Şimdi Ara

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
21
Favori
20.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bana katılabilirsin gayet sistematik düzenli programlı gittiğimi düşünüyorum ayrıca 7 saat uyuyacağım azim ederek verimi ve çalışma saatini artırabileceğini düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6. etüt için hazırım bu etütte fizik çalışacağım herkese kolay gelsin
  • bugün için aklımdaki tüm işleri bitirdim bu vakitten sonra biraz daha serbest çalışma yapacağım deneme analizi yaparım ve biraz kendimce durum değerlendirme yapıp dinlenmeye çekilirim bugün burada paylaşım yaparak çalıştığım ilk günümdü ben sizlerle paylaşmaktan mutluluk duydum katılmak isteyen arkadaşlar da katılırsa memnun olurum beraber güzel işler yaparız her şey gönlünüzce olsun başarılar diliyorum iyi geceler yarın görüşmek üzere
  • Yarın için planlarım
    09.00/13.00 dershane
    14.30/15.30 mat deneme
    16.00/17.30 integral 3öt
    18.00/19.30 asit baz
    20.30/22.00 paraf ekoloji

• cubb0rn C kullanıcısına yanıt
    Kolay gelsin hocam

• Yaman umut olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese günaydın bugün ilk etütümde matematik çalışacağım herkese kolay gelsin

• ilk etütü tamamladım kahvaltı yapıp geleceğim 1 saat sonra buradayım herkese kolay gelsin
  • 2. etüt için hazırım matematiğe devam
  • hocam sizce 28binden kalmış biri 6-7saat çalışsa yeterli olur mu?

• 2. etütümü tamamladım yarım saatlik bir aradan sonra 3. etütümde türkçe ve matematik branş denemesi çözeceğim herkese kolay gelsin
  • hocam o kişinin ihtiyacına göre değişir neyde eksik ne yapsa daha iyi olurdu bunlar biraz daha kişisel cevap isteyen sorular benim cevap vermem doğru olmayabilir
  • siz 12 misiniz?

• Mezunum hocam

• 3. etütü de tamamladım öğle arası veriyorum yemek falan yerim saat 15.00da burdayım

• kaç k dan?

• Onu unutalı çok oldu :)

• İNANCIN YA DA ZEKANIN BAŞARMAKLA BİR ALAKASI YOKTUR SADECE ZAMANDAN TASARRUF ETMENDE İŞE YARARLAR BAŞARMANIN TEK YOLU PROGRAMLI VE ÇOK ÇALIŞMAKTIR.
    (Bakın düzenli demiyorum programlı diyorum.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChampionShield -- 14 Şubat 2020; 14:20:51 >
  • Dostum bu konu da zaten önce sabır edip yolun sonunda başarma inancıyla başlayıp akabinde düzenli ve çok çalışmanın üzerine eğer fark ettiysen güzel motivasyonla ve yüksek verimle 10 12 saat aralığında ders çalışıyorum amacım da burda güzel bir iletişim ağı oluşturup insanları da bu işe teşvik etmek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faruk A. -- 14 Şubat 2020; 14:22:19 >
  • Dostum inanmakla yapabilirim demekle 10-12 saat çalışılmazzz yapacağım demekle çalışılır.
    Eğer kendine yapabilirim dersen bi yüzdelik pay vermiş olursun ama yapacağım demek bu iş için gerekli olan çalışmayı karşılayıp istediğini elde etmektir.
    Dedin ya hani yolun başına inanarak başlıyorum diye inançla istek çok farklı şeylerdir eğer kafana olayı benim söylediğim gibi işlersen aklında ne şüphe kalır ne de tedirginlik

Sadece gerekeni yap.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.