Şimdi Ara

İNDİRİM 600 Lira Oldu. Tak / Sat / Nokia N9 / 13 Ay Garantili / Kutulu, Aksesuarlı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Cihaz 25-01-2012 Tarihinde alınmıştır ve 13 ay daha garantisi devam etmektedir. Faturası cihazla birlikte alıcıyı teslim edilecektir. Cihazla birlikte kutusu, faturası, kullanım kılavuzları, garanti belgesi, orjinal şarj aleti, usb kablosu, araba şarjı, ince kılıfı verilecektir. Kutu içeriğinden sadece kulaklık eksiktir.

16 GB olan modelidir. 8 MP kamerası 1 GB Ram ve 1 GHZ Cortex A8 CPU'ya sahiptir. MeeGo OS işletim sistemi mevcuttur.

Telefonda MeeGo 1.2 Harmattan mevcuttur sürüm olarakta PR 1.3 vardır.

Facebook, Twitter, E-Posta, Mesaj gibi bildirimlerinizi tek bir ekrandan kolayca takip edebilirsiniz.

Fotoğraflar cihaza aittir. Usb girişini kapatan kapak kırılmıştır ki ve kronik bir sorundur servisten değiştirilebilir diye tahmin ediyorum. O kısmında fotoğrafını çektim zaten kullanım ve estetik olarak hiçbir kusur vermiyor.

Değerindeki telefonlarda takas yapabilirim. Nakit olarak fiyatım pazarlıksız 600 Lira.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kepirlikerem -- 7 Ocak 2013; 20:45:11 >

• ilanda imei niz görünüyor bence o resmi editleyin
  • Haklısınız hocam sağolun.
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.