İtemlerin 65 Şe Kdr İdare Eder 65 Den Sonrasını Sen Biliyon
blom inş yazın daha ii olucak
kuzen charın ronark a gore manyhak
quote:
Orjinalden alıntı: lovelyguy_06
kuzen charın ronark a gore manyhak
ortak o char hemen sayiplenme la
quote:
Orjinalden alıntı: ScRoW_Gfb-FcKoxP
ya olm avatarıdamı çaldın
quote:
Orjinalden alıntı: HaSaN
quote:
babanın charının resmimi Allah Allah
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: HaSaN
quote:
babanın charının resmimi Allah Allah
eet
^^
Umarım daha iyi yerlere gelirsin...
Go go 80 :)
quote:
Orjinalden alıntı: rockclimber
Umarım daha iyi yerlere gelirsin...
saolasın
quote:
Orjinalden alıntı: MERCIFUL
Go go 80 :)
o_O ^^
Hasan Hazır mı FP lerim HaSaN Allah Bi Mani vermesse bu charları çok iyi yere getirir. Güveniom ben ona iyi yerlere getirip bana vercek saten ilk +8 cleaver alışındaki Heyecanını ben bilirim Msn den biş alıo bunu aldım dio dakka başı ne yaparsa haberdar edio
quote:
Orjinalden alıntı: Şey1
Hasan Hazır mı FP lerim HaSaN Allah Bi Mani vermesse bu charları çok iyi yere getirir. Güveniom ben ona iyi yerlere getirip bana vercek saten ilk +8 cleaver alışındaki Heyecanını ben bilirim Msn den biş alıo bunu aldım dio dakka başı ne yaparsa haberdar edio
LoL?
quote:
Orjinalden alıntı: Şey1
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Yiğenim ne yaptın yav konu yanlış yerde ;) Char hakkındaki düşüncelerimi msn den güncel olarak veriyorum 2 saate 1 :))
yiğenim benim lafım çalma güzel char...
quote:
Orjinalden alıntı: TombulAdam
quote:
Orjinalden alıntı: Me®t
Yiğenim ne yaptın yav konu yanlış yerde ;) Char hakkındaki düşüncelerimi msn den güncel olarak veriyorum 2 saate 1 :))
yiğenim benim lafım çalma güzel char...
saol
up
quote:
Orjinalden alıntı: spawn24
charın çok güzel hayırlı olsun fakat ronark denilen server hiç bi işe yaramaz her yerde full koxper
kardeşim şimdi gidin bakın ronarka koxp varmı varsada 5 veya 10tane full koxper nedemek orda hiç dilse millet uğraşıp item yapıo kasıo.şuan bende ronarkda kasıom ve koxp kullanmayada nietim yok.