Şimdi Ara

''INCA ASTRO 10.1' RK3066 IPS TABLET'' İncelemesi (20.04.2013 Konu Güncellendi) Root Yöntemi eklendi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
9
Favori
106.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cro@oan

quote:

Orijinalden alıntı: e_r_t

Alan arkadaşlara sorum olacak:
    1) Bir öncekindeki tabletim polypad ve sesinin az olmasından şikayetçiyim.
    İnca nın sesi iyi çıkıyor mu? cep telefonlarından biriyle de kıyarlayabilirseniz sevinirim.
    2) Ekran geçiş hızı ve uygulama açma kapama hızı nasıl? işlemcide çift çekirdek fark yaratıyor mu?

Şimdiden teşekkürler

mrblar ...

Sesi az değil ...Çok abartı bir sesde yok ..C601 var Nokia onunla hemen hemen aynı ...Aynı videoyu 2 cihazda da izlediğimde ikisindende rahatlıkla duyulacak ses çıkıyor ...Oyunlarda daha iyi çıkıyor ses ...Bu oyundan kaynaklıda olabilir ...

Ekran geçişleri dokunmatiği vs . sorun çıkarmadı ...Gayet iyi fakat daha bir gün oldu cihazı alalı .. Zamanla ne olur şimdilik soru işareti ...Hafıza doldukca uygulama sayısı arttıkca ne olacak bende merak ediyorum..

Bu arada 16 gb team class10 micro cd kart aldım..Cihazda sıkıntısız çalışıyor şimdilik .

Çift çekirdek tabiki farkediyor ... Üzarindeki rk3066 işlemci zaten iyi bir işlemci ...

Hocam Hafıza kartına oyunların datasını yükleyebiliyormusun acaba ?
    Ayrıca Ne zamana koyarsın videoları merak ediyoruz da

• Merakla bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pascalisma -- 12 Şubat 2013; 14:31:37 >
  • Hocam bugun koyduğum videoları dün gece anca upload ettim ..FİFA 12 yi kurdum denedim sorun yok .. Batmani indirirken yarım kaldı ..Dosya 1.8 gb baya sürüyor indirmesi ..Mostwanted yine kuruldu sorunsuz çalıştı... Google play den aldıgım için hesabımdan direk oyunu indiriyorum... Ayrıca sd karta atmadım ... Diğer oyunlarıda sırasyla indireceğim ..Bugun kısmet olursa fifa12 , asphalt 7 , Mostwanted oyunların videolarını upload ederim konuya ... Bir kısmıda yine yarına sarkar sanırım ...

Aynı oyunlar Artes d821 de var ..2 cihazı yan yana oyunları açar videoya çekerim ..Grafik olsun hız olsun bende merak ediyorum ne kadar fark edecek ...
    Yetiştirebildiğim kadarıyla akşamları konuyla ilgileneceğim ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5760E0666 -- 12 Şubat 2013; 14:39:07 >

• oyunların yanına soonr scribble da sıkıştırabilirseniz :) antutu puanı ve birkaç günlük kullanımınıza göre tavsiye eder misiniz peki? hb kampanyası bitmeden almak istiyorum sizin yorumlarınız yol gösterici olacak. Bu arada videolar 1. sayfada arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenbeno -- 12 Şubat 2013; 15:03:11 >
  • quote:

Hocam bugun koyduğum videoları dün gece anca upload ettim ..FİFA 12 yi kurdum denedim sorun yok .. Batmani indirirken yarım kaldı ..Dosya 1.8 gb baya sürüyor indirmesi ..Mostwanted yine kuruldu sorunsuz çalıştı... Google play den aldıgım için hesabımdan direk oyunu indiriyorum... Ayrıca sd karta atmadım ... Diğer oyunlarıda sırasyla indireceğim ..Bugun kısmet olursa fifa12 , asphalt 7 , Mostwanted oyunların videolarını upload ederim konuya ... Bir kısmıda yine yarına sarkar sanırım ...

Aynı oyunlar Artes d821 de var ..2 cihazı yan yana oyunları açar videoya çekerim ..Grafik olsun hız olsun bende merak ediyorum ne kadar fark edecek ...
    Yetiştirebildiğim kadarıyla akşamları konuyla ilgileneceğim ..

eyvallah hocam batmanı ve nova 3 de denersen süper olur

• Hayırlı olsun güle güle kullanın.Babam yan çizdi tablet konusunda ama ben kendime alabilirim.İnceleme sonucuna göre bakalım performansı nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayTOzAy

Hayırlı olsun güle güle kullanın.Babam yan çizdi tablet konusunda ama ben kendime alabilirim.İnceleme sonucuna göre bakalım performansı nasıl olacak

Tşkler ...
  • hocalarm,
    Neden pandawill.com”dan ramos w30 hd almak yerine bunu aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

hocalarm,

Bidahakinede onu alırız
  • quote:

quote:

hocalarm,

Bidahakinede onu alırız

hocam niye böyle diyorsunuz? ne güzel tablet? ciddi olarak soruyorum.
  • quote:

quote:

quote:

hocalarm,

Bidahakinede onu alırız

hocam niye böyle diyorsunuz? ne güzel tablet? ciddi olarak soruyorum.

Yok Hocam haklısın güzel tablet ..Kısmet bu oldu ...Pek bilmediğim sitelerden alışveriş içime sinmiyor ..Tableti görmüştüm ... Cesaret edemedim açıkcası ..

• cro@oan hocam bahsettiğim programa bakma fırsatınız oldu mu acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenbeno

cro@oan hocam bahsettiğim programa bakma fırsatınız oldu mu acaba

Aklımda Hocam program hakkında bilgim yok ama aklımda bakacagım .. Bugun olmassa en geç yarın akşama onada bakmış olurum ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fenbeno

cro@oan hocam bahsettiğim programa bakma fırsatınız oldu mu acaba

Aklımda Hocam program hakkında bilgim yok ama aklımda bakacagım .. Bugun olmassa en geç yarın akşama onada bakmış olurum ...

çok teşekkür ederim
  • pandawil guwenilirmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel itibariyle olumlu şeyler söylüyorsunuz hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

pandawil guwenilirmi

Forumda siteden alışveriş yapan arkadaşlar var Hocam ...Forumda aratırsanız net bilgiler bulursunuz ...
  • Oyun videolarını upluyorum ... Gece biter..En geç sabah konuya eklerim ...

İlk sayfada bahsettiğim hiçbir oyunda sorun çıkmadı oyunlar stabil çalışıyor ..

Fakat tanıtımda bluetooth açıklamasında gamepad resmi var ..Kablosuz gampad destekler falan mı demek istemişler bilemiyorum kablolu gamepad çalışmadı ...Bu ayardaki bir cihaz için büyük eksiklik bence ..
  • ben alisam hyundai t7 alicam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Oyun videolarını upluyorum ... Gece biter..En geç sabah konuya eklerim ...

İlk sayfada bahsettiğim hiçbir oyunda sorun çıkmadı oyunlar stabil çalışıyor ..

Fakat tanıtımda bluetooth açıklamasında gamepad resmi var ..Kablosuz gampad destekler falan mı demek istemişler bilemiyorum kablolu gamepad çalışmadı ...Bu ayardaki bir cihaz için büyük eksiklik bence ..

sanırım taktığın joystiğin xbox uyumlu olması lazım kablolu için kablosuzda da bir archos sony dual shock destekliyor ama onun ki tam destek
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.