Şimdi Ara

İNDİİİ!!! SAMSUNG P2370 HD TV (Hem monitör hem TV) KARGO DAHİL 350 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Mardin
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SAMSUNG'un ürettiği tüm ürünler içinde en başarılı, en iyi ürünlerden birisi olan SAMSUNG P2370HD monitörümü satıyorum. Kutusunda, belgeleri, tüm kabloları, aparatları, kumandası, pilleri ile verilecektir. KARGO BANA AİTTİR.

Ürünü yolladıktan sonra kargo takip numarası, alıcının cep telefonuna SMS olarak yollanacaktır. Parayı ise bonus card'ıma EFT ya da ATM'den el ile ya da PTT Posta Çeki hesabıma şubeden yatırabilirsiniz.

350 TL

Referanslarım:http://resim.donanimhaber.com/memberReferences.asp?memID=326949

SAMSUNG P2370 HD TVhttp://www.samsung.com/levant/consumer/computers-peripherals/monitors/lcd-tv-monitor/LS23EMDKU/EN

Ürünün hemen hemen her çıkışı var. Şu an satılan monitörlerden bayağı teferruatlı. Paranızı, değecek ürünlere verin.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 23 Ocak 2013; 15:08:00 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• garantisi devam ediyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: flasource

garantisi devam ediyor mu ?

Garantisi sona erdi. Üstünde bulunan sticker duruyor. Alıcı olan arkadaşa detaylı fotoğrafları da çekip yollayayım. Kumandası bile poşeti içinde kullanıldı. Cihaz çok temiz ve kondüsyon olarak iyi durumda. Bunun da sebebi: az kullanıldı.

Kutusu, faturası, tüm belgeleri ve kabloları yanında gönderilecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MİY1988 -- 22 Ocak 2013; 15:50:12 >

• biraz daha ücretim olsaydi alirdim gayet güzel tv
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

biraz daha ücretim olsaydi alirdim gayet güzel tv

Teşekkür ederim yorumunuz için. Ciddi alıcı olana 2 taksit yapabilirim. Yeter ki referansı olsun.

• çok güzel ürün, hdmi yok sanırım dimi hocam? ,verdiğiniz bilgi linki kaldırılmış bilginiz olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.