-320x240 Çözünürlüğünde standart aydınlatmalı bir ortamda 30 fps hızında MPEG4 formatında sesli kayıt özelliği
-Sessiz Video çekim
-Dahili mini hoparlör
-Ses kayıt
-EVF-Elektronik renkli vizör özelliği
-Çekilen resimler üzerinde 8x zoom yapma özelliği
-Otomatik çevirme özelliği sayesinde, dikey çekilen resimleri yatay yapabilme özelliği
-P/A/S/M 4 farklı resim çekme modu
-MPEG4, JPEG, EXIF2.2 formatlarında resim ve video destekleri
-USB 2.0 veri aktarımı
-TV out ile doğrudan görüntü aktarımı
-Win98/ME/2000/XP/Mac 9.1 ve üstü işletim sistemleriyle sürücüsüz kullanım
-Kolay kullanımlı, profesyonel tasarım
Paket içeriği
IDC-444 CCD Inca dijital kamera 4XAAA Alkalin pil Taşıma kılıfı USB Ara kablosu Türkçe Kullanım klavuzu Kurulum ve Sürücü CD'si TV-Out kablosu Askılık
sizce bu makina nasıl ?? bu özelliklere başka bi markaya mı bakayım ??
dostum kesinlikle düşünme bile
biz bile bir ara bayisiyken inca'nın bulunduruyorduk bu makinayı ki fotoğrafa fena ilgim alakam vardır bayağı bi deneme yaptım olabilecek en pert makine kendisi..
kesinlikle tavsiye etmiyorum sana nekadar limiten var bilmiyorum ama git canon nikon fuji leica gibi makinelar al ama bu dandik makinayı alma eğer optik zumu uzun birşey istiyorsan kodak z700 yada z740 bak çook daha iyidir
süper uyduruk bir makine.
çıktılarına baktım da - benim eskiden 1 megapixel sony'm vardı - bundan iyiydi.
600ila700 ytl arasında bişi düşünüyorum bu makinayı sölememdeki en büyük etken özellikle olarak diğer markalarla aynı özellikteki makinalar arasında cok fiyat farkının olması
PLASTİK LAN BU..
Dostum uzak dur, inan çok uyduruk bir makina.
peki önerebileceginiz bi makina var mı sağlam 600-700ytl arası
-4.23 MP �den 8 MP�e kadar yükselebilen aktif CCD kamera
-8x optik, 4x dijital toplam 32x Zoom kapasitesi
-1.6� Renkli TFT LCD Monitör
-16 MB Dahili hafıza
-Harici SD kart desteği ile kapasite artırımı
-320x240 Çözünürlüğünde standart aydınlatmalı bir ortamda 30 fps hızında MPEG4 formatında sesli kayıt özelliği
-Sessiz Video çekim
-Dahili mini hoparlör
-Ses kayıt
-EVF-Elektronik renkli vizör özelliği
-Çekilen resimler üzerinde 8x zoom yapma özelliği
-Otomatik çevirme özelliği sayesinde, dikey çekilen resimleri yatay yapabilme özelliği
-P/A/S/M 4 farklı resim çekme modu
-MPEG4, JPEG, EXIF2.2 formatlarında resim ve video destekleri
-USB 2.0 veri aktarımı
-TV out ile doğrudan görüntü aktarımı
-Win98/ME/2000/XP/Mac 9.1 ve üstü işletim sistemleriyle sürücüsüz kullanım
-Kolay kullanımlı, profesyonel tasarım
Paket içeriği
IDC-444 CCD Inca dijital kamera 4XAAA Alkalin pil Taşıma kılıfı USB Ara kablosu Türkçe Kullanım klavuzu Kurulum ve Sürücü CD'si TV-Out kablosu Askılık
sizce bu makina nasıl ?? bu özelliklere başka bi markaya mı bakayım ??
inca mı? minton mu? premier mi? asahi mi? vs dandik markalar mı? ucuz diye hele hele yüksek optik zooomu ve mp'si yüksek diye alayım diye aldanma hiç almamanı tavsiye ederim aksi takdirde aldığına da alacağına da pişman olursun.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme