Şimdi Ara

İnceliğiyle rekor kıran Samsung Galaxy Tab S5e tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
7
Favori
10.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Merhaba bende almak istiyorum LTE ile wifi modeli arasındaki fark nedir acaba... bir sorumda oğlum ortaokula gidiyor ina hediye alacağım bunu size doğru bir kârar mi olur bu tablet hem oyun hem çalışmak hemde youtube izlemek adına tavsiye edermisiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oist -- 28 Kasım 2019; 11:41:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oist

Merhaba bende almak istiyorum LTE ile wifi modeli arasındaki fark nedir acaba... bir sorumda oğlum ortaokula gidiyor ina hediye alacağım bunu size doğru bir kârar mi olur bu tablet hem oyun hem çalışmak hemde youtube izlemek adına tavsiye edermisiniz ?
    Fazla fazla yeter hocam.Lte data hattı takarak mobil interneti kullanabilirsiniz.
  • burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    O zaman Samsung Tablet iyi bir seçenek gibi duruyor. Yakın zamanda 2000 TL ye yakın bir fiyata düşerse alacağım
  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Hocam sitesinde 3000 TL yazıyor. Baktığınız yerin linkini atabilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aet1995

O zaman Samsung Tablet iyi bir seçenek gibi duruyor. Yakın zamanda 2000 TL ye yakın bir fiyata düşerse alacağım
    hocam bana lte lazim olsgu icin 2.400 siparis gectim az once

5 gun once hepsiburada dan 2100 tl tab s5e 720 istemistim... yarin elimde olcak iade etcem

dusunen olursa 2100 tl veririm iyi fiyat bence yakaladgim firsatda birine yaramis olur

2 yil samsung garantili

• Alınabilir....
  • aet1995 A kullanıcısına yanıt
    Dün geceye kadar üyelik açmadıysanız, o fiyatı göremezsiniz.
  • catik kullanıcısına yanıt
    Hocam elinden ne tabletler geçti

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Hocam elinden ne tabletler geçti
    he ya bu aralar cok gecti firsat bulunca aliyorum... aslinda hic kar ettim diyemem... sadece tab s6 klavyeli kilifi bana kaldi

simdi gelecek olan tab s5e uyarsa cok mutlu olucam... cok guzel klavyeli kilif yapmislar ultrabook donuyor cihaz

hepsiden geldn cihazida yarin almayip kargodan iade edicem... bakalim burdqn bir arkadas istemzse

• performans konusunda bir sorun yaşamadım 4 hoparlor var akg dolby vs iyi ses çıkarıyor s6 tabi daha iyi performans verir 855 var üstünde )
  • oist O kullanıcısına yanıt
    Oyun için doğru bi karar değil. Oyun oynatmayın bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Peki şu an açsam görebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aet1995

Peki şu an açsam görebilir miyim?
    bir gun sonra yeni uyerledeno fiyattan alabilecek diye okdum stok kaldigi surece sorun olmaz

Anladım hocam teşekkürler :). Şu an hesabı açtım. Bana gmail üzerinden indirim mesajı gelecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aet1995 -- 28 Kasım 2019; 18:19:14 >
    Ben kampanya şartlarında yazılanlardan tam tersini anladım. Bu geceyarısı eski yeni bütün üyelikler, şu an yeni üyelerin gördüğü fiyatı görecek. Yani 3000 TL. Dün gece yarısından önce üye olun diye boşuna demediler. Bir nevi ikram yani.

Konu ne

• burakgibiyim B kullanıcısına yanıt
    Peki hangi modeli tavsiye edersiniz en az 3gb ram li.

• quote:

hocam 4gb ram iel bu cihaz ust oyunlarda zorlar ama cogu oyunu oynatir... bundan daha iyisi tab s6 herseyi oynatir

yada ipad pro 10.5 falan alcan

diger konu bir seyler izliceksen tab s6 suana kadar sahip olan en iyi hoparlorlere sahip tab s5e aldim yola cikmis bakalim ayni hoparlor ise ... tab s5e. benim uzun sure isimi gorur tafsiye ederim

• quote:

Tab S5e indirimdeyken alın derim hocam oyunlarda rahat rahat oynatır.Tab S6 ise kullandigim bir cihaz olduğundan çok memnun olduğunu söyleyebilirim.Klavyeli kılıf hediyesi ve fiyat indirimiyle o da alınabilir.
  • oist O kullanıcısına yanıt
    O açıdan demedim 😀 çocuğa tablet vermeyin anlamında. Yoksa 4gb herşeye yeter. 3gb benim tablet bile hepsine yetiyor...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.