< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
İncehesap Gaming Geceleri [ANA KONU] (526. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun hocam , yıllarca sorunsuz kullanırsın umarım .
5900e piyasa göre nerden baksan %11-12 e yakın ucuza aldın (ucuz kavramını artık kaybetmeye başladık ne yazık ki)
ben ise beklemeye devam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 10 Haziran 2022; 22:23:49 > -
Teşekkür ederim sağolun, siz de iyi günde kullanın. Artık evladiyelik ekran kartı istiyorum inşallah bu sefer ekran kartını bozulduğu için değil vakti dolduğu için çıkarırım kasadan
-
O biraz şans işi. Benim de daha garantisi bitmeden gtx1060 bozuldu, gelen iade ile 580 aldım 4 senedir hala taş gibi, günde 2-3 saat oyun oynanıyor belki 10 sene gidecek. Soğutması iyi ürün almakta fayda var. Sürekli ısınan karttaki bileşenler çabuk bozuluyor. Artık kartlar daha az ısındığı için bu ihtimal azalmıştır herhalde.
-
ryzen 5 3600 işlemci 2650 tl alınır mı ?
a320m s2h, 1200af, 6500xt, 500w psu kullanıyorum. Şimdilik işlemciyi değiştirip darboğazı önleyip anakartıda değiştireyim diyorum. Sizce ryzen 5 3600 alınır mı ?yoksa 3100 felan mı bakayım ikinci el de ?
-
6500xt'nin pci-e 3'deki durumunu biliyorsunuzdur. Bazı oyunlarda çok büyük performans kaybı oluyor.
O yüzden pci-e 4.0 destekleyen bir anakart ile 3600 kullanmanın size çok büyük getirisi olur. Anakart+işlemci fiyatı çok değişmeyecekse 11400f de bakabilirsiniz ama Ryzen almanın avantajı sonradan anakart değiştirmeden 5600, 5700 gibi işlemcilere geçebilecek olmanız. Ya da ilerde çok güçlü bir ekran kartı alırsanız 5800x3d de kullanabilirsiniz aynı anakart ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CC547151E -- 10 Haziran 2022; 22:45:30 > -
Hocam bence bu fiyata 5500 bakın ya da ikinci el 3600. Bu sisteme daha sonra ekran kartı değişikliği de yaparsınız bir süre daha götürür. Zaten sonrası am5 yaygınlaşır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler, gerçekten öyle bana 3 sene önce 5900 liraya ekran kartı alacaksın deseler inanmazdım. Hep minimum seviyelerde fiyatı düşük ama işimi görebilecek ortalama kalitede ürünler alırım aslında şimdi de öyle aldım ama malum enflasyon ve kur
Algımız darmaduman oldu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 11 Haziran 2022; 0:12:48 > -
İkinci el de 2250 2300 istiyorlar hocam. 2650 ye + 75 puanla 2575 tl ye sıfır alıyorum.
-
Haklısınız şans faktörü de var tabii ben de sizin tersinize rx 580 aldım sapphire marka, 3,5 sene kullandım. Geçen günlerde youtube'da video izlerken bir gitti o gidiş, son 1 aydır doğru düzgün oyun oynamadım bilgisayarda. Son iki bozulan kartım amd olduğundan bu sefer nvidia'da şansımı deneyeceğim hayırlısı bakalım.
Bu da 2 - 3 sene içinde bozulursa ciddi ciddi bu ekran kartı mevzusunu kapatıp, alıcam bi apu işlemci geforce now'dan oynayacağım tüm oyunlarımı feci külfetli olmaya başladı bu iş.
Ben normalde sürekli ekran kartı, işlemci değşitiren bir tip değilim. Bir sistemim ömrünü doldurunca ve artık bana oyun oynatmayacak seviyeye gelirse (atıyorum 6-7 yıllık bir süreç) anca o zaman bazı upgrade'ler veya tüm sistemi yenilerim. Bana yetiyor çünkü çokta gözüm yok. Ben tüm sistemimi 5000 liraya kurmuştum şimdi ise bir ekran kartına 5900 lira verdim, benim gibi bir donanımhaber ölücüsüne bu kadarı fazla. Döviz ve enflasyon artışı süresince ilk kez bir bilgisayar parçam bozuldu ve duvara çarpmış gibi hissediyorum kendimi şuan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 11 Haziran 2022; 4:0:39 >
-
Dostlar merhaba. Ben gaming pc dizmek istiyorum fakat bütçem pek yok .Rx 6600 xt ana parçası üzerine kurulu bir sistem istiyorum. Bu konuda önerileriniz varmı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
6600xt+ b450m(500tl)+ 3600mhz 2x8 ram(1200)+650w~750w kaliteli psu(1000)+ msi mech kasa(1000)+ ryzen 5 3600(2500)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
G304 satılıyor o fiyatlara g305 le aynı avrupa asya diye farklı satılıyor.
akakce.com
Logitech G304 Lightspeed Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçehttps://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-logitech-g304-lightspeed-kablosuz-oyuncu-fiyati,1193014634.html
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
hocam bu laptobumdan önce 1660 uper , r5 2600x tuf b50 pro tarzı bi kasam vardı .Şuan bu dediğin sistemde 3600 sistemi besler mi ? ve 6600 xt nvidia kartlar gibi sorunsuz çalışır mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler acelesi yok da 350ye bunu bekleyeyim o zaman :)
-
Besler hocam 5600x fazla olur bu sisteme, cok ucuza 5600 falan denkgelmedigi sürece 3600 yeter. 2k monitorde banko yeter, full hd monitorde de en kötü 1 sene sonranin oyunlarında fazlasi ile yeter, su anda belki bazi oyunlarda yuzde 85 lere kadar besler ekran kartını ama sorun olmaz. B550 falan alsan pcie 4.0 ssd vs olur ama butce az dedin diye kistim ordan falan. Hazir fiyat performansı sistemlerde daha karli seyler ortaya çıkabilir. Ekran karti rx 6600 de olabilir o da iyidir. Rtx 2060 i bunlar yerine ben tavsiye etmem vramden dolayi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam teşekkür ederim size çok sağolun 😊 Aslında anakart b550 almayı düşünüyorum sistem daha performanslı olması için .Zaten ekran kartı hariç çoğu parçayı 2. el alacağım .Monitör olarak önerebileceğin bir model varmı ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam hangi oyunları oynayacaksın, ona göre ufak değişiklikler yapılabilir. atıyorum valorant, csgo, overwatch, dota2, lol vb. oyunlar için ekran kartından kısıp 5600 veya benzeri seviyede bir işlemci alman daha iyi olur.
-
Hocam ben anno 1800 ,god of war , far cry serisi ,days gone gibi hikayeli ve şehir kurma oyunu gib strateji oyunları hocam .Online oyun sevmiyorum .
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X