Şimdi Ara

İnce Klavye Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ince ve küçük bir klavye almak istiyorum. Yalnız Q klavye ve Türkçe olmak zorunda. Kablosuz olması tercih sebebidir. Ama sorunlu bir kablosuz klavye istemiyorum. Mümkün olduğu kadar hızlı tepki veren klavye tercih etmem gerekiyor eğer kablosuz olursa.

http://www.hepsiburada.com/a4-tech-gk-520d-kablosuz-klavye-mouse-set-/productDetails.aspx?categoryid=51&productid=bd9290

Şu aslında fena değil gibi duruyor. Ama kullananların yorumlarınıda almak isterim. Daha önceden benq 6512ME kullanıyordum. Klavye olarak çok iyi fakat tuşları çok çabuk kırılıyor ve bozuluyor. Ondan dolayı artık yeni bir klavye almak istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

• 71YTL mi? bunun aynısı sadece faresi,usb'si yok ve birkaç ayrıntı daha fiyatı 15 YTL.Hatta bende de var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hüso58 -- 17 Aralık 2008; 21:25:51 >
  • Hocam set kablosuz tikkat edersen!!!
  • dediğin güzel netten baktım istersen all
  • quote:

Orjinalden alıntı: thetrooper00

Hocam set kablosuz tikkat edersen!!!

Kusura bakam.Hiç dikkat etmedim.
  • Sorun değil hocam olur oyle yanlışlıklar! Bakalım alacağız artık bir şey, bir türlü istediğim gibi bir klavye bulamadım. Yurtdışında çok güzel klavyeler satılıyorda, meret başka bir bilgisayar parçası değil ki, veresin siparişini yurtdışından gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Klavye ve Joystick Önerisi
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.