Şimdi Ara

İNDİRİM:::!!! Brighstar Garantili Desire Hd

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vodafone Kampanyasından aldım, bir aylık Brighstar garantili bir cihazdır.
    Orijinal 2.3.3 rom yüklüdür. Alındığı gün bayide ekran koruyucu yapıştırılmıştır.
    Yanında beyaz ve siyah 2 adet fileli arka koruma kabı hediyelidir.
    3 inçlik 945 ten sonra ekranı çok büyük geldiği için değiştirmeyi düşünüyorum.
    Takası yine yüksek model Androidli cihazlarla yapmayı düşünüyorum.
    3-3.7 inç ekranlı herhangi bir cihazla takas yapabilirim. HTC önceliklidir.

Satın almayı isteyen arkadaşlar olursa nakit fiyatı 1000---->> 900 lira düşünüyorum.
    Satış ve takas sadece Gaziantep içi ve yüzyüze görüşerek yapmayı tercih ederim.

Tekliflerinizi p.m den yollamanızı rica ediyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ob2004 -- 1 Kasım 2011; 16:02:34 >

• ISLAMBOL dan 1 Pm....
  • pm ler cevaplandı, satışa devam.
  • 15 günlük desire kötü mü çünkü bakıyorumda forumda 5 günlük, 2 haftalık, 2 aylık ilanlar görmeye başladım almaktan soğudum... İlgi çeken bir ürün olmasa niye çok çabuk değiştirilmek istenilsin... Ben yinede hayırlı satışlar diliyorum ama yinede modeller hakkında verilen paraya değer mi şüphesi düştü ucuz birşey değil bir kere iyisini almaya karar verdim :) ondada kararsızlık yaşıyorum bende alıp aynen satmak için uğraşacak mıyım diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Juansen

15 günlük desire kötü mü çünkü bakıyorumda forumda 5 günlük, 2 haftalık, 2 aylık ilanlar görmeye başladım almaktan soğudum... İlgi çeken bir ürün olmasa niye çok çabuk değiştirilmek istenilsin... Ben yinede hayırlı satışlar diliyorum ama yinede modeller hakkında verilen paraya değer mi şüphesi düştü ucuz birşey değil bir kere iyisini almaya karar verdim :) ondada kararsızlık yaşıyorum bende alıp aynen satmak için uğraşacak mıyım diye...

cihaz ve performansı hakkında söyleyecek birşey yok, sadece 3 inçten sonra ekran büyüklüğüne alışamadım.
    Değiştirme sebebim bu, yoksa severek kullandığım bir cihaz.
  • taksitli sıfırı 1200tl
  • İlanı verdiğinizden bu yana 15 gün geçmiş üzerinden ama hala 15 günlük cihaz mumyaladınız sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞahEser -- 29 Ekim 2011; 8:55:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Harika cihaz, hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elaman

Harika cihaz, hayırlı işler.

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.