Şimdi Ara

İncarnation C9 da (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
1
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: papy0n

quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Geçen sene tokatlamadığı Mid oyuncusu yoktu.

LOL tarihinin en bela işleyen adamıdır. Pek bilmezdim ama geçen sene hakkında baya araştırdım ve şaşırtıcı şekilde takip etmiştim. EUW ve Na da en yetenekli mid oyuncusu diyebiliriz. Ama kendisi turnuvada ben eloboost yaparak daha çok kazanıyorum diyerek ve diğer olaylardan dolayı sınırsız ban yemişti. Popüler değildi. Yeraltı adamıydı

Bu ayın başında yasağı kalktı ben Avrupa takımına gider diye düşünüyordum ama C9 taraftarı olduğum için buraya gelmesi sevindirdi.

@hayrikoc61

Eğer bu kişi tr serverinde oynuyorsahttp://tr.op.gg/summoner/userName=tar+ar+ais bundan başkası değildir

o kadar araştırmışsın ama yinede yanlış olmuş.

apdo-dopa nickli adam korede bu adam avrupada.
    apdo ünlü olduktan sonra apdo dog, apdo dog2,apdo cat gibi adamlar koredeki adamdan etkilenip smurf hesaplarının nicklerini bu şekilde yaptılar.Aynı oyunu oynamaları dışında hiç bir ortak noktaları yok.

westteki apdo incarnation,
    na daki apdo pobelter.

Apdolar takım kursun

• quote:

quote:

LOL tarihinin en bela işleyen adamıdır. Pek bilmezdim ama geçen sene hakkında baya araştırdım ve şaşırtıcı şekilde takip etmiştim. EUW ve Na da en yetenekli mid oyuncusu diyebiliriz. Ama kendisi turnuvada ben eloboost yaparak daha çok kazanıyorum diyerek ve diğer olaylardan dolayı sınırsız ban yemişti. Popüler değildi. Yeraltı adamıydı

Bu ayın başında yasağı kalktı ben Avrupa takımına gider diye düşünüyordum ama C9 taraftarı olduğum için buraya gelmesi sevindirdi.

@hayrikoc61

Eğer bu kişi tr serverinde oynuyorsahttp://tr.op.gg/summoner/userName=tar+ar+ais bundan başkası değildir

apdo ünlü olduktan sonra apdo dog, apdo dog2,apdo cat gibi adamlar koredeki adamdan etkilenip smurf hesaplarının nicklerini bu şekilde yaptılar.Aynı oyunu oynamaları dışında hiç bir ortak noktaları yok.

na daki apdo pobelter.

Dostum ben de biliyorum kimin ne oldugunu aksini iddaa etmedim. Hepsi ayrı kişiler ve gerçekten hepsi de çok yetenekli. Edit : Sen sanırım EUW ve NA dediğim noktada takılmışsın. İki tarafta oynayan apdolar farklıydı ama incarnation geçen sene Hem euw de hem na da oynuyordu. Na daki nicki farklıydı. ( Twitterden takip ediyorum 1 senedir ordan biliyorum )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 9 Mayıs 2015; 21:30:06 >

• Baya önce bi streamine denk gelmiştim Alex Ichi tokatlıyordu gerçi sonra pingi çıktı oynayamadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

quote:

@hayrikoc61

na daki apdo pobelter.

Dostum ben de biliyorum kimin ne oldugunu aksini iddaa etmedim. Hepsi ayrı kişiler ve gerçekten hepsi de çok yetenekli. Edit : Sen sanırım EUW ve NA dediğim noktada takılmışsın. İki tarafta oynayan apdolar farklıydı ama incarnation geçen sene Hem euw de hem na da oynuyordu. Na daki nicki farklıydı. ( Twitterden takip ediyorum 1 senedir ordan biliyorum )

Arkadas seye takildi sanirim, belki Incarnationda yapmistir ama bildigim kadariyla o eloboosttan daha cok kazanıyorum aciklamasinin orjinal sahibi Koreli Apdo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tethark -- 10 Mayıs 2015; 9:07:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• C9 gömer o zaman NA yı
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.