Şimdi Ara

::::IMEI SORGULAMA:::: (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
918
Cevap
0
Favori
1.577.738
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben bi telefon aldım şirket batmış onun adına fatura kestiler şimdi kayıtlı kvk dan da kacak çıkıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: karakule2685

beyler ben bi telefon aldım şirket batmış onun adına fatura kestiler şimdi kayıtlı kvk dan da kacak çıkıyor

şirket batsada batmasada seni ilgilendirmez tlf,nun faturası varsa o faturada ımei no yazıyorsa iş biter ....
  • 2.el alınan telefonları kendi üzerimize alma imkanı var mı
  • zaten eski telefonlar icin bir sorun yok. kayıtsız bile olsa 5ytl verip hallediyorsun.
    ASIL sorun 13 temmuzdan sonra alınan Faturasız ve BULUNAMADI diyen telefonlar icin. Onların kesinlikle kaydının yapılmayacagını acıkladılar.
  • O ZAMAN ONLAR YANDI
  • Hemde çıra gibi!!
  • IMEI Durum
    35******.. KAYITLI

• arkadaşlar ben teleforun yurd dışından aldım faturası var elimde. herkez 5 milyona kayıt yapılıyo diyo. telekomamı gidicez nereye gidicez kayıt için.
  • Kayıt işlemleri daha başlamadı sanırım 12 eylulde ihale olacaktı felan.. Sonra Telefona MSG yollayacaklardı..
    Acele etmeye gerek yok Aralıga cok var daha.
  • ohh be bende sorun yok
  • N-gage i kontrol ettirdim.Bulunamadı dedi;ama biliyordum zaten telefon yurtdışından geldi.

• Mobil İletişim Araçları ve İşadamları Derneği Başkanı Murat Dursun, bazı aksaklıklar sebebiyle kaçak telefonlara mesaj gönderilemediğini söyledi. Dursun, söz konusu cihazların ekim ayının ilk haftasında uyarı mesajlarını alacağını ifade etti. Kayıt altına alma işlemlerinin GSM operatörlerinin bayilerinden yapılacağını belirten Dursun, böylece 12 milyon kaçak telefonun hızlı bir şekilde beyaz listeye gireceğini kaydetti. Murat Dursun, gerekçelerinin makul olması durumunda 13 Aralık tarihini geçirenlere ek bir süre vereceklerini vurgulayarak, “Kayıt altına alma işlemlerinin başladığı tarihlerde yurtdışında olan, hasta veya gelemeyecek durumdakiler, belgelerini getirirlerse telefonları bloke olmaz.” dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visualize -- 20 Eylül 2005, 20:13:19 >

• CEP TELEFONUNUZ SİSTEME KAYITLI MI?

1-Telefonun *#06# tuşlarına basıldığında ekrana IMEI numarası geliyor.

2-Aynı numarahttp://imei.tk.gov.tr/ adresine girilerek sorgulanabiliyor.

3-İnternetteki sorgulamada kaçak telefonlar için 'kayıt bulunamadı' ibaresi yer alıyor.

4-Telefonun kaçak çıkması halinde Turkcell, Telsim ve Avea bayilerine 5 YTL yatırılacak.

5-Fatura ibraz eden kullanıcılar söz konusu ücreti ödemeden cihazını kaydettirebilecek.

NOT: Sisteme dahil olmayan kaçak telefonlara Ekim'in ilk haftasından itibaren 'Telefonunuz kayıtlı değil, gerekli işlemi yaptırın' şeklinde kısa mesaj gönderilecek. 13 Aralık'a kadar sisteme dahil olmayan abonelerin cihazları iletişime kapatılacak.

not:Yurtdışından gelenlerin ve turistlerin cihazlarının kaçak durumuna düşmeyeceğini söyleyen Dursun, yeşil listede bulunacak bu cihazların kullanımında sorun yaşanmayacağı müjdesini verdi.

• kvkdan aldım ama kayıtlı deıl dıo
  • allaha şükür bende sorun çıkmadı kayıtlı diyo yaşasın
  • quote:

Orjinalden alıntı: dozdoz

kvkdan aldım ama kayıtlı deıl dıo

Kvk'dan Garanti belgen felan varsa korkma Buyuk olasılıkla kayıtlıdır. yani TT daha kayıtlara gecmemiştir ama kaydı vardir :)
  • Arkadaşlar herkez 5 milyona kayıt ettiriliyor diyor hatta emniyet müdürlüğünün sayfasında bile yazıyor. (avea, turkcell, telsim bayilerinden yatırılcakmış... hepsine gittim hatta bazısı ptt bile dendi, anadolu yakası ptt müdürlüğüne gittim. şuan para yatırıpda imei numarasını kayıt etticebilceğimiz bi yer yok. 5 milyon veriyosun kayıt ediyolar diyipde bilmişlik yapmıyalım lütfen)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RhoX -- 21 Eylül 2005, 22:13:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

CEP TELEFONUNUZ SİSTEME KAYITLI MI?

3-İnternetteki sorgulamada kaçak telefonlar için 'kayıt bulunamadı' ibaresi yer alıyor.

4-Telefonun kaçak çıkması halinde Turkcell, Telsim ve Avea bayilerine 5 YTL yatırılacak.

5-Fatura ibraz eden kullanıcılar söz konusu ücreti ödemeden cihazını kaydettirebilecek.

NOT: Sisteme dahil olmayan kaçak telefonlara Ekim'in ilk haftasından itibaren 'Telefonunuz kayıtlı değil, gerekli işlemi yaptırın' şeklinde kısa mesaj gönderilecek. 13 Aralık'a kadar sisteme dahil olmayan abonelerin cihazları iletişime kapatılacak.

not:Yurtdışından gelenlerin ve turistlerin cihazlarının kaçak durumuna düşmeyeceğini söyleyen Dursun, yeşil listede bulunacak bu cihazların kullanımında sorun yaşanmayacağı müjdesini verdi.

Bu son haberin kesinligini sagliyacak bir kaynak gosterebilirmisiniz....

• quote:

Orjinalden alıntı: fade

quote:

CEP TELEFONUNUZ SİSTEME KAYITLI MI?

kaynak:habertürk---haber7...

Bu son haberin kesinligini sagliyacak bir kaynak gosterebilirmisiniz....

• quote:

/>

Mobil İletişim Araçları ve İşadamları Derneği Başkanı Murat Dursun, bazı aksaklıklar sebebiyle kaçak telefonlara mesaj gönderilemediğini söyledi. Dursun, söz konusu cihazların ekim ayının ilk haftasında uyarı mesajlarını alacağını ifade etti. Kayıt altına alma işlemlerinin GSM operatörlerinin bayilerinden yapılacağını belirten Dursun, böylece 12 milyon kaçak telefonun hızlı bir şekilde beyaz listeye gireceğini kaydetti. Murat Dursun, gerekçelerinin makul olması durumunda 13 Aralık tarihini geçirenlere ek bir süre vereceklerini vurgulayarak, “Kayıt altına alma işlemlerinin başladığı tarihlerde yurtdışında olan, hasta veya gelemeyecek durumdakiler, belgelerini getirirlerse telefonları bloke olmaz.” dedi.

gelemicek olanlara dışarda olanlara falan musama gosteriolarsa rahat aralıktan sonra veya yakın bi tarihte bi af çıkar 13 temmuz falan farkyapmaz

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.