Bildirim
İnceleme yaptık. Nasıl olmuş?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hamster'den izleyemiyorum ki bütün dikkati o çekiyo -
Hamster güzelmiş -
emek varsa herşey güzeldir. -
hamsterdan bişey anlamadım, ama akıcı olmuş gibi geldi bana, başarılar. seni de tolga zengine benzettim -
güzel elinize sağlık -
güzel olmuş elinize sağlık -
güzel güzel biz ne incelemeler gördük -
Videodaki ben değilim, incelemeleri yaptığım bir arkadaşım. Ben kamera ile uğraşıyorum genelde. Hamster işin espiri başka videolarımızda var aslında. Yeni başladık fakat bayağı sardı elimizden geldiğince uğraşmaya çalışıyoruz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlogKaan
Videodaki ben değilim, incelemeleri yaptığım bir arkadaşım. Ben kamera ile uğraşıyorum genelde.Hamster işin espiri başka videolarımızda var aslında. Yeni başladık fakat bayağı sardı elimizden geldiğince uğraşmaya çalışıyoruz.
xhamster ile ilgisi olabilirmi bu olayın ? -
eski oda arkadaşım geldi aklıma duygulandım şerefsiz veterinere götürdüm burdan diyorum allah belanı versin sana diploma veren doçentin
bize bunları anlatmıyolar dedi başkasına götürdüm bişiler yaptı 3 kere gittim geldim ama ecele fayda yok inşallah gittiği yerde mutludur
-
güzel olmuş tolga zengine benziyorsun -
Mataramasuko -
quote:
Orijinalden alıntı: A.S.İ
Mataramasuko
Saçmaydı kabul. -
İnceldi mi bari?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Omisis046
İnceldi mi bari?
O inceltme yapsaydık olurdu. İnceleme değil. -
güzel olmuş biraz hamster virali mevcut -
Teşekkürler. -
Hamster iyimiş -
hamsterin cinsi ne kaan hocam :D
Benzer içerikler
- şap nedir
- komik dini sorular
- kalp krizinden ölenler morarır mı
- iğneden sonra duş alınır mı
- esenlerden beylikdüzü"ne nasıl gidilir
- sodyum iyon batarya
- 5g nedir zararları
- prompt mühendisliği nedir
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X