Şimdi Ara

imha

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadisSever -- 18 Temmuz 2016; 2:20:29 >

• Vur gitarın tellerine tellerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • faydali bir konu ama bence banlanmadan once konuyu muzik bolumune ac

buarada kanalin 15days hayirli olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. 3D Waffle -- 15 Mayıs 2015; 20:36:27 >
  • Kanalın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. 3D Waffle

faydali bir konu ama bence banlanmadan once konuyu muzik bolumune ac

buarada kanalin 15days hayirli olsun

Teşekkürler şimdi ne yapmalıyım moderatöre bildirim mi göndereyim muzik bölümüne taşıması için?
  • Boş yapmışsın kardeş internetten dandik gitarın sesi de iyi gelir adamlar çok kral amfilerle kaydı yapıyorlar çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerdarSarpSr

Kanalın

Anlayamadım hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eddie Van Halen

Boş yapmışsın kardeş internetten dandik gitarın sesi de iyi gelir adamlar çok kral amfilerle kaydı yapıyorlar çünkü.

Evet haklısınız hocam ancak arkadaşın gitara bakma imkanı yoksa hiç bir şey yapmamaktansa bunu yapması daha iyi olur. Videoda bunun dışında dikkat edilmesi gerekilenlerdende bahsettim. mesela benim akustik gitarı internetten dinleyip almıştım, adam iki kere çalım yapmıştı amfili ve amfisiz tonu hoşuma gitti diye aldım ve memnunum, videonun sonunda da belirttim elektro gitarda işin içine amfi de giriyor o yüzden derin araştırma yapmanız gerekiyor diye.

Bu konuda bilgileriniz varsa buraya yazarsanız sevinirim, konuya girenler sizin bilgilerinizden de faydalanmış olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HadisSever -- 15 Mayıs 2015; 20:45:56 >

• quote:

Kanalın

Hayırlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

quote:

Boş yapmışsın kardeş internetten dandik gitarın sesi de iyi gelir adamlar çok kral amfilerle kaydı yapıyorlar çünkü.

Evet haklısınız hocam ancak arkadaşın gitara bakma imkanı yoksa hiç bir şey yapmamaktansa bunu yapması daha iyi olur. Videoda bunun dışında dikkat edilmesi gerekilenlerdende bahsettim. mesela benim akustik gitarı internetten dinleyip almıştım, adam iki kere çalım yapmıştı amfili ve amfisiz tonu hoşuma gitti diye aldım ve memnunum, videonun sonunda da belirttim elektro gitarda işin içine amfi de giriyor o yüzden derin araştırma yapmanız gerekiyor diye.

Bu konuda bilgileriniz varsa buraya yazarsanız sevinirim, konuya girenler sizin bilgilerinizden de faydalanmış olur

Dostum , elektro gitar alacak adamın yanında gitardan anlayan çalmayı bilen biri olmadan gidip almaması lazım , satan kişi kazıklamaya çalışırsa çok kolay kazıklar , internetten izlemekte çok fazla fayda etmiyor sonuçta orada adam 2000 liralık amfiye 1000 liralık pedala bağlıyor o gitarı , benim hep tavsiyem amfinin düzgün güzel bişey alınması gerekirse 2 ay daha para biriktirilmesi ama alınmışken iyisinin alınması zaten dolar uçtu gitti 2.5 sene önce 950 liralık gitarlar şimdi 1400 tl acele etmeye gerek yok , amfiyi biraz iyi alın sonra 500 600 liralık gitar sonra para biriktirerek yavaş yavaş iyi bi pedal iyice öğrendikten sonra iyi bi gitarda alınca tamamdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ananas1998

quote:

Dostum , elektro gitar alacak adamın yanında gitardan anlayan çalmayı bilen biri olmadan gidip almaması lazım , satan kişi kazıklamaya çalışırsa çok kolay kazıklar , internetten izlemekte çok fazla fayda etmiyor sonuçta orada adam 2000 liralık amfiye 1000 liralık pedala bağlıyor o gitarı , benim hep tavsiyem amfinin düzgün güzel bişey alınması gerekirse 2 ay daha para biriktirilmesi ama alınmışken iyisinin alınması zaten dolar uçtu gitti 2.5 sene önce 950 liralık gitarlar şimdi 1400 tl acele etmeye gerek yok , amfiyi biraz iyi alın sonra 500 600 liralık gitar sonra para biriktirerek yavaş yavaş iyi bi pedal iyice öğrendikten sonra iyi bi gitarda alınca tamamdır.

Ben akustik gitar ve klasik gitar için dikkat edilecek hususları videoda belirttim ancak elektro gitar konusunda pek bir yorumum olamadı. Çünkü ben de amfilerden anlamıyorum, yani amfilerde dikkat edilecek kesin hususlar yok mu? İlla birisinin mi olması lazım, çevremdekiler arasında en iyi gitar çalanlardan bir tanesiyim,gitarım elektro akustik ama hiç amfi kullanmadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Kanalın

Hayırlı

Olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: rtuzz

quote:

Orijinalden alıntı: F355 Berlinetta

quote:

Kanalın

Hayırlı

Olsun

Teşekkürler
  • konu yanlış yerde
  • Soruları olan arkadaşlar varsa soruları alabilirim
  • Hacım ben bu gitar işine başlamak istiyorum. Ikinci el gitar önerir misin. Bir de fiyatları nasıl oluyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telleri olması lazım sanırım ilk ona bakmak lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Telleri olması lazım sanırım ilk ona bakmak lazım.

xDDD
  • İnternet yavaş olduğu için evde izlerim.
    Ben baya bir önceden almıştım:
    Epiphone Les Paul 100
    Bu gitar hakkında düşünceleriniz nedir hocam? Uygun bir amfi ile sert tonlar elde edilebilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: qabRiéL

Hacım ben bu gitar işine başlamak istiyorum. Ikinci el gitar önerir misin. Bir de fiyatları nasıl oluyor.

Aslında ikinci el enstrüman almak kötü bir şey değildir ancak doğru kullanılmış bir enstrüman alırsanız. Mesela profesyonel birisinin gitarını ikinci el olarak alırsanız gitar 0 alabileceğinizden daha iyi gelmiş olur. Çünkü gitarın sesi zamanla açılıyor, kullanılan ağaç oturuyor vs. Bu iyi ihtimaldi diğer ihtimal ise şu gitarı alacağınız kişi amatör yada iyi çalıyor olmasına rağmen çok vurdum duymaz ve gitara kötü davranmış.

İkinci ihtimalde de bulunan 2. eller maalesef daha fazla. Bu yüzden kesinlikle 2. el almanızı önermem (eğer çok güvendiğiniz ve iyi gitar çaldığını bildiğiniz bir yakınınız satmıyorsa)

Gitara başlamayı gerçekten istiyorsanız, kanalıma abone olabilirsiniz, abone olan arkadaşlara facebook sayfamdan birebir destek vereceğim bilginize..

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.