Şimdi Ara

İnceleme: Razer DeathAdder Blue ve Mac (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

DeathAdder ->http://forum.donanimhaber.com/m_36514561/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm

Mantis Speed ->http://forum.donanimhaber.com/m_36517537/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm

Steelseries 5H v2 USB ->http://forum.donanimhaber.com/m_36519548/mpage_1/fromTicket_/key_//tm.htm#36519548

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 20 Aralık 2009; 17:02:55 >

• teşekkürler inceleme için
  • bende aldım sonunda bir deathadder 3500 dpi 3.5g ele oturması mükemmel ayarları hos tek sıkıntısı arkadasında belirmiş oldugu gibi bas parmagın oldugu yerde terleme veya değişik bir his veriyo 3500dpi aldım sorun olmaz en iyisidir diye ama bas parmagı terlettiği bir gercek ama ergonomisi ve diger herseyi mükemmel ms 3.0 cok iyi deniliyor oda güzel fakat dpi ile çözünürlük olayını bir tutmak lazım bunu daha öncede arastırmıstım deathadder 3500 dpi ye kadar cıkıyor ben mouseyi 3500 dpi getirdiğim zaman mousenin dönme hızını yavaslatıyorum 1000 mhz kullanıyorum ve gayet mutluyum : )
  • DeathAdder v2 İncelemesi;

Arkadaşlar v2'de yukarda belirttiğim 3G sensör problemi yoktur tamamen kusursuz bir sensöre sahiptir, fareninde kablosunun kumaş olması, plastik kablodan kaynaklanan fareyi birisinin tuttuğu hissini kaybettirmiştir, kablosuz fare kadar rahat hareket ettirebilmektir, kumaş kablo kablosuz fare deneyimi yaşttırmaktadır, kablosu esnek olduğu için herhangi bir yerlerde takılmıyor. Microsoft 3.0'ımın teki bozuldukdan tekinide sattıkdan sonra kinzu, xai, ms 1.1 kullanmama rağmen en iyi fare DeathAdder v2 olmuştur. Fakat ışıklarını kapatın avuç içinizi terletiyor, geriye kalan tek sorun olan terletme problemi zaten sürücü ile giderildiğine göre fare artık benden;

10/10 puan alabiliyor.

Fareninde sayılı sayıda Black Edition'u çıkacaktır;

İnceleme: Razer DeathAdder Blue ve Mac

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 4 Şubat 2011; 23:17:02 >

• Logitech G9x hakkındaki düşüncelerini öğrenebilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1nvdr

quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mert AYAN

quote:

Merhabalar..

Geçen gün bende deathadder aldım.Cod serisi için.Fakat bu deathadder daki macro ayarlarını bir türlü çözemedim.Bunun macrosu cyber snipa veya x8 sidewinderdaki macrolar gibi değilmi ? Mesela cod4 te deagle la seri ateş edemiyormuyuz bu mouse un macrosuyla ??

Teşekkürler..

Buton atama hakkında bir bilgim yok. Ama 1 tuşta 4 mermi filan bunlar boş işler, boyle boş işlerle ugrasma.

1 tuşta 4 mermi veya 40 mermi değil işte bu hocam =).O 40 mermiyi öyle bir hızla atıyorki,insanoğlu o hızı parmağıyla yakalayamıyor.Ama deathadderda yok galiba bu neyse sağolun.

Arkdaşım deathadderin clik hiziyla oyunun atış hızının hiçbir alakası yok oyunda.

x silahi en fazla 1000rpm'dir 10 saniyede atar.

1 tuş ile 40 clik ile 4 saniyede atmaz 10 saniyede atar (cunku oyunun config data ayarlarıyla alakalı bu istersen dünyada ki en hızlı tıklayan mouse koy birşey fark etmez) yine + clik yapar senin zararına olur.

Zaten amaç en az mermi ile adamı oldurmektir bununda yolu kafadan vurmaktan gecer oyle 50 mermiyle 1 adam oldurerek hayatın boyunca iyi bir aime sahip olamazsın yani hiçbir zaman iyi bir oyuncu olamazsın.

Ondan boş işlerle ugraşmayin.

Benim anladığım kadarıyla sizin online cod vb. oyunlarla aranız yok dolayısıyla macro ile ilgili bir bilginizde yok =).
    chico net bir şekilde açıklamış aslında..Neyse Saolun..
    Not:İyi bir oyuncu olmayı bana siz öğretemezsiniz,mümkün değil :)

Gel ben sana öğreteyim :P Ama makro ile deagle sıkmak haksızlıktır bence hile gibi bir şeydir. Ben kendim alıştım yüksek FPS ile çok seri ateş edebiliyorum. Makrolu bir çok insanı vurduğumu bilirim deagle ile...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.