Şimdi Ara

İnce Kasım - İncehesap.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
5.485
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • merhaba, modem ihtiyacım var binamıza yeni fiber hat çekildi kata verilmesini bekliyoruz sizce f/p olarak iyi midir oyun için cok kullanılmayacak.




    www.incehesap.com
    Keenetic Extra KN-1710 AC1200 5 Port Dual Band Kablosuz Router - incehesap.com
    https://www.incehesap.com/keenetic-extra-kn-1710-router-fiyati-48099/
  • YSANGUR Y kullanıcısına yanıt

    hocam bu modem değil router bilginiz olsun. yok vpn kurucağım, modemi harddiske takıp torrent indiriceğim vs. bir dünya ıvır zıvırla uğrasırım dersen bi tık yüksek fiyata keenetic alabilirsiniz ama ben sadece prize takıp çalıştırıcagım dersen daha uyguna farklı marka modemlere yönelmeni tavsiye ederim.

  • Mitra kullanıcısına yanıt

    yanlış bilgi. verdikleri routerdan kullanıcı adı şifreyi alabilirseniz keenetic vb kullanabilirsiniz. ben keenetic extra kullanıyorum mesela superonline fiber ile

  • Mesajım silindi.. Sanırım mesaja eklediğim video yüzünden olabilir. Neyse video paylaşmadan tekrar yazayım. Fiber internet hizmetinde firmalar modemi size zorla veriyorlar/ kiralıyorlar. Dolayısıyla modem almanıza gerek yok. Yok ben o verdikleri modemi kullanmak istemiyorum diyorsanız modem kira ücretini vermeye devam ediyorsunuz ama o servis sağlayıcıdan kullanıcı adı ve şifreyi ve mac adresini almalısınız. Bazıları kıllık yapıp vermiyorlarmış. Technopat'dan Recep Baltaş bu konuda videosu var youtube da "Türk Telekom'un Verdiği Modemi Değiştirdim!" ismini aratıp izlerseniz size çok yardımcı olacaktır.@designr nick'li arkadaş da bundan sonra yanlış bilgi demeden önce video'yu izlemesini tavsiye ederim.




    @YSANGUR

  • Mitra kullanıcısına yanıt
    Video yoktu ben mesajı cevapladigimda

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • designr kullanıcısına yanıt

    Doğru...  Ben mesajımı düzenlerken ( Video eklerken ) siz mesajı yazmışsınız..

  •  Asus Rog Gladius 2 Mouse aldım. Alırken de kutu içeriğinde yedek switch var mı diye sordum: Asustan öğrenin diye saçma sapan bi cevap verdiler. Neyse dedim gelsin bakalım. Bugün geldi bir açtım ürün içeriği yok. Tekrar yazdım. Bu sefer de Ürün içeriğini sıralıyor bana. Sıraladığı içeriğin hiçbirini de göndermemiş. O sinirle iade ettim. Sonra bize ürün içeriği eksik diye söylediniz mi diyor. Yeminle çıldırttılar. Mouse da sevmiştim. İadeyi iptal edin ürün içeriğini gönderin diyorum iade etmişsiniz artık diyorlar. MH şaka gibi bunların. @incehesap.com  




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theKing_90_03 -- 10 Kasım 2021; 23:34:5 >




  • En iyisini yapmışsınız. Merak etmeyin bu 26 Kasım'da Black Friday var o zaman belki daha da iyi fiyata bulursunuz... 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitra -- 11 Kasım 2021; 14:14:2 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.