Şimdi Ara

Incomedia Web Site X5 v5.0.7

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Incomedia WebSite X5,web tasarımına yeni başlayanlar için mükemmel bir web sitesi tasarım programıdır.

İçerisinde web tasarımı hakkında hiçbir bilgisi olmayan kişilerin bile web sitesi yapmasını sağlayan entegre bir site sihirbazı barındırır. Bu sihirbaz site içerisindeki menülerden tutun da programla birlikte gelen yüksek kalitedeki tam 70 hazır site şablonundan istediğinizi seçmeye kadar her konuda size yardım eder ve sitenizi belki de tek satır kod yazmadan tamamlamanızı sağlar.

http://r a p i d s h a r e .com/files/3504753/Incomedia_Web_Site_X5_v5.0.7_upload_kaolm.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oasism -- 28 Ocak 2007; 16:49:12 >

• Arkadaşlar bu programı kullanarak site yapan yayınlıyabılen varmı varsa görmemız acısında lınk koyabılırmı?

bu proğramı para ile alınmazsa yapımcının siteyi çökerttiği söyleniyor doğrumu.

malesef bır türlü nete aktarım yapamıyorum süreklı dosya cıkartma hatası belırtılen dosyayı yazmak ıcın ıznın olup olmadıgını kontrol et diyor.

cok guzel bır program deneyımlerımızı paylasırsak cok sevınırım
  • Güzel kardeşim burda illegal paylaşım yapmak yasaktır. Alalade bir forum değil burası. Ban yemeden kaldır konuyu.
  • Arkadaşlar bu programı kullanarak site yapan yayınlıyabılen varmı varsa görmemız acısında lınk koyabılırmı?

bu proğramı para ile alınmazsa yapımcının siteyi çökerttiği söyleniyor doğrumu.

malesef bır türlü nete aktarım yapamıyorum süreklı dosya cıkartma hatası belırtılen dosyayı yazmak ıcın ıznın olup olmadıgını kontrol et diyor.

cok guzel bır program deneyımlerımızı paylasırsak cok sevınırım
  • ben bu programla web sitesi yaptım ve cok memnun kaldım küçük ve orta boyuttaki işletmelere bile bu program ile yeterli gelebilecek web siteleri yapmanız mümkün benim ilk denememdi zorlanmadan web sitesini yaptım ve domain adresinide cok kolay bir şekilde yükledim suan site sorunsuz calısıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.