Şimdi Ara

imovie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bir telefon aldık başımıza iş açtı :(

apple uygulamalarının ücretsiz olması gerekiyordu ki öyleydi imovie indiriyordum daha sonra durdurdum internetin hızından dolayı ve henüz inmeden uygulamayı kaldırdım. Sonra bir kaç sorun çıktı şu başlıkta okursanızhttp://forum.donanimhaber.com/m_86104305/f_//tm.htm#86121951 bilen varsa yardım etsin lütfen, bu sorundan dolayı yeni bir apple id aldım ve yeni adres ile imovie indirmeye app store a giddeeerken birde ne göreyim ücretli gözüküyor :O sorun nedir neden öyle oldu anlamış değilim imovie dışında hepsi ücretsiz.

son olarak itunes da ne yaparsam yapayım ipad i de iphone u da görmüyor. Rahat edeyim diye iphone aldım üç sorun birden çıktı karşıma :S

• Eylül 2013 ten sonra aktif edilen cihazlarda iLife ve iWork paketi ücretsiz oluyor..Telefonu aktif ettiğiniz id ile bu paketler ücretsiz gözküyor yeni id ile gözükmemesi normal..İlk girdiğiniz id ile tekrar bakın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufuk777

Eylül 2013 ten sonra aktif edilen cihazlarda iLife ve iWork paketi ücretsiz oluyor..Telefonu aktif ettiğiniz id ile bu paketler ücretsiz gözküyor yeni id ile gözükmemesi normal..İlk girdiğiniz id ile tekrar bakın

teşekkür ederim şimdi hallettim inmek üzere diğer sorunlar hakkında bir bilginiz var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spymole

quote:

Eylül 2013 ten sonra aktif edilen cihazlarda iLife ve iWork paketi ücretsiz oluyor..Telefonu aktif ettiğiniz id ile bu paketler ücretsiz gözküyor yeni id ile gözükmemesi normal..İlk girdiğiniz id ile tekrar bakın

teşekkür ederim şimdi hallettim inmek üzere diğer sorunlar hakkında bir bilginiz var mı ?

Windows mu mac mi kullandiginiz bilgisayar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: spymole

quote:

Windows mu mac mi kullandiginiz bilgisayar?

win8
  • iTunes u silip tekrar kurun.wini yeniden baslatin ve tekrar deneyin ben surucu sorunu oldugunu saniyorum ama bildigim kadari ile ifile ile de yapilan bir cozum var bilgili arkadaslar yazar onu

Ayrica id ile ilgili konunuza gelirsek sifresini kaybettiginiz id ile mi inior imovie suan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk777 -- 5 Ocak 2014; 22:07:41 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de win8 kullanıyorum sorun yok. Başta en son sürümünü yükledim iTunes un . Eski sürüm istemiyor bilgisayarda. Bir de kilitli ekrandayken taktığınızda görmüyor. Zaten biliyorsunuzdur. Hatırlatayım dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PhoneItiPad programı yayınlandı
    14 yıl önce açıldı
    Google playdeki filmlere
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

iTunes u silip tekrar kurun.wini yeniden baslatin ve tekrar deneyin ben surucu sorunu oldugunu saniyorum ama bildigim kadari ile ifile ile de yapilan bir cozum var bilgili arkadaslar yazar onu

Ayrica id ile ilgili konunuza gelirsek sifresini kaybettiginiz id ile mi inior imovie suan?

itunes yeniden indiriyorum, şifremi biliyorum ama gizli soruların cevaplarını hatırlayamıyorum evet bu adresten iniyor hatta indi ve bende yeni aldığım adrese döndüm tekrar telefonda
  • ?ifrenizi biliyorsanyz sorun ya?amanyz garip.

?ifreyi bildikten sonra buradan de?i?tirebilirsiniz gizli sorular gibi hesabynyzla ilgili detaylary.

edit: Forumda bir gariplik var. Mesaj yazarken hata veriyor ve sonuç yukarıdaki gibi Türkçesi sapıtan bir yazı.

Hata yemezsem doğrusu:

Şifrenizi biliyorsanız sorun yaşamanız garip.

Şifreyi bildikten sonra buradan değiştirebilirsiniz gizli sorular gibi hesabınızla ilgili detayları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 6 Ocak 2014; 2:19:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

?ifrenizi biliyorsanyz sorun ya?amanyz garip.

?ifreyi bildikten sonra buradan de?i?tirebilirsiniz gizli sorular gibi hesabynyzla ilgili detaylary.

malesef öyle olmuyor şifreyi değiştirmekte sorun yok ama her şekilde gizli soru istiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.