Şimdi Ara

İndesit 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi / 444 TL - Kliksa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
1.712
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.kliksa.com/urun/indesit-idce-g45-b-eu-8-kg-bacasiz-beyaz-kurutma-makinesi/980000105

İftara özel kampanyaymış. Şu anda satın alınabiliyor.

• Fiyat çok iyi ama enerji sınıfı B. Elektrik faturası ile arayı kapatır bu :)
  • Piyasaya göre uygun. Ama B sınıfı olduğu için çok yakar. Sadece acele durumlarda veya nadiren kullanacaklar için ideal
  • a sınıfı ürünlerin fiyatından haberiniz yok sanırım.
    fiyat muhteşem, indesit olmasına rağmen ihtiyacı olan kaçırmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A ile B arasında ne kadar KwSaatlik fark var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

A ile B arasında ne kadar KwSaatlik fark var?

http://www.indesit.com.tr/urunler_i/Kurutma_Makineleri_IDCE_845_A_ECO_(EU)/pid_F077347TK/44.do

Aynı markanın A sınıfı makinesinde 3.2 kwh yazıyor bunda 4.49 kwh
  • 50 kuruş falan farkeder 1 saatlik kullanımda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beko 5 kg A+ Çamaşır Makinesi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • A sınıfı ile b sınıfı kıyasını saçma buluyorum. Çünkü A sınıfı kurutma makineleri 2000 b sınıfı 444 aradaki fark inanılmaz. Makine nedir ne değildir? Kullanan yokmu hiç ya. Kliksada bir yorum var oda çözememiş.
  • 1.3 Kwh fark var.
    2 saatte 2.6 Kwh fark eder. Elektriğin Kwh ı 22 Kuruş kabul etsek her kurutmada yaklaşık 50 Kuruş zarar ettirir A sınıfına göre
    Hesap doğru mu?

Bu arada geçen yıl bu makineyle ilgili konu açmıştım:

http://forum.donanimhaber.com/m_59252160/f_//tm.htm#78423769

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 24 Temmuz 2013; 18:47:49 >
  • Yılda 200 kere gibi yüksek bir kurutma makinesi kullanımını ele alalım. Kurutma başı 50 kuruş zarar etsek (TuVNeRa), yıllık zararımız 100 lira (200*0,50) olur bir A sınıfı makineye göre. 1500 küsür lira olan A ve B sınıfı makine satın alım fiyat farkını (hekimoglu19) yıllık 100 lira zarar ile 15 yılda (1500\100) eşitleriz bu hesapla. Sonuç olarak A sınıfı alacak kadar zengin göremedim kendimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miharbi

Yılda 200 kere gibi yüksek bir kurutma makinesi kullanımını ele alalım. Kurutma başı 50 kuruş zarar etsek (TuVNeRa), yıllık zararımız 100 lira (200*0,50) olur bir A sınıfı makineye göre. 1500 küsür lira olan A ve B sınıfı makine satın alım fiyat farkını (hekimoglu19) yıllık 100 lira zarar ile 15 yılda (1500\100) eşitleriz bu hesapla. Sonuç olarak A sınıfı alacak kadar zengin göremedim kendimi

Bende bunları düşünerek aldım makineyi Bir sıcak fırsatlar müdavimi olarak evimiz bunuda görmedi demeyelim bu da olsun:) Hayırlı olsun.

• Diğer bir çok makinenin ön kapağı camlı (çamaşır makinesi gibi) iken, bu neden böyle kapalı (bulaşık makinesi gibi) acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hekimoglu19

quote:

Orijinalden alıntı: Miharbi

Yılda 200 kere gibi yüksek bir kurutma makinesi kullanımını ele alalım. Kurutma başı 50 kuruş zarar etsek (TuVNeRa), yıllık zararımız 100 lira (200*0,50) olur bir A sınıfı makineye göre. 1500 küsür lira olan A ve B sınıfı makine satın alım fiyat farkını (hekimoglu19) yıllık 100 lira zarar ile 15 yılda (1500\100) eşitleriz bu hesapla. Sonuç olarak A sınıfı alacak kadar zengin göremedim kendimi

Bende bunları düşünerek aldım makineyi Bir sıcak fırsatlar müdavimi olarak evimiz bunuda görmedi demeyelim bu da olsun:) Hayırlı olsun.

Hayırlı olsun, güle güle kullan

• quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Diğer bir çok makinenin ön kapağı camlı (çamaşır makinesi gibi) iken, bu neden böyle kapalı (bulaşık makinesi gibi) acaba?

Kurutma makinesi de ondan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim. Geçen parafın 100 tl kampanyası varken 599 fiyatı vardı. Parafgünümle falan 470e gelecekti ama verilen puanın kullanım süresi ve teknosada aynı makinenin 549 olması beni uzaklaştırdı. Bir nevi sıcak fırsatlar sezgimi kullandım:) Stok 5 diyor şu an sepete 3 tane eklenebiliyor. Birini ben aldım:) Şöyle düşündüm b sınıfı makineler hep aynı. Bİrde EU yazıyor avrupa için üretilmiş, amazonda ebayda fiyatları çok daha pahalı. 444tl değilmi, elimizdeki telefonlar notebookların 4te1i fiyatı:) Azda hanımları düşünmek lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 24 Temmuz 2013; 19:18:44 >
  • quote:

Teşekkür ederim. Geçen parafın 100 tl kampanyası varken 599 fiyatı vardı. Parafgünümle falan 470e gelecekti ama verilen puanın kullanım süresi ve teknosada aynı makinenin 549 olması beni uzaklaştırdı. Bir nevi sıcak fırsatlar sezgimi kullandım:) Stok 5 diyor şu an sepete 3 tane eklenebiliyor. Birini ben aldım:) Şöyle düşündüm b sınıfı makineler hep aynı. Bİrde EU yazıyor avrupa için üretilmiş, amazonda ebayda fiyatları çok daha pahalı. 444tl değilmi, elimizdeki telefonlar notebookların 4te1i fiyatı:) Azda hanımları düşünmek lazım

Bu yorumlarına kayıtsız kalamadım ve bir adette ben aldım

• quote:

quote:

Teşekkür ederim. Geçen parafın 100 tl kampanyası varken 599 fiyatı vardı. Parafgünümle falan 470e gelecekti ama verilen puanın kullanım süresi ve teknosada aynı makinenin 549 olması beni uzaklaştırdı. Bir nevi sıcak fırsatlar sezgimi kullandım:) Stok 5 diyor şu an sepete 3 tane eklenebiliyor. Birini ben aldım:) Şöyle düşündüm b sınıfı makineler hep aynı. Bİrde EU yazıyor avrupa için üretilmiş, amazonda ebayda fiyatları çok daha pahalı. 444tl değilmi, elimizdeki telefonlar notebookların 4te1i fiyatı:) Azda hanımları düşünmek lazım

Hayırlı olsun kaçırmak olmazdı Düşünen varsa elini çabuk tutsun. Stok:1. Avantajixi unutmayın.

Edit: Bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hekimoglu19 -- 24 Temmuz 2013; 19:39:17 >

• quote:

quote:

quote:

Hayırlı olsun kaçırmak olmazdı Düşünen varsa elini çabuk tutsun. Stok:1. Avantajixi unutmayın.

Edit: Bitti.

Teşekkür ederim, sanırım sonuncuyu aldım AvantajX ile

• quote:

Teşekkür ederim, sanırım sonuncuyu aldım AvantajX ile

Arkadaşım seni ne zaman görsem ya bir şey almışın yorum yapıyorsun , ya birşey almak üzeresin.

Ne yapıyorsun bu kadar malı , senin evi merak ediyorum valla 500 m2 olsa yetmez herhalde.
  • Sepete atmıştım, hala duruyor ve ödeme adımına kadar da geldim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.