Şimdi Ara

İMEİ NUMARASI KOPYALANMIŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefon 30 gün içerisinde kapatılacakmış ne yapmam lazım.Samsung kullanıyorum

• operatorunuzle konusun. ıletısım merkezı sızı yonlendırecektır.
    Ne oldugu bellı olnayan telefonculardan zamanınnda telefon alma gafletınde bulunmustum. Ona da boyle bır mesaj gelmıstı. Bende buyuk bır teknolojı marketten cıhaz aldım, sımdı hıcbır sorun yok...
    Bu da bana ders oldu. Bundan sonra cıhaz alacaksam medıamarkt,bımeks,vatan,teknosa,darty,electroworld,... Gıbı yerlerden alırım.
  • Hocam garantisi varsa servisle görüşün.Çare olmazsa sizin de imei attırmaktan başka yolunuz kalmıyor.
  • benim de telefonum s5620 imei atttırdım telefoncular işte aynı imei yi kullanmışlar yine kapandı şimdi evden arıyorum değiştirecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkcombil

Hocam garantisi varsa servisle görüşün.Çare olmazsa sizin de imei attırmaktan başka yolunuz kalmıyor.

garantisi yok malesef,imei nasıl attırılır onu blmiyorum ne kadardır fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: abaz aga

quote:

Hocam garantisi varsa servisle görüşün.Çare olmazsa sizin de imei attırmaktan başka yolunuz kalmıyor.

İlk olarak telefonu aldığın telefoncuya gitmeni ve sıkıntıyı ona anlatmanı öneririm.Adam problemi çözmeye niyetliyse zaten çözer.Niyeti yok gibi olursa bunlara imei atılıyormuş(Bu arada telefonun modelini bize belirtsen iyi olurdu) o zaman ben imei attırayim dersin,adamın mukakkak imei atan tanıdıkları vardır.Bu da mı olmuyor.O zaman dışarıda telefon tamir eden teknik servisleri gezeceksin.Genelde birçoğu el altından o işi de yapıyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abaz aga

quote:

İlk olarak telefonu aldığın telefoncuya gitmeni ve sıkıntıyı ona anlatmanı öneririm.Adam problemi çözmeye niyetliyse zaten çözer.Niyeti yok gibi olursa bunlara imei atılıyormuş(Bu arada telefonun modelini bize belirtsen iyi olurdu) o zaman ben imei attırayim dersin,adamın mukakkak imei atan tanıdıkları vardır.Bu da mı olmuyor.O zaman dışarıda telefon tamir eden teknik servisleri gezeceksin.Genelde birçoğu el altından o işi de yapıyor.

telefonu izmirden almıştım şuan antalyadayım aslına bakarsanız bn almadım herneyse olmazsa telefon tamircilerine giderim bu arada model samsung j150

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.