Şimdi Ara

İndiremediğin Video,Şarkı Kalmasın !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
6.724
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube gibi basit http protokolünde videoları sunan sitelerden nerdeyse video indiremeyen yoktur. Ancak rtmp ve türevleri; rtmpe, rtmpt, rtmpte, rtmps gibi protokoller devreye girdiği zaman basit programların %95 i devre dışı kalıyor. Artık indirilmemesi istenen videolar, sesler , şarkılar için bu protokollerin şifreli bölümü tercih ediliyor. İşte burada uzmanlık devreye giriyor. Tavsiye edeceğim programlar:
    1-Rtmpdump : Komut satırı programı, cmd üzerinden çalışır, biraz uğraştırır, ama rtmp adına indiremeyeceği şey yoktur diyebilirim. Hatta kendi tarayıcısı bile mevcuttur, ücretsizdir. Favorimdir...

2-Stream Transport : Kaliteli programdır, kendi tarayıcısı üzerinden videoları yakalar. Ancak Şifrelenmiş (rtmpe,rtmpte) gibi yerlerde başarısı çok düşüktür, ücretsizdir.

3-Getflv Pro : Daha kaliteli programdır. Şifrelenmiş protokolden bile indirme yapar. Ancak indiremediği yerler az olsada vardır.

Özellikler rtmpdump ve kodlarını öğrenmenizi tavsiye ederim. Yorumlarınızı eksik etmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koc28 -- 17 Şubat 2012; 19:53:27 >

• Stream Transport fizzy 'den müzik indirebiliyor fakat indirdiği şarkıları mp3 'e çevirmek istediğinizde converter programları hata veriyorlar.
    Diğer programları denemedim ama bahsettiğiniz kadarı ile pek kullanışlı değil rtmpdump
  • güzel paylaşım sağol
  • eyvallah paylaşım için.
  • tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: iGroN

Stream Transport fizzy 'den müzik indirebiliyor fakat indirdiği şarkıları mp3 'e çevirmek istediğinizde converter programları hata veriyorlar.
    Diğer programları denemedim ama bahsettiğiniz kadarı ile pek kullanışlı değil rtmpdump

rtmpdump ile fizy den mp3 halinde convert etmeden direk indirebilirsin. Rtmpdump biraz uğraştırır ama öğrenince tereyağından kıl çeker gibi indirir. (Deneyimim>ttnetmüzik,türkcellmüzik, ve yakında aveamüzik ve vodafone müzik deneyeceğim. Hersine ait rtmpdump kalıp kodları var , ben hazırladım)

• TTNet müzikten müzikleri mp3 formatında indirebiliyorsak super olur ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

TTNet müzikten müzikleri mp3 formatında indirebiliyorsak super olur ?

Evet bende ondan bahsediyorum. Ama ben buldum ha Müthiş, ayrıca şarkının kalitesinde zerre kadar bozulma yok. Ayrıca bi açık daha buldum: türkcellmüzik ve ttnetmüzik için ortak url olayı. yani indiremediğim mp3 şarkı yok Şu sıralar aveamüzik ve vodafonemüzik açığını bulacam ama üyelik lazım gerekli yeri görebilmem için. Üyelik şifresini istemiyorum sadece sayfadaki bişeyi sorcam bölece onlardanda inecek. Birşey daha ekleyeyim : Bulduğumuz şarkının asıl urlsini idm ye ekledğimizde yine iniyor ancak ufak bi değişiklikle. Birde idm iile indirirsek şarkıyı ileri-geri sarma olayı olmuyor. Rtmpdump ta tabiki o sorum yok

• Hatta bi deneme yapalım. İsteyen arkadaş bana ttnet veya türkcell müzikten istediği 1 tane şarkıyı göstersin, ben ona indirme kodunu pm atayım idm'ye eklesin,denesin varmı istek ?? [idm ile indirilen şarkılarda ileri-geri sarma olmaz.]
  • rtmpdump nasil kullaniliyor cozemedim acil yardim rica ediyorum
  • rtmpdump u indir yanına cmd yi koplaya, sonra cmd çalıştır. deneme dosyası yazıyorum mesela küre.tv'den:

quote:

rtmpdump -r"rtmp://fms.1B3E.edgecastcdn.net/001B3E/F/2012/2/11/b3cce31ab56e4151a8386c97d7d68bbc.mp4" --swfVfy "http://web1.kure.tv/P/player_files/flowplayer.commercial-3.2.7.swf" -o "Şefkat Tepe - 55. Bölüm.mp4"

Bunu gibi diğer sitelerdende rahatlıklar indirme yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koc28 -- 18 Şubat 2012; 9:17:31 >
  • internet download manager a iyi bir alternatif gibi görünüyor deneyeceğim.
  • Buyrun idm versiyonu :
    rtmp://fms.1B3E.edgecastcdn.net/001B3E/F/2012/2/11/b3cce31ab56e4151a8386c97d7d68bbc.mp4
    ekleyin görün
  • Konuyu hortlatmış bulunmaktayım ama video indirme konusunda güvenlik araçları gelişti ne orbit ne İdm'nin video yakalayabildiği siteler var , get vlc pro denedim ama tarayıcı kapanıp durdu, firefox taki tüm eklentileri denedim ama yine sonuç yok . İphone daki AMERİGO isimli program bu videoları yakalayabiliyor ama PC için henüz flowplayer'da oynayan videoyu yakalayacak bir yöntem bulamadım.

Bu şifrelenmiş kaynağı gizli videoları nasıl PC ye kaydederim bilen bir hocamız yardımcı olursa sevinirim.
  • SORUNA ALTERNATİF bir çözüm buldum , iphone TURBO DOWNLOADER AMERGİO programı ile telefona indirip Itunes üzerinden uygulamaya tıklayınca açılan dosya paylaşımı kısmından istediğiniz klasöre aktarabiliyorsunuz. Thumb şifrelemeyi çözüyor. Program 1 dolar ancak 10 dolar olsa yine alınır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.