Şimdi Ara

İnca wifi adaptör 39 Tl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
2
Favori
1.930
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• alsam mı beyler bunun kart modeli nedir realtek filan mı
  • Kullanan var mı? 1000 metre menzil var diyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Windows 10 da sıkıntısız çalışıyor mu acaba?

• Marka aşırı dandik. Bu markaya ait kullandığım ürünler hep sorunluydu. 10 20 fazla verin başka marka alın derim

• Sakın almayın arkadaşlar 1 sene kullandım sürekli kopuyordum ağdan. Gittim yarı fiyatına daha küçük tplink aldım hiç sorun yaşamadım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanmıştım win7 de problemsiz çalışıyordu.rtl8192cu çipseti var.açık alanda oldukça etkili menzili var.1000 metreyi bilmem ama 500m uzaktaki arkadaşa bağlanmışlığım var.kapalı alanda mucize beklemeyin ama sıradan wireless adaptörlere göre %20-25 daha fazla performans verir.Sonradan yenilendi mi-wireless teknolojisi gelişti mi bilmiyorum ama bendeki 2011 üretimi model ismi aynı.şu an çalışmıyor fakat suçlu benim camın önünde bıraktım ve yağmur aldı , paslandı.Sonuç olarak uzman değilim ama fiyat bana güzel geldi.Saygılar.
  • Önemli olan chipseti. Chipsetini öğrenip internette yorumlara bakmak gerek

• Her ikisinide kullanmış biri olarak TP-LINK TL-WN722N öneririm;

http://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/tp-link-tl-wn722n-150-mbps-wps-usb-adaptor-P144521689
  • Vestel tvde de çalışır mı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: proxsima06

Vestel tvde de çalışır mı hocam

denemedim ama sanmıyorum çalışacağını çünkü bu tarz tvlerde çalışabilmesi için fabrika çıkış yada sonradan güncelleme ile takılan cihazın driverın TV'ye yüklenmiş olması gerekli.
  • İşletim sisteminiz Windows 10 muydu?
    Çünkü ne başlıkta önerilen üründe ne de sizin önerdiğiniz ürünün tanıtımlarında çalışabileceği işletim sistemi olarak W7'den yukarısı yok.

Nitekim bende de aynı ürünün Everest marka olanı var ve W7'den W10'a terfi edince çalışmadı. Resmi sitesinden güncelleme de bulamayınca boşa yatıyor şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sabit Fikir

İşletim sisteminiz Windows 10 muydu?
    Çünkü ne başlıkta önerilen üründe ne de sizin önerdiğiniz ürünün tanıtımlarında çalışabileceği işletim sistemi olarak W7'den yukarısı yok.

Nitekim bende de aynı ürünün Everest marka olanı var ve W7'den W10'a terfi edince çalışmadı. Resmi sitesinden güncelleme de bulamayınca boşa yatıyor şimdi.

TP-LINK TL-WN722N'i şu an da Windows 10 Pro Sürüm 1607 Derleme 14393.693'te sorunsuz bir şekilde kullanmaktayım.

Incayı'da Anten girişi kırılana kadar Win 10'da kullandığımı hatırlıyorum ama driverını kendi sitesinden değil içindeki alıcının sitesinden indirmiştim.
  • Dual band mı bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

Her ikisinide kullanmış biri olarak TP-LINK TL-WN722N öneririm;

http://urun.n11.com/adaptor-ve-cevirici/tp-link-tl-wn722n-150-mbps-wps-usb-adaptor-P144521689

chipseti nedir acaba? kopma sorunu oluyor mu peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alicans35

quote:

Orijinalden alıntı: NeviSahsiMunhasir

Her ikisinide kullanmış biri olarak TP-LINK TL-WN722N öneririm;

chipseti nedir acaba? kopma sorunu oluyor mu peki?

Chipseti Atheros AR9271,
    kendi anteni ile iki duvar öteden internet alıyorum şimdiye kadar kopma yaşamadım,
    elimde Tp-link 2.4GHz 8 dBi İç Mekan TL-ANT2408CL Yönsüz Antende var, bununla 4 kat aşağıdaki internete 1 ay boyunca sorunsuz bağlandım ve kopma yaşamadım,
    bunun beğendiğim diğer bir tarafı çekim gücünü tam göstermesi, 4 kat aşağıdakini kendi anteni ile 2 diş 8lik ile 3 diş gösteriyor ve bağlanıncada değişmiyor,
    Inca 4 kat aşağıdakine bağlanmadan 2 diş gösterirken ağa bağlanır bağlanmaz full çekiyormuş gibi gösteriyor ve hiç değişmiyor ama bağlantı full gibi değil, dalgalanıyor!

• Dual band değil

çip seti realtek rtl8192cu hepsiburadaki yorumlara göre kimisi çok beğenmiş kimisi kopma fln oluyor demiş cihaz high power değil sanırsam çıkış gücü yazmıyor modeminizde güçlüyse sorun çıkarmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlardan birini alsak wd media player ile kullanabilir miyiz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.