Şimdi Ara

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
33
Favori
231.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 corolla için düşünüyorum(evet 2011 corolla da usb girişi yok :D)? acaba corolla ya takan var mı bu cihazdan?
  • Merhaba
    2007 toyota auris'e taktirmayi dusunuyorum, iki sorum var...

1. XCarLink'le audio system arasinda kalite/ ses kalitesi farki var midir bilen var mi? XCarlink satanlar ses kalitesi daha iyi diyor, audio system satanlar da ikisi de ayni diyor, arada fiyat farki var fakat fark kaliteden mi yoksa markadan mi emin olamadim.

2.Aracin orjinal teybinde cd text ozelligi var yani cd textli muzik cdlerini caldigimda (Mp3 degil normal muzik cdsi) sarki isimlerini goruntuluyor), bu ozellige sahip teypte cihazi kullanip text gorebilen var mi aranizda? audio system distributoru gorursun diyor fakat sordugum baska saticilar goremeyecegimi soyledi, folder sayisindaki kisitlama nedeniyle text gormek biraz daha kritik bir hal aliyor, muadil urunleri kullanip text goren var mi?

mu_korkmaz sen corolloya taktirdin mi? muhtemelen ayni teypler

Tsk
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigtiger1

Merhaba
    2007 toyota auris'e taktirmayi dusunuyorum, iki sorum var...

1. XCarLink'le audio system arasinda kalite/ ses kalitesi farki var midir bilen var mi? XCarlink satanlar ses kalitesi daha iyi diyor, audio system satanlar da ikisi de ayni diyor, arada fiyat farki var fakat fark kaliteden mi yoksa markadan mi emin olamadim.

2.Aracin orjinal teybinde cd text ozelligi var yani cd textli muzik cdlerini caldigimda (Mp3 degil normal muzik cdsi) sarki isimlerini goruntuluyor), bu ozellige sahip teypte cihazi kullanip text gorebilen var mi aranizda? audio system distributoru gorursun diyor fakat sordugum baska saticilar goremeyecegimi soyledi, folder sayisindaki kisitlama nedeniyle text gormek biraz daha kritik bir hal aliyor, muadil urunleri kullanip text goren var mi?

mu_korkmaz sen corolloya taktirdin mi? muhtemelen ayni teypler

Tsk

Aracta amfi/subwoofer vs ses sistemi mevcut oyuzden ses kalitesi biraz daha onemli bir hal aliyor.

• 2007 Toyota Auris'e bugun audio system taktirdim, ilgilenenler icin deneyimlerimi asagida paylasiyorum..

Oncelikle ses kalitesi gayet tatmin edici (Aracta amfi-subwooferli ses sistemi mevcut) aracin orjinal teybinin caldigi mp3 cdlerinden farki yok (teybin optigi bozuldugu icin ve cd yazdirmaktan slkldlglm icin bu cozume yonelmistim zaten)

Onem verdigim ve taktirirken buyuk umutlarla bekledigim CD text ozelliginde ilk basta husrana ugramistim, zira test icin hazirladigim mp3lerde track moduna gecince hic birsey yazmiyordu sonra dinlemeye devam ederken bir sarkida text gorunce olay cozuldu. Tahmin ettigim gibi benim teybimde text gosteriyor fakat mp3lerin taglerinin ID3v1'i de desteklemesi gerekiyor, genelde artik mp3ler sadece ID3v2.3 tagiyle geldigi icin sarkilara ID3v1' tagini eklemek gerekiyor, bunu Mp3tag isimli programlar cok hizli yapabilirsiniz, (tum dosyalari secip filename -> title conversiyon yaparsaniz hem title'i olmayan taglere title eklemis olursunuz hem de ID3v1 eklenmis olur). Teybin text fonksiyonu turkce karakterleri desteklemiyor bunu da ayni programda action tanimlayarak yapabilirsiniz fakat bu actioni tanimlamak biraz advanced bir islem. Tr karakterler * olarak goruntuleniyor yine de sarkinin ismini anlayabilirsiniz.
    Ekrana 12 karakter sigiyor, daha uzun titlelar icin TEXT tusuna basili tutunca kalan 12 karakteri de gosteriyor.

Benim yepte 15 folder destekliyor 99dan fazla sarki attigimda ilerleyince numarator basa donuyor ama sarkilar listede devam ediyor.
    Hem disc icinde hem de tum discler icinde random ozelligi sorunsuz calisiyor (Cd kullanirken gecislerde cok bekletiyordu)

Sandisk SD kart, Sandisk ve OEM USB sorunsuz calisti. AUX'da sorunsuz calisiyor.

Kaldigi yerden devam ozelligi kullanisli.

Gordugum tek eksik (biraz da simariklik belki) normalde her albumu bir folderda tutmaya alistigim icin 15 folder'in biraz az gelmesi guncel albumleri ayri folderlarda, artik slklldlklarimi da turune gore farkli folderlarda toplu tutmayi dusunuyorum.

Asagida textli ve numarali ekrani ve montaj ettirdigim torpido yerini (15dkda taktilar) gorebilirsiniz. Sorunuz olursa PM'den yardimci olabilirim... forumu cok takip edemeyecegim..

İNCELEME: Audio System Digital Music Changer - ORJİNAL TEYBE USB SD AUX

• Bence scenic ii aracima audio systems usb aparati taktim fakat sd karttan muzik dinlerken korna calarsam hoparlorler cizirti yapiyor radyo dinlerken yapmiyor bu cihazi takinca oldu bunun cozumu varmidir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trend34 -- 6 Ocak 2013; 19:38:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suzuki swift 2008 model arac icin uyumlumudur acaba, ve izmirde takan veya satan bi yer biliyormusunuz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı cızırtı bende de mevcut. özellikle sesi biraz arttırdığınızda şarkı geçişlerindeki boşlklarda çok bariz belli oluyor ve rahatsız ediyor. araç çalışırken bu ses çok daha fazla motor devri arttıkça da ses artıyor. teypden radyo dinlediğimde bu ses yok yani kolanlarda ve teyp de bi sıkıntı yok kesinlikle cihazdan kaynaklanıyor, bu durumu nasıl çözebilriz bilgisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onur__

quote:

Orijinalden alıntı: ilhanalpo

Arkadaşlar bugün veya yarın benim audi a3 üm için alacağım 120 tl den. Bende kaset adaptörü vardı (kötü birtane) sesler çok tiz çıkıyordu. İphone umdan dinleyeceğim inşallah. Kafam rahat etmesi için soruyorum, bass lar aynı cd deki gibi güzel çıkar dimi? teşekkür ederim Onur bey, siz olmasanız içim rahat etmeyecekti böyle ürünlere.

Rica ederim :) ben de fiyati uygun diye fazla bir bilgi bulamadan taktirdim ancak cok memnun kaldim.

Benim arabamda (2003 bmw e46 cabrio standart kolonlar) cd'den hic bir farki yok.
    Sadece ilk mesajda da yazdigim gibi cok hafif cizirtimsi bir ses var, sanki makinanin calisirken cikardigi bir ses gibi. Muzik sesine bir etkisi yok.
    Bundan da baskalari hic bahsetmemis, belki sadece bana ozel bir durum olabilir :)

Onun haricinde saticiya sorun araciniza gore urun varmi stokta diye. Bir de montaji sorun.
    Benim aracimda ekstradan bir yerden elektrik almaya gerek yok ancak bazi araclarda elektrik alinmasi gerekiyormus falan.

aynı cızırtı bende de mevcut. özellikle sesi biraz arttırdığınızda şarkı geçişlerindeki boşlklarda çok bariz belli oluyor ve rahatsız ediyor. araç çalışırken bu ses çok daha fazla motor devri arttıkça da ses artıyor. teypden radyo dinlediğimde bu ses yok yani kolanlarda ve teyp de bi sıkıntı yok kesinlikle cihazdan kaynaklanıyor, bu durumu nasıl çözebilriz bilgisi olan var mı?

• Cihazdan kaynaklanıyor demek yani cihazın problemli olduğunu söylemek bana çok mantıklı gelmiyor.

Mesela benim aracımda cızırtı sesi kesinlikle devire göre değişiklik göstermiyordu. Bence araç ile veya teyp ile bu cihazın uyumsuzluğundan bahsedilebilir. İşinin ehli bir elektrikçi ile görüşülüp ona göre bir çözüm üretilmelidir diye düşünüyorum.

Örnek olarak aklıma diğer araçlarda olduğu gibi başka bir yerden elektrik alma olayı geliyor. Veya bu ses neden kaynaklanır onu bilen bir elektrikçi daha iyi bilir sanırım.

• Arkadaşlar OPEL için bulamadım, bulabilen varmı aranızda?
  • honda jazz marka araca taktık , çok memnunuz. Yalnız bi sorumuz var, cihaz kullanılmadığı zaman, yani kontağı kapatıp teyp kapalı pozisyona geçtikten sonra bu cihaz da kapanıyor. Fakat tekrar çalışana kadar tepesindeki kırmızı ışık yanıp sönüyor. Bu herkeste böyle mi ?

• Merhaba Arkadaşlar,

Mesajların tümünü okumaya çalıştım ama bulmadım, gözden kaçırdıysam kusura bakmayın.

BMW e46 da, teybi sökmek yerine, bagajdaki CD changer bağlantısına bu cihazı takmayı deneyen var mı?

Mantıken, teybin arkasındaki cd changer bağlantısına bu cihazı bağlamakla, oradaki bağlantıya uzanan bagajdaki cd changer yuvası aynı.

Ancak, kablo uzunluğu vs gibi problemler çıkabilir.

Deneyen varsa, neden olmadığı hakkında fikirlerini yazarsa sevinirim ona göre bu cihazı düşüneceğim.

şimdiden çok teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2001E46

Merhaba Arkadaşlar,

Mesajların tümünü okumaya çalıştım ama bulmadım, gözden kaçırdıysam kusura bakmayın.

BMW e46 da, teybi sökmek yerine, bagajdaki CD changer bağlantısına bu cihazı takmayı deneyen var mı?

Mantıken, teybin arkasındaki cd changer bağlantısına bu cihazı bağlamakla, oradaki bağlantıya uzanan bagajdaki cd changer yuvası aynı.

Ancak, kablo uzunluğu vs gibi problemler çıkabilir.

Deneyen varsa, neden olmadığı hakkında fikirlerini yazarsa sevinirim ona göre bu cihazı düşüneceğim.

şimdiden çok teşekkürler

olacağını sanmıyorum alet teybin arkasına göre ayarlanmış hatta kesinlikle olmayacağını düşünüyorum cd changer bağlantısında bu aletteki kadar kablo yok çünkü. ben e46 da kullanıyorum ama paranın hakkını verdiğini düşünmüyorum. teybi bu şekilde etkileyebilecek bir cihaz yapmışlar, keşke bu kadar parazit yapmasaydı. sürekli parazit... cızt cuzt ötüp duruyor.

teybin içine aux çekmeyi yapabilen elektronikçiler var. kaset yada cd sürücüyü iptal ederek yapıyorlar. bu daha mantıklı geliyor bana bulabilirseniz.

• Arkadaşlar opel için nasıl bir çözüm bulabiliriz, yardım lütfen?
  • arkadaşlar bu cihaz 99 peugeot 406 uyarmı bilgi alabileceğim bir elektornikçi telefonu falan varsa sevinirim kaçgündür bu cihazı araştırıyorum. Çoğu yerde 2002 modelden üst modellere uygun olduğu yazıyor. Ama bazı yerlerde de cd changer olan tüm modellere uyduğu yazıyor.Yaptıran varsa yazsın lütfen. Kesin emin olamadım. Uymazsa artık yeni teyp taktıracağım ama uyarsa bu daha iyi olacak. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Beyler cızırtı için konuşuyorum. Bende dün taktirdim ve takan çocuk takar takmaz kornaya batmaya başladı, dedim naapiyo bu manyak, sonra cızırtıları farkettim. Teyibe takılan soketi söktü ve iki tane kabloyu hafif açtı ve araya (direç herhalde) bağladı. Cızırtıyı hallettik dedi. Bende Allah razı olsun dedim, ne diyim....

• Yani cızırtının çözümü var.....

• Ürün Connects2 isimli markanın CTVPGX010 kodlu ürünü, internette araştırırsanız 2002-2004 arası 406'lara uygun olduğu yazılmakta, yalan efendim, alet Clarion teybi olan tüm D9 'larda çalışmaktadır.

demiş bir arkadaş. Bu ne anlama geliyor acaba. Bilgisizliğimi maruz görün peugeot hakkında fazla bilgim yok. Şu lanet olası teyp işini çözmem lazım orjinal teyp i çıkarmak iştemiyorum ama başkada çaresi yok galiba :((
  • aynı sorun bende de var.
    usb de iken ve sadece kornaya basınca oluyor.
    var mı bunun bir çözümü

BU CIZIRTININ ÇÖZÜMÜ NASIL.

elektrikçi olmaz dedi.

yaptıran nasıl yaptırdı, yardımcı olurlarsa sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman55

Beyler cızırtı için konuşuyorum. Bende dün taktirdim ve takan çocuk takar takmaz kornaya batmaya başladı, dedim naapiyo bu manyak, sonra cızırtıları farkettim. Teyibe takılan soketi söktü ve iki tane kabloyu hafif açtı ve araya (direç herhalde) bağladı. Cızırtıyı hallettik dedi. Bende Allah razı olsun dedim, ne diyim....

Arkadaslar bende focus aracima taktirmayi dusunuyorum ama bu cizirti olayi kafami karıştırdı. Yukarda bi arkadaş cızırtıyı ustanın kestiğini yazmıs nasıldır bu yontem bılen arkadaş varsa yardımcı olabilirmi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.