Şimdi Ara

İmmergas Alpha kombi nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cekemen

quote:

Orijinalden alıntı: serseri26

quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

hayırlı olsun 1078lira çok iyi fiyat

Teşekkürler.Ayrıca alırken 50 TL lik çek kullanmıştım onu yazmayı unuttum 1078-50 =1028 TL gelmiş oldu.Biraz daha zorla saymışım 1000 TL'nin altına düşecekmiş.Hayırlısı artık :)

Hocam montaj olayını nasıl çözmeyi düşünüyorsun? Ben de senin hesap aldım ancak montaj olayı düşündürüyor.

ben 3 ay sonra taktıracağım.servisler var 200 tl montajını yapıyorlar.Birde sanırım proje lazım 200 de ona desek 400 TL masrafı var.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler.Ayrıca alırken 50 TL lik çek kullanmıştım onu yazmayı unuttum 1078-50 =1028 TL gelmiş oldu.Biraz daha zorla saymışım 1000 TL'nin altına düşecekmiş.Hayırlısı artık :)

Hocam montaj olayını nasıl çözmeyi düşünüyorsun? Ben de senin hesap aldım ancak montaj olayı düşündürüyor.

ben 3 ay sonra taktıracağım.servisler var 200 tl montajını yapıyorlar.Birde sanırım proje lazım 200 de ona desek 400 TL masrafı var.

Hocam yetkili servis kaça satıyor kombiyi biliyor musunuz? Onlar montaj parası alıyorlar mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam yetkili servis kaça satıyor kombiyi biliyor musunuz? Onlar montaj parası alıyorlar mı?

Her şekilde montaj hariçtir.Nereden alırsanız alın.Ben sordum.Hangi kombiyi alırsanız alın montaj parası hariçtir.Zaten servis siz montaj yaptırdıktan sonra gelip kontrol ediyor ve garantisini başlatıyor.

• Bu kombiyi bende almayı düşünüyorum.7 yıl garantili ve disintegration un tavsiyesi ile bu kombide karar kıldım.bir sitede 1230 tl ye buldum şu an ada termostatı ve dış ısı sensörü dahil montaj ve kombi değişim belgesi ile kabaca 1700 ü bulacak maliyeti

İnşallah sıkıntı yaratmaz nette kullanıcılardan net bir yorum bulamadım.Keske bır kullanıcı yorum yapsada bizde bilgi alabilsek

Kombi ile ilgili merak ettikleriniz varsa cevaplayablirim
  • Arkadaşlar bizde kiraya vereceğimiz ev için alpha cb 24 tf modelinden almayı düşünüyoruz. Ama İstanbul avrupa yakası için servis konusunda sıkıntı yaşarmıyız onu bilemedik. Servisi çağırdığımızda 1-2 gün içerisinde gelir mi? Yada kombide parça değişecek diyelim yok efendim parçayı bulamadık, yurt dışından gelicek, gelmesi 2 hafta sürer gibi sıkıntılar yaşar mıyız? Bu konularda tecrübeli arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.

Servisini arayıp sordum ama kimse yoğurdum kara demiyor :)
  • Merhaba bu kombide devamlı sıcak su akışı kesiliyor 5 dk duş oluyor 25 dk.Devamlı azbir sıcak sonra devamlı soğuk akıyor.Bu durum neden kaynaklı acaba?Ne yapabiliriz servis çağırmadan önce .Kendimizin çözeceği basit bir şey mi?
    Merhaba bu kombide devamlı sıcak su akışı kesiliyor 5 dk duş oluyor 25 dk.Devamlı azbir sıcak sonra devamlı soğuk akıyor.Bu durum neden kaynaklı acaba?Ne yapabiliriz servis çağırmadan önce .Kendimizin çözeceği basit bir şey mi? - Kaynak: forum.donanimhaber.com

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.