Şimdi Ara

İndirim Gigabyte EP45-DS3LR Satılmıştır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ürün arızalanan ABİT AWD9-MAX yerine verilmiştir.
    Vatan bilgisayar garantili ve sıfırdır.
    Faturasıyla birlikte gönderilecektir.
    Garantisin bitmesine 6 ay vardır.Diğer sıfırlardan tek farkı budur.
    Bulduğum en ucuz fiyat eksen bilgisayarda 188 tl dir.Düşündüğüm fiyat 150 tl dir.140'e indi.İstenilen heryere önce havele karşılığında kargo yapılır .Kargo alıcıya aittir.
    İlan yorumlara açıktır.Pazarlık düşünülmemektedir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umit__Sen -- 17 Temmuz 2009; 15:31:15 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• pm var
  • Cevaplandı satışa devam.

• pm
  • arkadaş öncelikle haırlı satışlar...

fakat hertürlü yoruma açık olmandan dolayı bir kaç şey söylemek istiyorum.
    1.si 6 ay garantisi kalmış olduğunu söylerken neden sıfır fiyatına satıyorsun ki potansiyel alıcıları vazgeçiriyorsun. 40tl farkla 6 değil 24 ay garantilisini alabiliyoruz çünkü sen demişsin.
    2.si 2. el de %30-35 iskonto mantığına bu forumda alışılamıyormu anlayamadım.
    3.sü sıfır olupta garanti bitmesi ilginç eğer size abit yerine bunu verebildilerse 2 yıl garantisi olması lazım. :D
  • 1.si 6 ay garantisi kalmış olduğunu söylerken neden sıfır fiyatına satıyorsun ki potansiyel alıcıları vazgeçiriyorsun. 40tl farkla 6 değil 24 ay garantilisini alabiliyoruz çünkü sen demişsin.
    Bu tamamen tok satıcı olmaktan kaynaklanıyor.Ürün sonuç olarak bazanın altında durmaktadır ve satılmak için acelesi bulunmayan bir üründür.
    2.si 2. el de %30-35 iskonto mantığına bu forumda alışılamıyormu anlayamadım.
    Açıkcası bunu bende anlamamışımdır ama bu böyle gelip devam etmiştir.
    3.sü sıfır olupta garanti bitmesi ilginç eğer size abit yerine bunu verebildilerse 2 yıl garantisi olması lazım. :D
    Aslında bu çok mantıklı adamlar tekrar bir 2 yıldaha bizimle uğraşmak istemiyorlaro yüzden tamir işlem sürecide garanti süresi içine dahil ediliyor.Süre bitsede kurtulsak mantığı
    İlanım her türlü yoruma açıktır.Elimden geldiğince ve kendimce sorularınızı cevaplamaktan mutluluk duyarım.

• ürün değişiminde garantinin baştan başlamadığı tek ülkenin Türkiye olduğunu biliyor muydunuz ? peki buna kısaca vergi kaçırma dendiğini biliyor muydunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SATILIK GIGABYTE A320M-S2H 300TL
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Abit anakart hakkında pm....
  • quote:

Orjinalden alıntı: mettoler

ürün değişiminde garantinin baştan başlamadığı tek ülkenin Türkiye olduğunu biliyor muydunuz ? peki buna kısaca vergi kaçırma dendiğini biliyor muydunuz ?

Bilgi için teşekkürler.Gerekli bir bilgi aslında bizim devletimizde hangi uygulama doğru yapılıyorki
    Bu arada satış devam etmektedir

• kardeş öcelikle hayırli satışlar

şunu sorucam sen bunu hiç kullanmadınmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dan-ger

kardeş öcelikle hayırli satışlar

şunu sorucam sen bunu hiç kullanmadınmı?

Ürün vatan bilgisayardan bana bu şekilde verildi.Kutusu açık halde bildiğim çalıp çalışmadığı test edlmiş olmalı.
    Ürün açık olduğu için sadece bakılmıştır.

• varsa takas için pm
  • quote:

Orjinalden alıntı: komando57

varsa takas için pm

Cevaplandı satışa devam

• pm
  • quote:

pm

Cevaplanmıştır satışa devam.

• Garipsediğim bir iki cümle var,
    1-Tok satıcı olmak ürünü faiş fiyattan sıfırına yakın fiyattan satıp ,ürünün asıl garanti süresi olması gereken süre olan 2 yılı 6 aya düşürerek mi oluyor?
    2-Bu böyle gelmiştir, böyle gidecek, sizin gibi insanların umursamazlığı yüzünden oluyor.Hakkınızı yerinde ve mantıklı savunsanız neler olabileceğine güzel bir örnek.
    http://forum.donanimhaber.com/m_32529784/tm.htm
    3-Sıfır aldığınız bir ürüne 6 ay garanti verilmesine olacak iş değil ki sesinizi çıkarmıyorsunuz ki , bu şuan hiçbir elektronik mağazanın yapmadığı birşey.Hadi onu geçtim, siz kabul etmemişiniz ki sonradan farkına varmışsınız, şimdi satıyorsunuz.

Pek ilan baltalamam ama, gerçekten böyle satıcılar olması olacak iş değil Türkiye'de..

• quote:

Orjinalden alıntı: Umit__Sen

quote:

pm

Cevaplanmıştır satışa devam.

kardeş vevap bekliyorum gelmedi pm
  • O anakarta gigbyte türkiyede garanti kapsamında işlem yapılır.Vatanın ne kadar garanti verdiğinin pek bir önemi yok direk distribütör ile hatta gigabyte ile çözebılırsınız.Diye düşünüyorum.Bu arada takas düşünürmüsünüz merak ettim?
  • Hmmm burda çok yanlış bir anlaşılma var yada ben olayı size yanlış aksettim. Ürünün 6 ay garantili olduğu tamamen benim fikrim. Diğer ürünü garantisinin dolmasına 6 ay vardı. Bunuda onun yerine alınca herhalde kaldığı yerden devam ediyodur fikrine kapıldım. Yoksa bu konuda bilgisi olan bir arkadaş varsa konuyu açabilir belkide 2 yılldır.
    Tok satıcı lafına gelince bunuda arkadaş yanlış anlamış ürünün satılma gibi bir acelesi yoktur.Uzun sürelerde satılmasada olur.
    Fiyat konusunda zaten ortamda bir garanti hakkında bilgi eksikliği var ben kesin olanı söyleyip sonra zan altında kalmak istemedim.Şimdi ürünün garantisi 2 yıl garantisi varsa ne yapalım fiyatınımı yükseltelim? Arkadaşlar bunu bahsediyordu hem 6 ay garatili hemde %30 ucuza veriyosunuz bu forum hep böyle bu gibi bence saçma yorumlar çıkmıştı.Bu olay şimdi nasıl olacak bende diğer arkadaşlara soruyorum
    Ürün 2 yıl garantili ise o zaman baya ucuza gitti beee.

• Takas düşünülmemektedir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.