Bildirim
İMEİ Numaramı çalmışlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
doğruca faturanızla ve telefonun üstündeki kutuda yazan IMEI numarasıyla (telefonun arkasında da yazıo ama garanti olsun diye) birlikte Telekominikasyon Kurumu'na gidip olayı anlatın.. gerekli işlemleri yaparlar.. _____________________________ ==> c . a l k a n <==
N95 8GB - Bir Bilgisayar - Bir Kamera - Bir MP3 - Bir Video Oynatıcı - Bir Yol Gösterici - Bir İnternet Gezgini
N95 8GB - Cebimde birşey var...Ama tek birşey değil...Bilgisayar artık böyle birşey...
===> YENİ NOKIA N95 8GB [ANA BAŞLIK, DESTEK, PAYLAŞIM] <===
==> ALKAN TECH - TIKLAYIN <==
!!! NOKIA N95 8GB FORUMLARI AÇILDI !!! -
operatör seçin mi diyor? Benim bildiğim kilitlendiğinde "Müşteri hizmetleri ile görüşün" falan demesi lazım. Şebeke ayarlarında hata olmasın. şebeke seçimini "otomatik" yapıp deneyin. _____________________________ TA2LSM -
quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER
operatör seçin mi diyor? Benim bildiğim kilitlendiğinde "Müşteri hizmetleri ile görüşün" falan demesi lazım. Şebeke ayarlarında hata olmasın. şebeke seçimini "otomatik" yapıp deneyin.
Ayarlardan operatör seçimi elle yapıldığında her açılışta operatör seçin der telefon. Network killer'a katılıyorum._____________________________ -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X