Şimdi Ara

''INCA ASTRO 10.1' RK3066 IPS TABLET'' İncelemesi (20.04.2013 Konu Güncellendi) Root Yöntemi eklendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.073
Cevap
9
Favori
106.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cro@oan

quote:

Orijinalden alıntı: deromemo

quote:

Fiyatı ön sipariş olarak 550 tl olarak görülüyor. Piyasaya çıktıkdan sonra bu fiyat ne kadar oynar bilemiyorum .

Merhaba hocam, Inca Cassa 16GB 10.1" Tablet diye bir versiyon var fiyatı da 329,00 TL olarak belirlemişler, bana düşük geldi ama fiyat/performans olarak nasıl biliyor musunuz?

Hocam inca nın modelleri yeni giriyor piyasaya ...Kullanıcı tecrübesi yok .Teknik detaylarda astro nun kırpılmış modeli gibi duruyor... İşlemci a8 1.2 kullanılmış. Ekran kartından kırpmışlar ,çözünürlük yine düşük ( astro ile kıyasla ) pil 6000 mah ... ve IPS yok ...

Bu durumda o fiyata bence daha iyi modellerde var ... Yani piyasaya çıkmamış ne olacağı belli olmayan bir model için almak büyük risk ..Astro nun teknik detaylarında albenisi var ...Yazdıgı gibiyse fiyat performans olur ...Cassa için aynı şeyi söyleyemiyorum ...Benim düşüncem bu yönde .

Tamamdır hocam teşekkür ederim, biraz bekleyip kullanıcı yorumlarını takip etmekte fayda var o zaman...

• quote:

quote:

quote:

quote:

Fiyatı ön sipariş olarak 550 tl olarak görülüyor. Piyasaya çıktıkdan sonra bu fiyat ne kadar oynar bilemiyorum .

Merhaba hocam, Inca Cassa 16GB 10.1" Tablet diye bir versiyon var fiyatı da 329,00 TL olarak belirlemişler, bana düşük geldi ama fiyat/performans olarak nasıl biliyor musunuz?

Hocam inca nın modelleri yeni giriyor piyasaya ...Kullanıcı tecrübesi yok .Teknik detaylarda astro nun kırpılmış modeli gibi duruyor... İşlemci a8 1.2 kullanılmış. Ekran kartından kırpmışlar ,çözünürlük yine düşük ( astro ile kıyasla ) pil 6000 mah ... ve IPS yok ...

Bu durumda o fiyata bence daha iyi modellerde var ... Yani piyasaya çıkmamış ne olacağı belli olmayan bir model için almak büyük risk ..Astro nun teknik detaylarında albenisi var ...Yazdıgı gibiyse fiyat performans olur ...Cassa için aynı şeyi söyleyemiyorum ...Benim düşüncem bu yönde .

Tamamdır hocam teşekkür ederim, biraz bekleyip kullanıcı yorumlarını takip etmekte fayda var o zaman...

Alıntıları Göster

Rica ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5760E0666 -- 6 Şubat 2013; 12:32:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5760E0666

Rica ederim

Alıntıları Göster
    Tebrik ederim arkadaşım su an bile baya açıklayıcı oldu tablet alıcaklar buraya bakmadan hareket etmesinler pişman olmasınlar

• 0 pixel garantisi vermeleri güzel.. Inca eski bir firma.. Servisleri de iyi sayılır. Ben de ilk inceleme ve yorumları bekliyorum.. Sonuçta çin tableti olsa da, kötünün iyisi olsun diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

0 pixel garantisi vermeleri güzel.. Inca eski bir firma.. Servisleri de iyi sayılır. Ben de ilk inceleme ve yorumları bekliyorum.. Sonuçta çin tableti olsa da, kötünün iyisi olsun diyorum.

Bende sizin gibi pozitif düşünmeye çalışıyorum .Gördüğüm kadarıyla inca nın daha eski modelleri yok tablet konusunda iyi bir giriş yapmak istiyor sanırım .Çin diyip geçiyoruz ama piyasada alternatif bu kadar çok olunca çok kısa zamanda hem fiyatlar konusunda hem performans konusunda kullanıcılar lehine cihazlar çıktı ortaya ... Daha 7-8 ay önce çift çekirdekli tableti konuşurken bugun hemen hemen bir çok model çift çekirdek ve 4 çekirdekli modeller konuşuluyor... İnsanlar direk çinden tablet sipariş veriyor. Bu durumlar gerçekden çok ilginç geliyor bana . yani dolu tarafından bakarsanız iyi ...Diğer tarafdan bakarsanız çok kısa sürede eskiyen cihazlar bizleri yeni arayışlara ve tüketmeye sürüklüyor .. Hem piyasayı takip etmek hem bütce konusunda dengeyi kurmak zor oluyor halıyle ..

• Hiç tablet tecrübem yok bir şey sormak istiyorum Tango , Viber , Whatapp vb uygulamalar tabletlerde kullanılıyomu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: pascalisma

Hiç tablet tecrübem yok bir şey sormak istiyorum Tango , Viber , Whatapp vb uygulamalar tabletlerde kullanılıyomu ?

Whatapp kullanılıyor biliyorum ...( kullanmadım ama )

Diğerlerini duymadım Hocam
  • quote:

quote:

Hiç tablet tecrübem yok bir şey sormak istiyorum Tango , Viber , Whatapp vb uygulamalar tabletlerde kullanılıyomu ?

Bu arada ürün stoklara girmiş Hb'dan mesaj geldi "Inca Astro 16GB 10.1' IPS Tablet + 2 Adet Hediye urunu stoklarimizdadir" diye haberiniz olsun yarın kargo gelirse şaşırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascalisma -- 8 Şubat 2013; 15:13:04 >

• quote:

quote:

quote:

Bu arada ürün stoklara girmiş haberiniz olsun yarın kargo gelirse şaşırmayın

Sahi yaa yorumunuzu okuyunca farkettim ..Heyecanlandım şimdi . Pazartesi girecek diye bekliyorum .

• Yarın gelirse inceleme pazara yetişir heralde :) bizde merakla bekliyoruz :)

• quote:

Yarın gelirse inceleme pazara yetişir heralde :) bizde merakla bekliyoruz :)

Yarın sanmıyorum ..Kargonun bu gece yola çıkması gerek yetişmesi için ..Ama sistemde hala tedarik sürecinde görünüyor ..

Eğer gelirse tabiki ..Hazır haftasonuna denk geliyor ki pazar akşamına kadar bütün videoları fotoları uplarım konuya ...
  • Sana mesaj gelmedimi Hb'dan "Inca Astro 16GB 10.1' IPS Tablet + 2 Adet Hediye urunu stoklarimizdadir." Benim telefonuma mesaj attılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-5760E0666

quote:

Yarın gelirse inceleme pazara yetişir heralde :) bizde merakla bekliyoruz :)

Yarın sanmıyorum ..Kargonun bu gece yola çıkması gerek yetişmesi için ..Ama sistemde hala tedarik sürecinde görünüyor ..

Eğer gelirse tabiki ..Hazır haftasonuna denk geliyor ki pazar akşamına kadar bütün videoları fotoları uplarım konuya ...

Alıntıları Göster
    Sanırım pazartesi satışa başlayacaklar.. Beklemedeyiz..

• quote:

Sana mesaj gelmedimi Hb'dan "Inca Astro 16GB 10.1' IPS Tablet + 2 Adet Hediye urunu stoklarimizdadir." Benim telefonuma mesaj attılar.

Hayır Hocam gelmedi ...
  • Hocam Piranha business II Tab nasıl sence ?
    Aralarında çok fark varmı.

• quote:

Hocam Piranha business II Tab nasıl sence ?

Teknik özellikleri kıyasladıgınızda incanın işlemcisi daha güçlü ...Pil 7000 mah inca da 8000 mah ....çözünürlük inca da daha yüksek ...

Görnenler bunlar ..Ama daha tableti kullanmadık.Kıyaslama kağıt üstünde kalır ..Uyuglamada net bişi söylemek zor ..
  • 150 tl için İnca dan vaz geçilmez bence

• quote:

bizde bisiness 3 var 9". wifi sorunlu laptop full hız gezerken tablet google a bile girmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

quote:

bizde bisiness 3 var 9". wifi sorunlu laptop full hız gezerken tablet google a bile girmiyor.

business II'nin yorumlarına baktım başka forumlarda wi fi probleminden bahsediyorlar dediğiniz gibi İnca da karar kıldım yorumlar olumlu olursa hemen sipariş vericem :)
  • o fiyata almam o fiyat olmamaliydi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.