Şimdi Ara

İMPLANT DİŞ YAPTIRANLAR LÜTFEN İÇERİİ..!!! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.318
Cevap
189
Favori
1.752.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam arkadaşlar yaklaşık 1saate yakındır başından beri konuyu okudum bugün hastanedeydim, sol üstte bir diş eksik sağ üstte 2tane,, anlatılanlar içerisinde fikrimce en önemli olan güvenebileceğiniz bir doktorunuz olması,, ben izmirde alsancak diş hastanesine gidiyordum diş tedavim için işin içine implant girince ege üniversitesi hastanesine gitmemi söyledi,ege üniversitesinde doktorun söyledigini söyleyeyim ege üni. 250 tl ameliyat ücreti istiyor, implantta yerli malzeme kullanılmasını istiyorsanız 250 tl diş başına ithal malzeme kullanılmasını istiyorsanız 350$-450$ civarında.doktorla aynı kanıda olmdugumu belirterek ithal malzeme ile yerli malzeme olması arasında çok fark olacağını düşünmüyorumm sonuç olarak hammaddesi platin olucak,bildigim sadece ithal malzemelerin $ ya da € bazında getirtilmesinden dolayı fiyat kabarıyor, implantın markasını da ilk fırsatta soracağım,tahminim nucleoss olacağı yönünde çünkü izmirde üretiliyormuş sanırımm,,en kısa zamanda görüşmek üzere..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jayjayjay

    Selam arkadaşlar yaklaşık 1saate yakındır başından beri konuyu okudum bugün hastanedeydim, sol üstte bir diş eksik sağ üstte 2tane,, anlatılanlar içerisinde fikrimce en önemli olan güvenebileceğiniz bir doktorunuz olması,, ben izmirde alsancak diş hastanesine gidiyordum diş tedavim için işin içine implant girince ege üniversitesi hastanesine gitmemi söyledi,ege üniversitesinde doktorun söyledigini söyleyeyim ege üni. 250 tl ameliyat ücreti istiyor, implantta yerli malzeme kullanılmasını istiyorsanız 250 tl diş başına ithal malzeme kullanılmasını istiyorsanız 350$-450$ civarında.doktorla aynı kanıda olmdugumu belirterek ithal malzeme ile yerli malzeme olması arasında çok fark olacağını düşünmüyorumm sonuç olarak hammaddesi platin olucak,bildigim sadece ithal malzemelerin $ ya da € bazında getirtilmesinden dolayı fiyat kabarıyor, implantın markasını da ilk fırsatta soracağım,tahminim nucleoss olacağı yönünde çünkü izmirde üretiliyormuş sanırımm,,en kısa zamanda görüşmek üzere..

    hocam ege unversitesinde bu işin piri kimdir direk gittin zaman kımle muhattap oluyorsun. gittin aynı gün içinde yapılabiliyormu. görüşlerini yazarsan baya faydalı olur sanırım.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: wellwet

    Yahu burası arkadaşlık sitesi mi telefonumu vereyim? Ya da sizin gibi bir ürün mü satıyorum reklam yapayım :D

    Tekrar ediyorum (anlamamakta inat etseniz de!) implant sektörü bir çok çözüm barındıran büyük bir sektördür, en pahalılar arasında olan ve burda satmaya çalıştığınız ürün, iyi bir markadır ANCAK TEK ÇÖZÜM DEĞİLDİR VE KİMİ DURUMLARDA BAŞKA ÇÖZÜMLER GEREKMEKTEDİR! Muhadili (yerli) ya da rakibi (yerli-yabancı) ürünlere kötü diyebilmek ancak aç gözlü tek yönlü ÇAKAL bir yaklaşımla mümkündür!

    Sizin probleminiz ürününüzün tanıtımını yaparken başka ürünleri kötülemeniz, bu da sadece gözünüzü bürümüş para hırsıyla açıklanabilir. Bu forumun muhadilleri ince eleyip sıkı dokuyan ve parasını çakallara kaptırmayan insanlardır... Sizin gibi attığı mesajların çok büyük çoğunluğu PAZARLAMA olan insanlar doğal olarak sevilmeyecektir burada! Buradan kimsenin sizi arayacağını da sanmıyorum :D :D


    Sayın wellGUT bey. Bir çakal burada numarasını yayınlamaz, bir çakal numarasını yayınlıyorsa eğer size göre, bana görede erkekliği yeten adam o numarayı arar ve karşısındakinin yüzüne söyler çakallığını. Ulu orta sallamak sadece kime yakışır burada yazmaya terbiyem müsade etmiyor. Numaram 0541 550 00 08. Buyrun arayın. İnanın aradığınızda size hitabım diğer hastalarıma hitabımdan zerre kadar farklı olmayacaktır.
    Dünya üzerinde zygoma implantlarının dışında oluşabilecek bütün endikasyonlara sahip implantların en iyisi STRAUMANN'dır (Kemik seviyesi, doku seviyesi, mini implant). Buna istinaden bütün protetik tedaviler için ürün gamı geniş olan en iyi implant yine STRAUMANN'dır. Şimdi hangi cahil zihniyet STRAUMANN her hasta için her zaman kullanılamaz diyebilirki. Yukarıda yorumlarını okuduğunuz şahsiyet sadece kalitesiz implant yaptırmış madur bir insan. Bu madurluğunu başkalarına saldırarak gidermeye çalıştığı için baya bir komik duruma düşüyor. Sizin o iki tane yaptırdığınız implantın üst yapı hatalarını, vida kırıklarını ve boyun kırıklarını her zaman fakültede görmekteyim. Tercih edilmesindeki tek neden yerli üretim ve ucuz olması. Hastalarda yeterince bilgi yok, yaptıranlar ise dünyanın parasını verdikleri için her zaman en iyisini yaptırdıklarını zannediyorlar. Bu iş sağlık işi. Param az, dur ucuzundan yaptırayım dersen başına gelebilecek sorunları verdiğinin 3 katını versen çözemezsin. Sayın hastalar, Türkiye'de 157 adet dünyada ise 5000 adet implant markası bulunmaktadır. Sizce bunda bir gariplik yok mu? Bence var ve bu olayların içinde olduğum içinde çok net olarak biliyorum. Anlatayım size. Cebinizde yaklaşşık 30.000€ paranız var. Yurt dışından 5. sınıf bir implantı üst yapı dahil 50€ ya alabiliyorsunuz. Yaklaşık 600 implant aldınız. Sonra bu implantları ortalama 250€ dan satıyorsunuz çünkü tanınmıyorsunuz onun için alt sınır fiyattan piyasaya girmeniz lazım. Biraz tanıtım, biraz promosyon, biraz indirim, biraz free implant derken 30.000€ nuz oldumu size 150.000€. Oh ne tatlı. Sonra zaman geçtikçe üst yapı sorunları, implant kayıpları, boyun kırıkları derken bakmışsınız firma kayıp. Ben Samsun'da bunun gibi yaklaşık 12 firma sayabilirim. Toplam yapılan ve firması kayıp olan 6000 implant var piyasada dolanan, sadece Samsun için söylüyorum. Şimdi bu hastalar ne olacak. Bir çoğunun implantlarını yeniledik. İnsanlar tekrar para ödemek zorunda kaldılar. Boyun açıklarını kapatmak için greftler membranlar aldılar. STRAUMANN'ın mazisi 30 seneye dayanıyor, BATI DENTAL 12 senelik bir firma ve şu anda Türkiye'nin en büyük ve en organize firması. İmplantı yaptırdım bitti diyemezsiniz, yaklaşık 5 sene sonra yeniden implant yaptırdığınızda diğer implantlar ile uyum sağlaması için tekrar parça gerekebilir. O zaman da firmayı arayıp bulursanız o zaman kaliteyi satın alabilmişsinizdir. Sizin yaptırdığınız yerli firmanın size sunacabileceği tek avantaj budur. Düşerse parasını öder ya da yenisi verir. 3-5 sene sonra parça lazım olursa bulursunuz. Burada isim isim marka kötülemedim kötülememde, telefon açın özelden size sorduğunuz bütün markalarla ilgili yorum yapabilirim. Önemli olan 1-2 senelik çözümse gidin önünüze gelen ilk ucuz implantı yaptırın ama ben uzun ömürlü bir şey istiyorum diyorsanız STRAUMANN'dan başkasını yaptırmayın.
    Tekrardan beni arayan kişilere ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum, inşallah sorunları elimden geldiğince çözebilmişimdir.




  • Herkese geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 20 Aralık 2012; 23:17:58 >
  • valla piri kimdir diye sorarsan bilemem ama cerrahi kısmındaki tüm doktorlar için iyi diyolar ben biraz araştırdım aynı gün yapmıyorlar sanırım çünkü ben ilk başta kararsız kaldım yaptırmakla yaptırmamak arasında bana bölümün telefonunu vermişti.yaptırmayı düşünürsen randevu al diye,,bence git bir göster ne diyorlar neler yapılabilir sadece şunu söyleyebilirim art niyetli davranmıyorlar,benim 3 dişim eksikti 2tanesine implant yaptırmamı tavsiye ettiler..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jayjayjay

    valla piri kimdir diye sorarsan bilemem ama cerrahi kısmındaki tüm doktorlar için iyi diyolar ben biraz araştırdım aynı gün yapmıyorlar sanırım çünkü ben ilk başta kararsız kaldım yaptırmakla yaptırmamak arasında bana bölümün telefonunu vermişti.yaptırmayı düşünürsen randevu al diye,,bence git bir göster ne diyorlar neler yapılabilir sadece şunu söyleyebilirim art niyetli davranmıyorlar,benim 3 dişim eksikti 2tanesine implant yaptırmamı tavsiye ettiler..
    Herkese geçmiş olsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 20 Aralık 2012; 23:18:13 >
  • 18 yaşındayım ellerimde egzama var ve bu yüzden tüm dişlerim oynuyordu.2-3 yıl önce hepsini çektirdimve şimdi protez kullanıyorum hepsini implant yaptırmayı düşünüyorum ama ne kadar para gider acaba bilgisi olan varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugursahhin

    18 yaşındayım ellerimde egzama var ve bu yüzden tüm dişlerim oynuyordu.2-3 yıl önce hepsini çektirdimve şimdi protez kullanıyorum hepsini implant yaptırmayı düşünüyorum ama ne kadar para gider acaba bilgisi olan varmı?









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 18 Aralık 2012; 22:34:22 >
  • 20000 lilra çokmuş ya ssk falan ödemiyomu bunu birde yaşım daha 18 doktorum gelişmen bittikten sonra yaparız demişti şimdi yaptırsak sorun olurmu acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ugursahhin

    20000 lilra çokmuş ya ssk falan ödemiyomu bunu birde yaşım daha 18 doktorum gelişmen bittikten sonra yaparız demişti şimdi yaptırsak sorun olurmu acaba?









    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cfergul -- 18 Aralık 2012; 22:35:50 >
  • tşk
  • quote:

    Orijinalden alıntı: implantdirect

    bu kadarmı ac kadınız satıslar cok kotu demekkı yazık sana 500 euro yuh sana aarkadaslar kımseyı dınlemeyın gıdın capa marmara gata yedıtepe hepsınde ımplant yapılıyor hemde yapanlar profesorler bende fırmada calısıyorum benım fırmamada ımplant 250 dolar kalıtemı dersen bak ınternette amerıkan markası var doktoruna danıs bırak onlar karar versın ama sunu soyleyeyım dısarda sakın yaptırmayın gıdın devet hastanelerıne fakute hastaneerıne ozelıkle stramun astra boe yuksek fıyata ınsanları kazınlayan fırmalara asla gıtmeyın ..

    Birisi implant için ortalama 375€ diyor, öteki en iyi marka onda ama çakal diyor, öteki gel bende 250$ diyor. Ne yapacaz anlamadım.
  • @vaneo, en iyi marka "onda" değil, bir sürü iyi marka var, bütçene göre ve doktorunun yönlendirmesine göre bakacaksın. Çakallara kanmayacaksın :D
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wellwet

    @vaneo, en iyi marka "onda" değil, bir sürü iyi marka var, bütçene göre ve doktorunun yönlendirmesine göre bakacaksın. Çakallara kanmayacaksın :D

    Valla netten ve hekimlerden araştırma yaptım. Fakültede strauman 450€, nobel 500€, xive 350€. Bunları bana dediler. Türkiye'de ve dünya'da en iyi 3 ü böyle sıraladırlar. Yerli varmış dedim onu da sordum pek önermediler. İmplantlar fakülteye göre değişiyor mu acaba?
  • implantdirect'e katılıyorum, asıl önemli olan hekim! Kötü bir hekim en iyi bir implantı bile yanlış takabilir, zarar verebilir. Marka olmuş yerli üretimler fiyat olarak gayet iyi ve bence Türkiye'de dünya kalitesinde üretim yapılıyor, en iyisi güvendiğiniz bir hekimle, bütçenize uygun çözümü tercih edin. Pahalı yabancı bir markayı tercih edecek kadar paranız varsa, zaten pek bir sorununuz yok demektir, gidip "pahalı" bir doktorla da çalışabilirsiniz ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: implantdirect

    burda ımpantların fıyatını tartısırken hekımlerımızın el becerısınıde atlamamak gerekıyor ımplantlar kendılıgınden cene kemıgıne monte edılmıyor onemlı olan 3 ayık bekleme surecınde hekımınız sıze olan ıgı ve alkası ve konu hakkındakı bılgısının onemıde vardır bunuda lutfen goz ardı etmeyın hekımınıze guvenın onun tavsıyeerıne uyun ınanınkı onlarda sızın yapmıs oldugunuz arastırmanın aynısını yapmıstır ve en ıyı ve kalıtelı marka hangısı ıse onu tercıh etmıştır..

    Hekime sordum aslında hangisini yaptırayım siz söyleyin diye, o da bana strauman dedi. Dayımın arkadaşıda yaptırmış 2002 senesinde onlada görüştüm memnunum dedi. Şimdi ikisi bir araya gelince karar vermem biraz daha kolay oldu aslında. Burda da o marka ile ilgili kötü bir şey duymadım, siz ne dersiniz. Sizinki sanırım amerikan dimi, sizin yayınladığınız sırada dünya sıralamasında 2. sırada idi bu implant. İnşallah yalnış karar vermem. O arkaşıda aradım bilgi almak için indirimde yaptırdı Ankaradaki arkadaşa sağolsun. Valla hakkımda hayırlısı, yarın 11 de hacettepede ameliyatım var. Şans dileyin :)))))




  • Vaneo ya da cfergut mu desem, niye inatla zorluyorsun? Uzaklaştırma aldığın gün bu hesabı açıp inatla reklam moduna giriyorsun? İğrenmekte haklıyım :D
  • Bugun implantlarim takildi. Biraz agrim var ama o kadar olurmus. En sikintilisi ise sunus lift diye birsey yaptilar tik tik tik diye halen kafamda yankilaniyor. İnsallah hayirlisi olur. Hekim ismini aciklayacam ama oncelikle hekime danismam lazim. Sayin wellwet ne demek istedigini tam olarak anlayamadim. Darisi diger yaptiracaklarin basina. Benim burdan tek diyecegim hekimlerine sorsunlar direct arkadasin dedigi gibi.
  • ben hala cesaret edipte yaptıramadım :( bugün doktorun yanına uğradım randevu almak için o sırada bi adam çıktı ameliyattan adama 16 implant takmışlar tek seferde bu biraz korkumu aldı galiba :)
  • İmplant teknoloji olarak diş hekimliğinin geldiği en üst seviyedeki tedavidir.

    Kalça ve diz protezlerinede ilham kaynağı olmuştur.Kemik ile temas eden yüzeyi titanyumdur

    vücudun reddetmesi vs. gibi söylentiler başarısız tedaviler sonrası üretilmiş mazeretlerdir. Doğru eller

    tarafından uygulandığında sizde standart bir şekilde bakımını yaptıgınızda kontrollerinizi aksatmadıgınızda bir

    ömür saglıkla kullanırsınız.

    Fiyat konusundan daha önemlisi güvenilir bir hekim bulmanızdır. Sonuçta ağzınıza yapılacak operasyonda

    hekimin becerisi titizliği çok önemlidir.Eğer üniversite yada çok hekimli hastanelerde yaptırmayı

    planlıyorsanız 5-10 yıl sonra implantın üzerindeki protezin degismesi gerekebilir. Operasyonu yapan

    hekimlerin tayin özelde çalışması gibi durumlarda aynı hekim yerinde olmayabilir böyle durumlarda dünya

    çapında yaygın bilinir implantları tercih etmiş olmanızda fayda vardır.Geneldede üniversite ve kliniklerde o

    implantlar kullanılmaktadır.Ama markasını bilmenizde önemlidir. Şekilleri hemen hemen benzerdir.

    Röntgenden direk ayırmak zordur.Markasıda üzerinden yazmaz malesef.Ömür boyu sizinle olacagı için

    içinizde rahat olur.

    Eknomik durumunuz müsade ederse implanttan çekinmeyin güvendiginiz doktora içiniz rahat bir şeklide

    yaptırın.Biraz bilgilendirebildigimi umarım.Sağlıklı günler.




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.