Şimdi Ara

INCI AYAKKABIDA İKİ AL BİR ÖDE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
5.899
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün Zeytinburnu Olivium alışveriş merkezinde gezerken , indirimli ayakkabılara bakmak için gittiğimde gördüm.
    Ve daha önce hoşuma giden fakat paraya kıyıp alamadığım ayakkabının hem siyahına, hemde kahverengisine
    tek fiyatına sahip oldum. Ayakkabı fiyatları bazılarına tuzlu gelecektir ama INCI firmasının ürünlerinin kalitesine her
    zaman çok güvenirim. Aldığım ayakkabı 99.99 TL. Daha önceden (3-4 ay önce) 80 küsur diye hatırlıyorum.Belki zam
    gelmiş belki fiyatları biraz şişirmişler bilmiyorum ama sonuçta 2 alıp1 ödeyince ayakkabı 50'ye geldi. İki üründen
    fiyatu düşük olan hediye ediliyor.Kampanya ile ilgili linkler.

http://www.incideri.com.tr/index.asp

http://www.ayakkabim.org/2009/01/31/inciden-iki-al-bir-ode-kampanyasi/

• bunlar bayan ayakkabası , nasıl yani .(eşinize ,dostunuza diyecem ama 2. satırdaki cümle pek öyle durmuyor )
  • bugun eskisehirde baktik, fiyatlari cok abartmislar ama yinede avantajli oluyor..
  • geçen hafta 79tl ye ayakkabı aldım ordan,keşke bu başlığı görmeseydim
  • quote:

Orjinalden alıntı: trimaxsahinabi

bunlar bayan ayakkabası , nasıl yani .(eşinize ,dostunuza diyecem ama 2. satırdaki cümle pek öyle durmuyor )

erkek ayakkabısı da satılıyor
  • ELLE TUTULUR BİŞEY BULAMADIM GEÇEN

kardeşime yarım çizme baktım 230ytl diyor

oda 50 lira vermem o dandiklikte

kendime baktım numara yok

yani yok oğlu yok işte
  • quote:

bunlar bayan ayakkabası , nasıl yani .(eşinize ,dostunuza diyecem ama 2. satırdaki cümle pek öyle durmuyor )

Hem erkek , hem de bayan modelleri mevcut. İlk linkte nedense sadece bayan çizmeleri örnek gösterilmiş.

quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels
    ELLE TUTULUR BİŞEY BULAMADIM GEÇEN
    yani yok oğlu yok işte

Zaten daha ziyade erkek modelleri klasik ayakkabı ve günlük giyim için.
    Bot ve türevleri tarzında birşey varmıydı bakmadım.Bayanlarda durum
    nasıl bilmiyorum.Ama numara konusunda dün mağazada bir sıkıntıyada
    rastlamadım . Kalıpları biraz büyük herhalde , beğendiğim
    modelin 41'i biraz bol gelince 40'ına baktım. Hem siyah, hem de
    kahverengisinde numara mevcuttu.

İşte buda birkaç resim;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ser_Tar -- 1 Şubat 2009; 11:02:03 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Develi Piramit Gömlek 3 AL 2 ÖDE
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: JackDaniels

ELLE TUTULUR BİŞEY BULAMADIM GEÇEN

yani yok oğlu yok işte

fiyatlar avantajlı gibi gözüksede sanıldığı kadar cazip olmadığı diğer markalarla kıyaslanınca açıkca gözüküyor

geçen Optimum'daki Ayakkabı Dünyasında Oggi marka son derece kaliteli ayakkabıyı 89,90 tl gibi bir fiyata aldım

sonuçta o ayakkabının normala etiket fiyatı da 189,90 tl idi

yani kıyaslarsak %50 den fazla bir indirim yapılmış.
  • Benzer fiyatlara dockers lar satılıyor çok daha konforlu ayakkabılar..
  • bi bayan çizme sorduk ;300 ytl dediler. şişirilmiş fiyatlar galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fuzulim
    fiyatlar avantajlı gibi gözüksede sanıldığı kadar cazip olmadığı diğer markalarla kıyaslanınca açıkca gözüküyor
    geçen Optimum'daki Ayakkabı Dünyasında Oggi marka son derece kaliteli ayakkabıyı 89,90 tl gibi bir fiyata aldım
    sonuçta o ayakkabının normala etiket fiyatı da 189,90 tl idi
    yani kıyaslarsak %50 den fazla bir indirim yapılmış.

Sonuçta ilanımda da belirtttiğim gibi ayakkabıları normalde pahalı.
    Her keseye uymayacaktır. Bende indirimler dışında pek ürün almam
    bu mağazadan.Fakat fırsat bence gayet sıcak. 50ytl'ye kaliteli ayakkabı
    almış oldum.

quote:

bi bayan çizme sorduk ;300 ytl dediler. şişirilmiş fiyatlar galiba.

Fiyatları dediğim gibi pahalı.Ama özellikle bayanlar tarafından
    tercih edilen markalardan biri. Fiyatların biraz şişirilmiş olma
    ihtimali mevcut. Ama kampanya ile tek ürün fiyatı cazip hale geliyor.

quote:

Orjinalden alıntı: ugiboy
    Benzer fiyatlara dockers lar satılıyor çok daha konforlu ayakkabılar..

Evet normal fiyatlarını düşünürseniz o aralıkta birçok alternatif mevcut.
    Bende enson 3 sene önce 110 TL'ye dockers almıştım, hala giyiyorum.
    Lakin dockers'ın doğru düzgün kampanyalı satıldığını hiç görmedim.
    Oliviuma her gidişimde hem Levi's içinde ki mağazasına hem FLO'ya bakarım.
    Hiç elle tutulur modellerinin indirime girdiğini görmedim.Satılmayan
    elde kalan ayakkabıları bile indirimli 70-80 civarı. Beğendiğim modelleri
    ise genelde 140.

Beğendiğiniz modeli bulduğunuz sürece kaliteli ve sağlam ayakkabıyı
    50-60-70 ytl gibi fiyatlara alabiliryorsunuz.

• desa ayakkabıları bence daha kaliteli aralarda italyan modellerde var ..bata buldum bir tane fiyat 59 genellikle 69-79 civarında ...2.yi aldıgınızda 2.ye yuzde 25 daha indirim yapıyor ...
    ayırca 100ytl civarına steve madden bile alabilirsiniz ..tommyde de 650 ytl civarını cizip 125 ytlden ayakkabılar var ..içinde made in italy yazıyor ...ne alırsanız alın çin malı almayın derim alerji yapma ihtimali yüksek...
  • boyner de divares ayakkabılar 80-120 arası tavsiye ederim.
  • bende bu kampanyadan iki çizme aldım 300 tlye fiyatlar şişirilmiş değil sezon fiyatından indirim yapıyorlar ama tabi piyasaya göre pahalı incide sezon fiyatları. Bu kampanyadan önce indirim vardı, kampanyayla birlikte indirim kalktı fakat yine tek almak isterseniz %30 indirim yapıyoruz demişlerdi bana iki tane almak daha cazip geldi kardeşiminde benimde ihtiyacım vardı. Benim beğendiğim çizme 299 dan 229 a düşmüştü kampanyadan önce fakat kampanyadan bi gün önce gittiğimde kampanyaya giricez yarın dedielr bende kampanyadan aldım
  • valla dün optimum/istanbul daki inciye gittim..zorlasanız beeeelki 1 model bulabilirsiniz..genelde çer çöp..ama tabii zevkler ve renkler tartışılmaz..ama emin olun bi şekilde sanırım çok fazla denenmiş çıkartılmış ayakkabıları koymuşlar..şöyle jilet gibi tertemiz ve modeli güzel olan bi tane ayakkabıya rastlamadım..gerçi 1 tane var gibiydi ama dikkatli baktığımda 2-3 giymede hemen çok derin bir iz kalacaktı ayakkabıda...dediğim gibi zevkler renkler tartışılmaz amma velakin %99 çer ve çöp...syg,
  • Queen Bee marka bayan çizme ve botlarda, Kampanya dahilinde bulunan ürünler 64,99 TL + KDV tek fiyat ile satışa sunuyorlarmış ama ürünler yaramaz belki modeller içinde bir iki begenilen olsada ses getircek bir kampanya degil..
  • İnci ayakkabılar süper bence...Ama Outlet'lerde doğru düzgün bişey bulunmuyor, outlet olmayan mağazalara bakmak lazım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNDYING -- 2 Şubat 2009; 16:43:22 >
  • Burdan gödüm kuzenime haber verdim Mersin Frorum daki ne bakmış fiyatları şişirmişler diyor
  • Şişirme yok. İster sezon fiyatından 1+1 şeklinde alıyorsunuz. İsterseniz %30 indirimli.
  • 1+1 bence cazip 300 TL bir çizmenin fiyatı sezonda ve aynı çizme indirime girdiğinde ilk 269 TL ve daha sonra 229 TL düşmüştü.. Şimdi 1+1 de 150 TL geliyor teki hadi 1+1 şeklini bıraktım Tek alımda %30 indirim yapılıyor ki buda normal indirimli fiyatından daha cazip bir fiyat oluyor 209 TL gibi... İnci Kaliteside bir başka oluyor ...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.