Şimdi Ara

İndesign istenmeyen yazılar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dergi ödevim için indesign indirdim indesignda dergi örnekleride buldum onlarla çalışırken bazı sayfalarda ornegin aldıgım sayfanın reklamları yazıyor veya dergi sayfası mesela bunlar düzeltilemiyor tıklayınca metin kutusu acılmıyor bunları nasıl silebilirim acaba umarım olumlu cevaplar alırım teşekkürler.

• shipoi476 S kullanıcısına yanıt
    template'in bir görüntüsünü gönderirsen durumu değerlendiririz...
  • muhtemelen master page'e yazmışlardır. Sayfaların sıralandığı sekmenin en üstündeki alanda master page vardır. ordaki sayfaya tıkla istediğini sil öyle devam et.

master page kısaca derginin tamamında olmasını istediğin bi şablonun varsa master pagede yaparsın ve sadece oradan değiştirirsin. sen onun için değiştiremiyorsun.
  • cevap gelmedi ama bir üst mesaja göre değerlendirirsek; Indesign Master Page kavramı var, işi kolaylaştırmak için yapılmış bir özellik.
    Bolca sayfaları sürekli formatlamak yerine A-Master, B-Master (Master adını değiştirebilirsin) gibi ayarlamalarla, her master'in uygulanacağı sayfalar belirlenir ve saniyeler için hazır olur.

Buna göre aşağıda bir örnek gösterdim. A-Master içinde sağ ve sol sayfalar var. A-Master'ın sağdaki sayfasının tasarımını yaparak işi bitirdim.
    Bunu da ilk sayfaya uyguladım. Eğer elindeki template içinde bir önceki mesajdaki gibi bir Master sayfa grubu varsa, sağ veya sol olarak bunları
    değiştirip veya silip istediğini yapabilirsin.

Yine aşağıdaki örneğe göre A-Master içinde Pizza Menu yazan kısım yerinde farz edelim istenmeyen bir yazı var, bunun değişme noktası sayfa üstünden değil,
    A-Master üzerinden sağ veya sol sayfa pozisyonuna göre olmalıdır. Tabii tema'yı görmediğimizden yorumlar değişebilir.

İndesign istenmeyen yazılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    photoshop istek
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.