Şimdi Ara

Imessage ve FaceTime Etkinleştirme Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, günlerdir bu problemle uğraşıyorum ve hiçbir çözüm bulamadım son çare olarak buraya yazmaya karar verdim çözerseniz yine siz çözersiniz, annem 3 yıla yakındır iphone 6 plus ve ipad air 2 kullanıyor. Bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadı, emin değilim ama ipad air 2'yi 14.7.1'e güncelledikten sonra olduğunu düşünüyorum, tableti güncelledikten sonra birkaç gün önce annem tableti getirdi, tablette uyarı bildirimi vardı. Yakın zamanda ..... cihazda Imessage ve FaceTime etkinleştirildi diye klasik bildirim işte, güncellemeyle alakalı olduğunu düşündüm ve tamam dedim çok da önemsemedim, daha sonra 3 gün önce annemin telefonuna gelen mesajların ipadinde gözükmediğini fark ettim, imessage ve facetime ayarlardan bir açıp kapıyayım dedim o günden beri bir daha aktifleşmedi, sürekli ''etkinleştirme bekleniyor'' veya ''başarısız oldu'' şeklinde uyarı veriyor, internetteki ve aklıma gelen her türlü çözüm yollarını denedim, imessage ve facetime'ı açıp kapatma, kapatıp telefonu yeniden başlatıp tekrar açma, uçak moduna alıp kapama, en son tekrardan kurulum yaptım ama nafile, işin daha kötü tarafı facetime ve imessage ayarlarında ''size şuradan ulaşılabilir'' kısmında artık telefon numarası da yazmıyor, sadece eposta adresi var, annemden bana mesaj attığımda imessage eposta üzerinden geliyor, kafayı yiyicem delirecek raddeye geldim 3 gündür bununla uğraşıyorum, apple destek ile defalarca konuştum papağan gibi hepsi de google'a yazınca çıkan makaleyi gönderip duruyor, hat yurtdışı çağrı ve dolaşımı açık, hatta çok sms gidebilir diye yurtdışı sms paketi aldım, ilk günler çok aç kapa yaptım acaba ondan mı oldu, yakın zamanda benzer sorun yaşayan var mı, telefon ve tablet arasında baya bir yazılım sürümü farkı var ondan olabilir mi diyeceğim ama yakın zamana kadar hiçbir problem yoktu.

iphone 6 plus: 12.5.4

ipad air2: 14.7.1

hat: Türk Telekom

Yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten yordu beni günlerdir

• Hepsini okumaya vaktim yok ancak operatörünü aramayı denedin mi ben Turkcell’i arayarak çözdüm dün gece.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ya hücreselden yurt dışını aç yada kullandığın pakete ek olarak yurt dışı mesaj açık paketi al

• Nasıl buldun saçma cevaplar veriyorlar da baya

• WizardArms kullanıcısına yanıt

Hallettiniz mi geç gördüm.

• Kendiliğinden oldu desem yeridir Turkcell bu problemin Apple yüzünden kaynaklandığından bahsediyor Apple’da bunu Turkcell’in yüzünden olduğunu söylüyor hatta Apple çalışanı ile birlikte Turkcell çalışanları ile görüştük tabii Apple çalışanı arka tarafta sessiz sessiz dinledi konferansı rapor yazıcakmış neyse kendiliğinden bir şekilde oldu

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.