Şimdi Ara

INCA IUWA-300N Driver Sorunu (Ubuntu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İnca Iuwa 300N adlı Wireless Adaptörü Windows Xp işletim sisteminde sorunsuz kullanıyorum.Ama bunu Ubuntu işletim sisteminde kullanamıyorum.Kutusunda Linux destekler diye bir ifade var bunun driverini nasıl yükleyeceğim?

• Güncel
  • http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=861943

wireless kurulumu ile ilgili. bir bakin isterseniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

http://ubuntuforums.org/showthread.php?t=861943

wireless kurulumu ile ilgili. bir bakin isterseniz.

Baktım ama pek bir şey anlayamadım
  • Elinizdeki cihaz icin inca nin cikarmis oldugu bir driver yok. o zaman chipsetine gore driver indirmeniz lazim. Elinizdeki cd de linux icin herhangi bir dosya bulunmuyorsa chipsetinin ne oldugunu ogrenmeniz iyi olabilir cozum acisindan.
  • quote:

Elinizdeki cihaz icin inca nin cikarmis oldugu bir driver yok. o zaman chipsetine gore driver indirmeniz lazim. Elinizdeki cd de linux icin herhangi bir dosya bulunmuyorsa chipsetinin ne oldugunu ogrenmeniz iyi olabilir cozum acisindan.

Cd'nin içeriğinde varsa bile ben bulamadım.

• chipset modeli lazim. cd sadece windows driver lari iceriyor. Her uretici linuxta macos ta calisir diyor ama goruldugu gibi bir driver bile koymuyor... macos icin sitelerinde driver vermisler sizinde chipseti ogrenmeniz ile birseyler yapabiliriz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS AAM6000UG USB ADSL Modem
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

chipset modeli lazim. cd sadece windows driver lari iceriyor. Her uretici linuxta macos ta calisir diyor ama goruldugu gibi bir driver bile koymuyor... macos icin sitelerinde driver vermisler sizinde chipseti ogrenmeniz ile birseyler yapabiliriz.

Chipset'i nasıl öğrenebilirim?
  • ben airties inkini everestten usb cihazlar uzerinden bulmustum sanirim... sizde aynisini yapabilirsiniz.
  • quote:

ben airties inkini everestten usb cihazlar uzerinden bulmustum sanirim... sizde aynisini yapabilirsiniz.

Deneyeceğim İnşallah bulurum.
  • realtek 8192cu cipset modeli bende backtrack 5 de calıstıramadım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.