Şimdi Ara

İndirdiğim dosyaları açamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
51.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetten indirdiğim dosyaları açamıyorum. Örneğin ekran yakalama programını indirdim açmak istediğimde hangi dosyayla açılmak istediğimi soruyor. bunun gibi bir çok program indirdim aynı şekilde açamıyorum. Yardımlarınıza acil olarak ihtiyacım var.

• Yapay Zekanın Yanıtı

İndirilmiş Dosyalar Açılmıyor: Sorun Giderme

İndirdiğiniz dosyaları açmakta güçlük mü çekiyorsunuz? Bu yaygın bir sorundur ve çeşitli nedenleri olabilir. İşte sorunu gidermenize yardımcı olacak bazı adımlar:

• Dosya türünü kontrol edin: Dosyanın doğru programla açılmadığından emin olun. Örneğin, bir Word belgesi Microsoft Word ile açılmalıdır.

• Dosyayı tekrar indirin: Dosya bozuk olabilir. Yeniden indirmeyi deneyin ve tekrar açmayı deneyin.

• Antivirüs yazılımını devre dışı bırakın: Antivirüs yazılımı, indirme işlemine müdahale ederek dosyanın açılmasını engelleyebilir. İndirmeden önce geçici olarak devre dışı bırakın.

• Dosya uzantısını kontrol edin: Dosya uzantısı, dosya türünü gösterir. Bilgisayarınızın bu dosya türünü açabileceğinden emin olun.

• Bilgisayarınızı yeniden başlatın: Bazen, bilgisayarınızı yeniden başlatmak dosya açma sorunlarını çözebilir.

• Çöp kutusunu boşaltın: Çöp kutunuzdaki geçici dosyalar, indirme işlemine müdahale edebilir. Çöp kutusunu boşaltın ve tekrar deneyin.

• Yönetici olarak çalıştırın: İndirilen dosyayı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin. Bu, dosyayı açmak için gereken izinlere sahip olmanızı sağlayacaktır.

• Profesyonel yardım alın: Yukarıdaki adımlar sorunu çözmezse, bir bilgisayar teknisyenine başvurarak profesyonel yardım alabilirsiniz.

Bu sorunu gidermek için ek ipuçları:

• Dosyayı güvenilir bir kaynaktan indirdiğinizden emin olun.
    • Dosyayı indirmeden önce virüs taraması yapın.
    • Dosyayı güvenli bir yere indirin, örneğin masaüstü veya belgeler klasörü.
    • Dosya açılmaya devam etmiyorsa, dosyayı paylaşan kişiyle iletişime geçin.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Genelde dosyalar zipli veya rarlı olarak iner.O yüzden winzip veya winrar programına ihtiyaç duyarlar.
  • eğer winzip veya rar yüklü değil ise açamazsınız zaten
    ama büyük ihtimal vardır bu proğramlar
  • Herhangi bir klasöre gel, üstten araçlar/klasör seçenekleri/görünüm sekmesine geç oradaki bilinen dosya türleri için uzantıları gizle seçeneğini kaldır... indirdiğin dosyaların uzantıları görür neye ihtiyacın olduğunu tam olarak anlatabilirsin.
  • çok teşekkürler . çok sağolun . bu sitede ne ararssan buluyosun tşk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oquuzzxx

çok teşekkürler . çok sağolun . bu sitede ne ararssan buluyosun tşk.

eski konulara lütfen cevap atmayınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Excel dosyaları açılmıyor :(
    11 yıl önce açıldı
    winrar açılmıyor.
    20 yıl önce açıldı
    JPG dosyaları açılmıyor?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.