Şimdi Ara

//Immortal Pkemon Olusturma//

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oncelikle Basiniza Gelebileceklerden Ben Sorumlu Diilim Guvenmesseniz Yapmayiniz...

Arkadaslar immortal pokemon bulmak icin bir yonetem buldum her denedigimde oldu...

Tek yapicaginiz sey pokemonlake in sitesine girip log in olmak icin olan sayfada yanlis birseyler yazin;) yani gercekten sizin accniz olmasin ornegin abcccc acc olsun siffrede 456645345 atin yani sonra o sayfayi kapatip yeni bir sayfa acin(ben safari ve firefoxda denedim 2sindede oldu digerlerini bilmiyorum henuz denemedim) ve direkhttp://www.pokemonlake.com/yourpokemon.php bu sayfayi copy paste yaparak yazin ve gidin(biliyorum normalde boyle yapinca sizin accnizin pokemon sayfasina gider) goruceksinizki bu sizin accnizin sayfasi degil ve icinde 10 sayfa poke var bunlarin 9/8 i bu immortal denilen pokemonlarda olusuyor tradecentera gidin gercek accnizin trade inden bisey secip tradeleyin ve gercek accnize geldigini goreceksiniz

bu arada yapamayanlar olursa solesin ben onlara atarim xD bide accnin icinde baska pokelerde var ama en fazlasi 30du sanirim 5lvl shiney pallkia da vardi

bu arada alacaksaniz 1 tane alin sonra acc bosalmasin

bide simdi aklima geldi belkide benim ip baglaniyordur sadece siz baglanamaya bilirsiniz ama bilemiyecem

lutfen konuyu bosu bosuna sikayet etmeyin bazilari pm ile soruyordu kullanmayacak olanlar konuya bakmasalarda olur...

• Keşke söylemeseydin
    Crater bir süre sonra kabak tadı veriyordu.İnanın ben şu an bunun hâliyle neredeyse Crater'dan fazla zevk alıyorum çünkü daha çok uğraştırıyor.Ama ihtiyacı olan arkadaşlar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 13 Ağustos 2008; 14:47:44 >
  • @Otanın kankası
    Bana Yollarmısın Bir immo?
  • YA KARDEŞ KEŞKE YAZMASAYDIN YA. NE GÜSEL ÇOK ZEVKLİ OYUN BOZMAYALIM.
  • valla mesela benim ihtiyacim vardi sans eseri buldum bu yontemi ve kullandim gayetde iyi hymleri bitirmemeyardimci oldu saolsun xD

zaten oyundan daha fazla zevk almak isteyenler kullanmaz bana gelirse lance beni resmen delirtti biraz daah kafayi siyiracaktimki sans eseri immortaliim odu

NOT:eger cok tepki gelirse kaldiracam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 13 Ağustos 2008; 14:50:30 >
  • Denedim ama olmadı.
  • Bendee olmadı yafss

nick : Emchy atarsan iyi olur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    [İSTEK] Tyranny
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Anlatımda eksik bir nokta var galiba ya da ben salağım(2. seçenek ağır basıyor).Sallama Acc'a giriş yapmayı denedikten sonra kapatıcaz değil mi?İnsanlar şaşırmasın da

quote:

Orjinalden alıntı: lucario

@Otanın kankası
    Bana Yollarmısın Bir immo?

Ben daha immo yapmadım ve yapmamaya kararlıyım.Oyunumun zevkini bozamam fakat NER0 yapamayanlara atıcağını söylemiş zaten

• Wallaha oldu. Çok sağol. Bayağı çok immortal poke.
  • Konuyu Kaydetim Kaçışın Yok Ama Olmuyor Söyleyeyim ve Otanın Kankasına Gelsin Şarkı Ben Bir Garip Dert Yolun...Çocuğum Kader Bize...

beni Cepten Ara poke YOLLA!Ota Nın Kenkisi Animeychi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z-Gear -- 13 Ağustos 2008; 14:55:59 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

Denedim ama olmadı.

alla alla ben bunlari yazarken firefoxta 2 kez daha denedim simdi bosuna olmasin diye :S yapamayanlara ben yollarim hatta aha ss te aldim

http://img171.imageshack.us/my.php?image=immonm4.jpg
    iste wizzy yapmis

ballry pcde herhangi bir browserda lake in sitesi aciksa kapat ve firefox yada safari varsa birinde login sayfasina gel sallama biseyler yaz ok de yanlis diyecektir sonra sayfayi kapat ve your pokemon sayfasini dire paste yaparak yaz ve bunun cikmasi lazim

YAPAMAYANLAR NICKLERINI VERSINER BEN ATARIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 13 Ağustos 2008; 14:57:13 >

• Cidden kimse yapamayınca bir deneyim dedim.Benim Pokémonlar'ım çıktı.
    Edit:Wizzy yapmış.Sanıırm sizin Pc'lerde bir gariplik varAma şunu söyleyeyim.Oyun kesinlikle Crater'dan daha zevkli.İnsan ''Uf,puf'' diye bakmıyor ve çok eğleniyor.Bence olayı hileyle bozmayın

quote:

Konuyu Kaydetim Kaçışın Yok Ama Olmuyor Söyleyeyim ve Otanın Kankasına Gelsin Şarkı Ben Bir Garip Dert Yolun...Çocuğum Kader Bize...

Edit2:Yapamayanların sebebini sanırım buldum.Firefox'ta kullancımızı kaydettiğimiz için olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Droogie -- 13 Ağustos 2008; 15:00:24 >

• Nero Olmadı Hızlı Yazdırmışın 1x e Geç

İt Was Espri
  • quote:

Nero Olmadı Hızlı Yazdırmışın 1x e Geç

İt Was Espri

ben genelde 2x ile yazarim dvd kaymasin diye

1 cok yavas oluyor

NERO:Devil May Cry daki hayrani oldugum kisi

Ballry o yuzden zaten once yanlis acc ile giris yapmayi deneyin dedim firefox onun gibi durumlarda sanirim birsonraki girisinde kaydettiginle giris yapmiyor :S

ama yapamayanlar birde safaride denesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 13 Ağustos 2008; 15:02:51 >

• Ben Yapamadım video çeksen yada resimli anlatım?yada sen bana yollasan? lucair nickim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Cidden kimse yapamayınca bir deneyim dedim.Benim Pokémonlar'ım çıktı.
    Edit:Wizzy yapmış.Sanıırm sizin Pc'lerde bir gariplik varAma şunu söyleyeyim.Oyun kesinlikle Crater'dan daha zevkli.İnsan ''Uf,puf'' diye bakmıyor ve çok eğleniyor.Bence olayı hileyle bozmayın

quote:

Konuyu Kaydetim Kaçışın Yok Ama Olmuyor Söyleyeyim ve Otanın Kankasına Gelsin Şarkı Ben Bir Garip Dert Yolun...Çocuğum Kader Bize...

Edit2:Yapamayanların sebebini sanırım buldum.Firefox'ta kullancımızı kaydettiğimiz için olabilir

Evet ben hızlı girmek için kaydetmiştim.

6 tane poke çıktı ama hepsinin resmi leveli yazıyo.

• @foreverkobe Altta Next Page var oraya tıkla.

Ya birde ben sadece 1 kere yapabildim onu. Firefoxta kullanıcı adımı kaydetmemiştim
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverkobe

quote:

Orjinalden alıntı: ballrry

Cidden kimse yapamayınca bir deneyim dedim.Benim Pokémonlar'ım çıktı.

quote:

Evet ben hızlı girmek için kaydetmiştim.

6 tane poke çıktı ama hepsinin resmi leveli yazıyo.

next page desen bi

Arkadaslar simdi cok kotu bir olay oldu trade de birine yollayamiyorum :@ kendime 2 defa denemistim normal yolluyordum simdi yollanmiyor :S wizzy veya baska yapabilen biri ciktiysa lutfen isteyenlere atiniz.

Simdi Durup Videommu cekeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 13 Ağustos 2008; 15:09:24 >

• bendede olmadı video ya çek yada banada yolla ben istiyom rozetleri geçemiyom çünkü

trdede poke var zaten nick DSsalamence lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

@foreverkobe Altta Next Page var oraya tıkla.

Ya birde ben sadece 1 kere yapabildim onu. Firefoxta kullanıcı adımı kaydetmemiştim

2 tane buldum vallahi.

Nasıl atıcam onları tradeye hemen söyle.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.