Şimdi Ara

IMEİ: NULL ve AÇILMAMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar... Sony Xperia C4 telefonu var elimde

    Sony'nin Xperia C4 telefonu var elimde. 1 yıl önce telefonumu hat görmediği için servise vermiştim. ana kart arızası dediler ve çok fahiş bir fiyat çektiler. ben de o kadar para verilmez deyip zaten elimde olan başka bir telefon kullanmaya başladım. elimdeki telefonda geçenlerde sıkıntı verince bu telefonu telefoncu da yaptırmak istedim. hat yeri değişecek dediler. hat yerini değiştirdiler fakat telefon ımei: null'a düştüğü için sorun çözülmedi. telefonu yine eskisi gibi geri aldım.

    telefonda hat görmemesi ve ekranında küçük bir sıkıntı hariç bir sorun yok. 3-4 gün önce imei:null olduğunu arkadaşa göstereyim derken imei gelmiş bende hemen eve gelip hattımı taktım fakat şebeke falan yok yine. neyse dedim bu telefondan hayır yok hattımı çıkarmaya çalışırken hat çıkmadı hatta daha da içeri kaçtı. dün akşam da hattı alıp başka bir telefona takacağım için hattı iğneyle falan içine sokup çıkarmaya çalıştım. fakat ne hattı çıkarabildim hem de telefon da açılmadı. sanırım iğneyi derine soktum ve bir şeye zarar verdim.

    en azından hattımı çıkarıp telefonumun geri gelmesini istiyorum. sizce telefoncuya vermeden kendim ne yapabilirim. yoksa telefonu çöpe atacağım. ayrıca bilgisayarda xperia companion'da yedeklerim var onları bu telefon olmadan nasıl alabilirim??

    sevgiler..







  • Hattı çıkarmak için mebcur sökülmesi lazım gibi görünüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.