Şimdi Ara

İMU PC gelmedi boşta kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıralamam 60k geçen sene 67k ile kapatmış 404 puan aldım 380 puandı geçen sene
    gelmedi. neden lan? boşta kaldım of off

• beyler yorum yazar mısınz lütfen neden gelmedi? sıralamalar mı uçtu aq lanet olsun sinirden kendimi mikcem
  • Tek tercih yapmak "Gelirse gelir gelmezse mezuna bırakırım" demek oluyor zaten. Sen ne düşünüyordun ki? Gelen geçen bilgisayar yazıyor şu konuyu falan hiç mi görmedin: https://forum.donanimhaber.com/anket-sayisalcilar-hedef-neresi-17-temmuz-sonuclar--138727269
  • Ek tercih falan ugras

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brütal

Tek tercih yapmak "Gelirse gelir gelmezse mezuna bırakırım" demek oluyor zaten. Sen ne düşünüyordun ki? Gelen geçen bilgisayar yazıyor şu konuyu falan hiç mi görmedin: https://forum.donanimhaber.com/anket-sayisalcilar-hedef-neresi-17-temmuz-sonuclar--138727269
    tek tercih yaptığımı kim söyledi imu son tercihimdi garanti gözüyle bakıyordum 25 puan yükseldi kardeş hangi sene oldu bu? bir de çok bilinen üni değil
  • Yazdığın en düşük yer neresi? Emin olamazsın ki millet puanının yettiği bilgisayar müh. bölümlerini yapıştırmış üniden bağımsız olarak tabii ki yükselecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brütal

Yazdığın en düşük yer neresi? Emin olamazsın ki millet puanının yettiği bilgisayar müh. bölümlerini yapıştırmış üniden bağımsız olarak tabii ki yükselecek.
    son tercihimdi 7-8k sıralama olarak öndeydim hiç düşünmemiştim bu kadar yükseleceğini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar sıralamaları her sene uçuyor. Gelmeme ihtimalini duşünmeliydin. Açıkta kalmak istemiyorsan 80k'ya kadar yazmalıydın

İlk senen miydi yoksa mezun muydun ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuffyus

Bilgisayar sıralamaları her sene uçuyor. Gelmeme ihtimalini duşünmeliydin. Açıkta kalmak istemiyorsan 80k'ya kadar yazmalıydın

İlk senen miydi yoksa mezun muydun ?
    mezun senem ilk sene tercih vermedim
  • ladies and gentlemen kullanıcısına yanıt
    O zaman tek şansın ek tercih. Kayıt yaptırmayanlar sebebiyle kendi sıralamana yakın okullarda boşluk olursa girersin. Olmazsa ya tekrar mezuna kalırsın ya da yine ek tercih ile daha düşük sıralamalı yerlere girersin

• quote:

Orijinalden alıntı: Yusuffyus

O zaman tek şansın ek tercih. Kayıt yaptırmayanlar sebebiyle kendi sıralamana yakın okullarda boşluk olursa girersin. Olmazsa ya tekrar mezuna kalırsın ya da yine ek tercih ile daha düşük sıralamalı yerlere girersin
    öyle olacak galiba. yeni sıralamalar ne zaman belli olur bilgin var mı?
  • ladies and gentlemen kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum. Ek tercihler kayıtlar bittikten sonra başlar takip et

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.