Şimdi Ara

İMkansız bişey oldu ellerim titriyo hala

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 14gb wardı üstümde ve adam pazara +1roc 400mden +2pp 300mden ve +1we 666mden koymus hemen cektim tradeye ve pazar konuyo itemler dupemidir acaba diye tereddütte kaldım fakat dupe olsa neden o fiyattan kyosun merak ediorm silinirmi acaba bu itemler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 27 Ağustos 2008; 17:09:01 >

• o işi gm yapıyo fiyatları düşürmek için
  • Slinmez kardeş rahatına bak.Ben olsam ytl satardm
  • Slla Kim Yapıyorsa Yapsın Satılabiliyorsa Trade Yapılabiliyorsa Elinden Hemen Çıkarmaya Bak Ah Bize Denk Gelmezmi Böyle Şeyler Hayırlı Olsun
  • Eğer illegal item değilse çok şanslıymışsın.Ah nerde bizde o şans
  • Server?
  • SS görmekte yarar var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş SS Alabilirmiyiz pls :))

Hayırlı olsun
  • Server neresiydi acaba ?

birde ss alabilirsek süper olur
  • Server ronark offerlara bakmadktan simdi geldi forum aklıma ssler gelio
  • Ben şahidim doğru söylüyo 73m nakit kaldı. Herşeyi satıyorum. Böyleleri çoğaldı. Sürekli ucuza item koyuyolar. Değerlerinin 6 da 1 i fiyatalara.
    SERVER:RONARK
  • alın size ssler hayla şoku atamdım üzerimden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sound_of_silence! -- 27 Ağustos 2008; 12:58:37 >

• Hayrını Gor İnŞallah +1 Roc Güzel item

+8 Chitin Set Dual +9 Cleaver al Gerisini HaL Edersin
  • zaten 70gb nakit ve dual wse wardı satılık magemi bozup ardraem yapıodum çok deli char olcak simdi bu arada ölü fiyattan sattım rocu 20+ eogue dd15e verdim hayla silinicek korkusu war içimde
  • YUHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!

Hayırlı olsun.
  • Ne Silinmesi ßea Herkese nasip Olmaz +1 RoC Pazardan çekmek
    Çıkar tadını :)
  • Keyfine bak ya +1 roc +2 pp +1 we çekmişsin pazardan yok oram buram titriyor Bide hayla değil hala .
  • quote:

Orjinalden alıntı: HolyRevival

Keyfine bak ya +1 roc +2 pp +1 we çekmişsin pazardan yok oram buram titriyor Bide hayla değil hala .

ya oyun için hiç ummazdım bu kadar heycan yapıcagımı bi baktım roc yazıo +1 nasıl cektigimi bilmio zaten itemleri darısı herkesin başına ilk defa bu oyunda bana gülüyor sans
  • Manesde de bazen oluyor böyle ama farklı . Çok gördüm aposda pazara hava atma amaçlı ske +8 shard koyanları ama para ile uğramak nasip olmadı bi türlü
  • Hayırlı olsun ;)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.