Bildirim
iMEI KAYITLI
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
15 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Kardeşim pasaport derken ne dediğini anlamadım ancak IMEI kayıtlı ise hiç bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum... Ama sen biraz daha araştırırsan faydalı olur... -
Neyini anlamadin gayet acik anlatmis. Telefona IMEI atmislar diyor. Hocam sorunun cevabi hiçbirşey olmaz kapansa bile 20tl ye İmei atarsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: fotoburak
Neyini anlamadin gayet acik anlatmis. Telefona IMEI atmislar diyor. Hocam sorunun cevabi hiçbirşey olmaz kapansa bile 20tl ye İmei atarsin.
Imei kayitli derken telefon orjinal oldugunu soyledim baska telefonun imei si degil kendine ozel imei si varmis benim sorum pasaport kayitli olmamasi aldiktan birnhafta sonra kapanmasin telefon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: mert2190mert
quote:
Orijinalden alıntı: fotoburak
Imei kayitli derken telefon orjinal oldugunu soyledim baska telefonun imei si degil kendine ozel imei si varmis benim sorum pasaport kayitli olmamasi aldiktan birnhafta sonra kapanmasin telefon
Riske girme para değerlidir :)
Başka modellere yönel.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X