Şimdi Ara

inca it dg 36 tv kartının cd içeriği lazım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • inca it dg 36 tv kartımın cdsini kaybettim olanlardan biri cd içeriğini rarlayıp upload edebilirmi nette bulamadım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

inca it dg 36 tv kartımın cdsini kaybettim olanlardan biri cd içeriğini rarlayıp upload edebilirmi nette bulamadım ya

http://www.mediafire.com/?96v5l7hq1h8v95s

al dostum rahatça indir buradan beklemeden
  • çok teşekkürlerde o cdnin içeriğinideki mpegcap yazılımı falanda lazım nette yok lanet olası şey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maleguard

çok teşekkürlerde o cdnin içeriğinideki mpegcap yazılımı falanda lazım nette yok lanet olası şey

kardeş ben sadece driverdan haberim vardı bu siteden istedigin arıyabilirsin kendi modelinin sitesi Buradan
  • yok ki şerefsizler koymamış başka biri belki yükler ilgilendiğin için yinede teşekkürler
  • bende de it-dg36 var cihazın asıl ismi ve üreticisi orjinal ismi geniatech satboxwww.geniatech.com dan mpegcap li güncel yazılım ve driver çekebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

bende de it-dg36 var cihazın asıl ismi ve üreticisi orjinal ismi geniatech satboxwww.geniatech.com dan mpegcap li güncel yazılım ve driver çekebilirsin

kardeş tek kelimeyle cennetliksin çok teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güle Güle Kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 14 Şubat 2011; 23:07:41 >
  • anten takılı olmasına rağmen 0 sinyal var ve tarama yapsamda kanal falan bulmuyor ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.