Şimdi Ara

INCA MODEMİ NASIL BİLİRSİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
12.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Vallahi ben inca filan bilmem.Sana tek önereceğim modem GEEK marka modem başkada bir modem den de tavsiye etmem.8 aydır kullanıyorum tık yok.
  • Bende yaklaşık 2 senedir İNCA AMX-CA81R 1 PORT ADSL ROUTER kullanıyorum...
    Son 2 aya kadar süperdi... yani millet sorunlar yaşarken ben hiç kopma nedir bilmezdim,
    Bu aralar bizim burda metro yapıyorlar yani yollar paso kazılıyor felan işte... artık ondanmıdır,
    modemdenmidir nedir bazen çok saçma şeyler oluyor mesela örnek;
    PC yi açıyorum nette sayfaları görüntüleyemiyorum bağlantı yok, kapat aç yapıyorum düzeliyor...
    Durup duruken bağlantı kopuyo... yine bağlanıyo...
    Ve malesef hiç olmayan şey İnternet sayfa erişimlerin baya yavaşladı.... özelliklede DH...

    Ama şu ADSL 2 ye geçelim yine INCA modem alırım....
  • inca modemlerin genel performansına çok değinmeyeceğim. fiyat performans oranı hayli iyi. ama bizimki gibi adsl i hala emekleme seviyesinde olan ulkeler için en önemli konu teknik destekdir diye düşünüyorum. yazılı turkce destekten tutunda, harika online yardım hattına kadar inca modemleri kesinlikle tavsiye ederim. ayrıca alman şirketi değil bişey değilsiniz, isminiz ne kadar pasifik de olsa buralısınız işte kardeşim ne güzel . ne süper destek verirsiniz be pasifik bilgisayar.
    iso 90000003 bile az size.

    bir
    iyi destek görünce abartan türk kullanıcısıyım ben; amx- ca81r model inca modem kullanan.

    hint le atlas ı da fethedesin inşallah pasifiiik!!!




  • inca modemlerin genel performansına çok değinmeyeceğim. fiyat performans oranı hayli iyi. ama bizimki gibi adsl i hala emekleme seviyesinde olan ulkeler için en önemli konu teknik destekdir diye düşünüyorum. yazılı turkce destekten tutunda, harika online yardım hattına kadar inca modemleri kesinlikle tavsiye ederim. ayrıca alman şirketi değil bişey değilsiniz, isminiz ne kadar pasifik de olsa buralısınız işte kardeşim ne güzel . ne süper destek verirsiniz be pasifik bilgisayar.
    iso 90000003 bile az size.

    bir
    iyi destek görünce abartan türk kullanıcısıyım ben; amx- ca81r model inca modem kullanan.

    hint le atlas ı da fethedesin inşallah pasifiiik!!!




  • Arkadaşlar bendede inca im-104 4 port Adsl2+ modem mevcut ve bu modeme toplam 24 bilgisayar bağlı bazen kendinden geçiyor modem gün içerisinde bir kaç defa yapıyor bunu. Bir türlü engelleyemedim, bu modemle ilgili elinde kullanım klavuzu olan varmı
    acil olarak lazım bazı ayarlarını düzeltmem gerekiyor. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar.
  • arkadaşlar bende inca AMX-CA81R modem var bunu nasıl yeni yazılım atabilirim.
  • İnca im-204 modemim var ve fiyat/performans olarak çok güzel bi modem.Kopma falan olmuyor ve nerdeyse en üst limitte download yapıyor.Müşteri hizmetlerine ise laf yok süper çünkü.


    Ah bi de modeme emule için port açabilsem çok iyi olacak.Acaba bi arkadaş bana yardım edebilir mi?
  • sorunsuz tek modem bana gore YAKSU 'dur. koreye giden bi arakdasim da soledi oralarda bile bayaa tercih ediliyomus ki kore dunyanin en cok internet kullanan ulkesi
  • 2 yıldır inca kullanıyorum gayet de memnunum evde.
  • BeN 4 portlu İnca modem aldım.Hayatımda bı kadar zor bi kurulum görmedim.bir türlü yükleyemedim yazılımı şimdide adsl ışığı yanıp sönüyor sonra full sönüyor.Adsl kablosunda sorun yok çünki önceki modemime taktığımda internette sorun olmuo.Yani inca ile bağlanamıyorum.Bugün gidip iade edicem.Hayatımda bu kadar zor bi kurulum görmedim.Kitabçığında yazandanda bişy anlamıosun.İnca almayın bence.İnca kurumunu bilen varmı yaw.Bi yardım etse süper olur çünkü yenisini verecekler yine kuramııcam.
  • hortlamış konu....

    neyse inca hakkında bende iyi niyetli düşüncelerimi yazayım.

    alacak olanlar 2 kere düşünsün!
    beş para etmez bir ürün. ne kablosuz modeli ne de kablolu modeli. adamı günaha sokar boş yere. kurulum açısan da kurulumdan sonra kullanım açısından da bi b.ka yaramaz.

    evimin kapısından bile sokmam "inca" ürünlerini. inanın o kadar kalitesiz o kadar dandikki verdiginiz paraya yazık.
  • ARKADAŞLAR SAAT GECENİN 3.30 U VE BEN BURADAYIM SIRF BU İNCA MODEM ADI BATASI MODEM YÜZÜNDEN BURADAYIM 4 PORTLU NEREDEN BULDUM BULMAZ OLAYDIM SÜREKLİ BAĞLANTI KOPUYOR BAŞKA GETİRDİĞİM MODEMLERDE BÖYLE BİR SORUN YOK,TAMİRE GİTTİ GELDİ DEĞİŞTİ AYNI YİNE DÖRT PORTLU OLDA AYNI KENDİNİ PİNGLİYOR VE BAĞLANTI KOPUYOR AKLI OLAN İNCA ALMASIN SAKIN BENDEN TAVSİYE ,BİRDE UYKUSUZ KALMAK İSTEMEYENLERE SÖZÜM,HATTA BİR ÇÖZÜMÜ OLAN VARSA BANA İLETSİN......
  • Benim yıllar önce bi INCA modemim vardı, PCI ama. İyidi, tekliyodu biraz ama fiyatına göre iyi iş çıkarttı. Sonra PC'yi satınca onunla beraber uçtu gitti. Hala anarım bazen.

    Şimdi "Airties" var. Hiç bi sorun çıkartmadı şimdiye kadar. İlk çıktığında almıştım. Ama şimdi alıcak olsam "ZOOM" alırım. Çok övüyolardı. Her zaman merak etmişimdir.
  • Bütün modemler aynı işi görüyo aslında. Hattında veya modeminde arıza yoksa tabi... Bende şu an cnet var 3 yıldan fazla süredir kullanıyorum. Halbuki aldıktan 4 ay geçmeden arıza yapmıştı. Neredeyse 20 gün değişmesi için uğraşmıştım. Değiştikten sonra gelen yeni modemi halen kullanıyorum ve memnunum. Kardeşlerimde zoom,usrobotics i iş yerlerinde kullanıyorlar birde evlerinde kullandıkları siemens ve adam (Tr yapımı) modemler var onlarda tıkır tıkır çalışıyor. Ama ille de yeni modem alacam dersen; sana benimde ilerde almayı düşündüğüm Zyxel'i öneririm. Çünkü Adsl 2+ ve 4 port özelliklerinin yanısıra (ki bu özellikler artık tüm markalarda var) diğer modemlerde olmayan Adsl paylaşımında sınırlama ve düzenleme getirebilen ara yüzü var. Tabi yinede sen bilirsin....
  • bendede inca 4 port lu var hiç bi sorunum yok 1 yıl oldu
  • Telekomun Alt Yapısına Uygun En İyi Modem
    Alcatel Dir.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: torapans

    ARKADAŞLAR SAAT GECENİN 3.30 U VE BEN BURADAYIM SIRF BU İNCA MODEM ADI BATASI MODEM YÜZÜNDEN BURADAYIM 4 PORTLU NEREDEN BULDUM BULMAZ OLAYDIM SÜREKLİ BAĞLANTI KOPUYOR BAŞKA GETİRDİĞİM MODEMLERDE BÖYLE BİR SORUN YOK,TAMİRE GİTTİ GELDİ DEĞİŞTİ AYNI YİNE DÖRT PORTLU OLDA AYNI KENDİNİ PİNGLİYOR VE BAĞLANTI KOPUYOR AKLI OLAN İNCA ALMASIN SAKIN BENDEN TAVSİYE ,BİRDE UYKUSUZ KALMAK İSTEMEYENLERE SÖZÜM,HATTA BİR ÇÖZÜMÜ OLAN VARSA BANA İLETSİN......

    Bu bir arıza olsa gerek. Modeme yüklenmen yanlış, bende de aynı modemden var, 1.5 senedir hiç kapatmadım ve tek bir sorun yaşamadım, üstelik cafede 13 bilgisayarı da tek portlusuna takmıştım, yine sorun yoktu. sen garanti işini iyi takip et bence, çünkü sanırım aynı arıza tekrar ederse ürünü yenisiyle değiştirmeleri gerekiyorr. Bence çok iyi bir modem, çok hızlı, kurulumu kolay..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faustus -- 11 Eylül 2007; 16:38:55 >




  • Inca-USR-AirTies iyidir.

    Diğerlerinden de iyiler çıkar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shaq Diesel -- 11 Eylül 2007; 16:23:56 >
  • bilgisayarı aldığımdan beri inca kullanıyorum ve şuna kadar hiçbir problem yaşamadım....( yaklaşık 3 yıl oldu)
  • airties falan iyi değil alma kardeş
    eğer hattın alcatel portluysa alcatel al. Ip düşüşleri azalıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.