30.04.2020 tarihinde, bir önceki siparişlerime de güvenerek bu site üzerinden GamePower 27'' GPF27RGB144 Flat RGB 1ms 144Hz Gaming Monitör aldım. Araya 1 mayıs girdi, tatil girdi derken kargoyu beklemeye başladım. 9 mayıs tarihinde ilk müşteri temsilcisi Esra hanım stokta olduğunu, gün içinde çıkacağını söyledi, iptal etmememi ve sorunun çözüleceğini belirtti. Tamam gelsin dedim, yine beklemeye başladım. Tabiki gelen giden de yok. 12 mayıs tarihinde ikinci müşteri temsilcisine ulaşıp durumu izah ettim. Yazılımda hata olmuş fatura düşmemiş çıkıyor dedi. Malumunuz çıkan bir kargo da yok. Ürününüz paketlenme aşamasında dedi. Yine tamam dedim, bugün çıkacak sorun çözüldü dedi. Yine tamam dedim. Sonuç yine çıkan bir kargo falan yok. 13 mayıs yani bugün ulaştım,çıkan bir kargo yok. Paketlenme aşamasında. Sistemsel, yazılımsal hata oldu kusura bakmayın deniyor. Sistem kurulumu beklesem, derim ki kurulum uzun sürüyor. Özel ürün olsa, yine tamam. Bitmeyen bir döngü içerisine girdik. Bu beceriksizlik ve düzensizligin bir göstergesi. Para veriyor isem hizmet de beklerim. Ama bu şekilde gördüğüm tek şey yalan. Şimdi çıkıp bir sipariş ile yargılamayın diyen arkadaşlar olacaktır. Müşteri temsilcisi bir şey dediğinizde biz bilmem kaç yıllık firmayız beyefendi diye adam tersliyor. Demem o ki, bu mesajları dikkate alın. Ona göre alışveriş yapın. Kimse sinir hastası olmasın.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme