Bildirim
İndirdigim uygulamalari purchased kismindan silme ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: bLeasT
İos 5 te purchased bolumundeki gereksizleri gizleyebiliyorduk simdi ise birsuru uygulama ve oyun kaydi var gereksizleri nasil ortadan kaldirabilirim
İos 6 kullaniyorum...
muhtemelen kamasutra, sex vs tarzi uygulamalari merak olsun diye indirdiniz ve sildiniz simdi ise purchased da gorunmesini istemiyorsunuz :))) bende ki durum da ayni sekilde, hakkaten nasil siliniyor?? -
Belgelerim-Müzik-iTunes-iTunes Medya-Mobil App. Bu kısımda ipalar saklı, istemediğini silerek backuptan çıkarabilirsin.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: vugur
quote:
İos 5 te purchased bolumundeki gereksizleri gizleyebiliyorduk simdi ise birsuru uygulama ve oyun kaydi var gereksizleri nasil ortadan kaldirabilirim
İos 6 kullaniyorum...
muhtemelen kamasutra, sex vs tarzi uygulamalari merak olsun diye indirdiniz ve sildiniz simdi ise purchased da gorunmesini istemiyorsunuz :))) bende ki durum da ayni sekilde, hakkaten nasil siliniyor??
ulan ne kadar saçma bi düşünce, herkes senin gibi mi?? -
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
Belgelerim-Müzik-iTunes-iTunes Medya-Mobil App. Bu kısımda ipalar saklı, istemediğini silerek backuptan çıkarabilirsin.
o bahsettiğin yer değil kastedilen yer.. :)
soruya dönecek olursak daha önceden satın almış olduğunuz uygulama tarihçesini silemezsiniz.. zamanında çok araştırdım apple.com daki forum konularında bile defalarca sorulmuş bu soru.. sonuç? SİLİNEMİYOR ne yazık ki.. -
Ben de silinemiyor diye biliyorum, ama gizlenebiliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: AXAPTA
quote:
Orijinalden alıntı: Janti
o bahsettiğin yer değil kastedilen yer.. :)
soruya dönecek olursak daha önceden satın almış olduğunuz uygulama tarihçesini silemezsiniz.. zamanında çok araştırdım apple.com daki forum konularında bile defalarca sorulmuş bu soru.. sonuç? SİLİNEMİYOR ne yazık ki..
Pardon, iTunes yedeklemesi sandım. -
quote:
quote:
İos 6 kullaniyorum...
muhtemelen kamasutra, sex vs tarzi uygulamalari merak olsun diye indirdiniz ve sildiniz simdi ise purchased da gorunmesini istemiyorsunuz :))) bende ki durum da ayni sekilde, hakkaten nasil siliniyor??
Hayir ben ole uygulamalar yok.Ama onemli uygulamalarin kalmasini istiyorum gereksizler yer kapliyor acilirken donuyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bdurmus
quote:
quote:
İos 6 kullaniyorum...
ulan ne kadar saçma bi düşünce, herkes senin gibi mi??
Herkes senin gibi 5 vakit namazinda olacak degil ya.. "aayyy igrencsin" diye yazsan tam sana cuk otururdu. sen de inamaz, ezan vs sadece bu uygulamalar var o zaman. birazcik renk katsin diye yazdik hemen elestirel bir yorum geliyor.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- apple pencil bağlanmıyor
- airpods pil değişimi
- hacklenen telefon nasıl düzeltilir
- saat dilimi aygıt sınırlamaları yüzünden elle ayarlanamıyor
- bu aksesuar desteklenmiyor olabilir
- telefon neden kasar
- format nasıl atılır
- telefonda sim kart takılı ama servis yok
- 14 pro max 15 pro max karşılaştırma
- ios son sürüm
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X