fiyatı yanlış bilmiyorsam sizin fiyatınız neden bu kadar yüksek acaba?

amerikada olmadigimiz icin olabilir mi acaba? ya da 350+vergi tabi ki bu fiyata telefon kalmadigi icin olabilir mi? neden sorguluyorsunuz ki.. kimse gidip teknosaya amerika 3 olan seyi neden 6ya satiyorsunuz kardesim diye soruyor mudur acaba.. hayir hepsini gectim google amerika 350+tax satarken LG avrupada 599 euroya satiyor. LG bile bunu yapiyorken benim kaca sattigimin ne onemi var?
  • gelecek olan optimus g att cihazımı yoksa normal lg cihazımı olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: staskan

gelecek olan optimus g att cihazımı yoksa normal lg cihazımı olacak

ATT cihazi hocam.
  • quote:

quote:

Nexus 4 16 gb amerikada 350Dolar satış fiyatı yanlış bilmiyorsam sizin fiyatınız neden bu kadar yüksek acaba?

amerikada olmadigimiz icin olabilir mi acaba? ya da 350+vergi tabi ki bu fiyata telefon kalmadigi icin olabilir mi? neden sorguluyorsunuz ki.. kimse gidip teknosaya amerika 3 olan seyi neden 6ya satiyorsunuz kardesim diye soruyor mudur acaba.. hayir hepsini gectim google amerika 350+tax satarken LG avrupada 599 euroya satiyor. LG bile bunu yapiyorken benim kaca sattigimin ne onemi var?

Bende neden bu kadar fiyat farkı olduğunu sordum bak adı üstünde soru yani bilgi edinmek amaçlı...Neyse bilgilendirdiğin için sağol aradaki fiyat farkı nedenmiş öğrenmiş olduk yalnız teknosa mantığı ile senin satış mantığın biraz farklı kaldıki artık çoğu kişi fiyat araştırması yapmadan senin bahsetmiş olduğun gibi ürünü tık diye almıyor karşılaştırma biraz yanlış olur düşüncesindeyim siz beni yanlış anladınız burda amacım gerçekten arada fiyat farkını öğrenmekti

• quote:

quote:

quote:

Bende neden bu kadar fiyat farkı olduğunu sordum bak adı üstünde soru yani bilgi edinmek amaçlı...Neyse bilgilendirdiğin için sağol aradaki fiyat farkı nedenmiş öğrenmiş olduk yalnız teknosa mantığı ile senin satış mantığın biraz farklı kaldıki artık çoğu kişi fiyat araştırması yapmadan senin bahsetmiş olduğun gibi ürünü tık diye almıyor karşılaştırma biraz yanlış olur düşüncesindeyim siz beni yanlış anladınız burda amacım gerçekten arada fiyat farkını öğrenmekti

ya iyi niyetinize suphem yok ama boyle bi soruya gerek yok. bi anlami yok yani :) turkiye sartlarinda degerlendirirseniz fiyati daha mantikli olur.

• bir sorum olacak dostum lg optimus g att cihazı dediniz.herhangi bir logo varmıdır telefonda ve kamerası 8 mp mi yoksa 13 mp modelimi teşekkürler.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.