Şimdi Ara

Inca 27' led alayım mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-il-1027hd-27-2ms-analoghdmi-multimedia-full-hd-wide-screen-led-monitor-hdmi-kablo-hediye/productDetails.aspx?productId=bd56934&categoryId=3002879

Arkadaşlar bu ürünü alayım mı sizce? Forumda araştırdım eskiden daha fazla indirimle alınmış fakat bir daha yakalanır mı bilmiyorum.

Kullanacağım alan:

-Fotoğraf düzenleme
    -Genellikle oyun, driving force gt ile kullanacağım
    -Film

İnternette gezinirken çok fazla yorulursam normal lap-top monitörünü kullanırım. Bir de, hepsiburada.com'da çabuk teslim alabilir miyiz? Yani 1 hafta içerisinde.

• Bence alma kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mermiye Kafa Atan

Bence alma kardeş

Cidden Mermiye kafa atmışsın kardeş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patronage -- 2 Mart 2012; 1:04:44 >
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-il-1027hd-27-2ms-analoghdmi-multimedia-full-hd-wide-screen-led-monitor-hdmi-kablo-hediye/productDetails.aspx?productId=bd56934&categoryId=3002879

Arkadaşlar bu ürünü alayım mı sizce? Forumda araştırdım eskiden daha fazla indirimle alınmış fakat bir daha yakalanır mı bilmiyorum.

Kullanacağım alan:

-Fotoğraf düzenleme
    -Film

İnternette gezinirken çok fazla yorulursam normal lap-top monitörünü kullanırım. Bir de, hepsiburada.com'da çabuk teslim alabilir miyiz? Yani 1 hafta içerisinde.

27 inç kullanan arkadaşım var bazen ona takılırım...harbiden çok büyük be ...ideali 21.5
    tabii sizin beklentilerinizi karşılarmı bilemiyorum ama bence ideal ölçü..

• ASUS almanı öneririm verdiğin paranın hakkını tamamen veriyor... Ya da PHILIPS alabilirsin ama biraz fiyatları uçuk.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patronage

quote:

Bence alma kardeş

Cidden Mermiye kafa atmışsın kardeş :)

Arada harbiden gidip geliyor kusura bakmayın

quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

quote:

http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-il-1027hd-27-2ms-analoghdmi-multimedia-full-hd-wide-screen-led-monitor-hdmi-kablo-hediye/productDetails.aspx?productId=bd56934&categoryId=3002879

Kullanacağım alan:

-Fotoğraf düzenleme
    -Film

27 inç kullanan arkadaşım var bazen ona takılırım...harbiden çok büyük be ...ideali 21.5
    tabii sizin beklentilerinizi karşılarmı bilemiyorum ama bence ideal ölçü..

Hocam 22" kullanmıştım 1 saat kadar. Yeterli büyüklükte tabi ama yine de büyük istiyor insan. Çünkü film çok izliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: inanç_turasay

ASUS almanı öneririm verdiğin paranın hakkını tamamen veriyor... Ya da PHILIPS alabilirsin ama biraz fiyatları uçuk.

Hocam bu boyutta bu paraya led 2ms yok sanırım başka. Bütçem de en fazla bu aralıkta. Evde kullanacağım parlaklık fazla olmasına gerek yok. Çok çoğu gündüz güneşli havalarda perdeyi çekerim

• yani bence 21.5 hd almalısınız ideal film bu ekran boyutunda izlenir..filmleri max ayarları alacağınız tek platformdur..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • onun yerine neredeyse 3te 1 i fiyatına 21,5 inch lik monitoru tercih edebilirsiniz 27 inch asırı buyuk geliyor bana ne bileyim tabi sizin bileceginiz is
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazandeveli

yani bence 21.5 hd almalısınız ideal film bu ekran boyutunda izlenir..filmleri max ayarları alacağınız tek platformdur..

quote:

Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_

onun yerine neredeyse 3te 1 i fiyatına 21,5 inch lik monitoru tercih edebilirsiniz 27 inch asırı buyuk geliyor bana ne bileyim tabi sizin bileceginiz is

Teşekkürler, sanırım 22" civarı bir monitör alacağım. Araştırmaya başlıyorum hemen

• arkadaşım benim ınca 27" full hd led vesa özellikli sesli monitörüm var dediğin monitör harika demek az gelir ben 6 ay önce aldım süper hd görüntü süper arada notebook bağlıyorum mükemmel valla tavsiye ederim hepsiburada dan 550 tl almıştım
    adamlar kayseriye 3 günde gönderdiler süper hızlılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.