Şimdi Ara

İNANMAK BAŞARMANIN YARISIDIR (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
723
Cevap
21
Favori
20.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de çalıştım akşamleyin Elektrik konu ve integralden konj dinlicem şimdi biraz geometri çözeyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6. etüt için hazırım geometriyle devam ediyorum herkese kolay gelsin
  • Geometrimi çözdüm daha sonra fizik çalışıcam kolay gelsin hocam

• hocam süpersin sabahtan beri baya tempolu çalıştın tebrik ediyorum kolay gelsin
  • arkadaşlar merhaba birkaç deneme yanılmayla şunu fark ettim ki 1 buçuk saatlik ders etütü gayet yerinde bu şekilde devam edeceğim toplamda da günlük 10 buçuk saat gibi bir süre oluyor bence gayet iyi bugün de genellikle o şekilde yaptım şu anda bu etütü sonlandırıyorum bi dışarı çıkıp hava alıcam bugün de baya tempolu çalıştım eve gelince de bi deneme analizi yapıcam geçen günün o şekilde günü noktalarım buraya her şey bitince yazarım herkese kolay gelsin
  • Hocam çoğu kişi böyle sınıfta açıkçası cidden sinir bozucu

• Reis asıl seni tebrik etmek lazım senin bu güzel istikrarlılığın sayesinde biz de çalışıyoruz çok teşekkür ediyorum inşallah bırakmadan azimli bir şekilde devam ederiz

• dediğim gibi hocam senin tek rakibin yine sen olmalı bence o karaktersiz insanlarla ilgilenmemeye çalış işimize bakalım
  • teşekkür ederim hocam desteğin için bir aksilik çıkmazsa devam etmek istiyorum
  • bugünlük işlerimi tamamladım yarın enerjimi toplamak için sabah kahvaltıdan önceki etütü yapmayacağım 1 etüt eksik yapmış olacağım yarın görüşmek üzere iyi geceker
  • Ben de hocam aksilik çıkmazsa sınav gününe kadar devam etmek istiyorum. Son olarak fizik ka dinledim.Bugün güzeldi akşam sadece biraz aramı uzun verdim.Yarın sabah erken kalkmak istiyorum o yüzden birazdan yatıcam iyi geceler

• tamamdır hocam iyi geceler yarın görüşmek üzere
  • Herkese günaydın güne 1 ders problemlerle başlıyorum daha sonra bugün neler yapacağımı yazarım

• 1 saat kadar problemler çözdüm sonra uyudum kendimi tutamadım.Sabarı uyanık kalabilmem ve canlı olmam lazım

• Panav kullanıcısına yanıt
    Helal olsun hocam o karanlıkta uyanmak gönül işi

• Herkese günaydın arkadaşlar bana destek veren arkadaşlara da teşekkür ediyorum ben de söylediğim gibi kahvaltı yapıyorum şu anda sabah güzelce uyudum dinlendim 10da görüşmek üzere

• ilk etüt için hazırım matematikle başlıyorum herkese kolay gelsin
  • 11 20de baslicam gidebildigi kadar gitsin fizik cozucem herkese kolay gelsin

• ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    kolay gelsin hocam
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.