Şimdi Ara

iMEI KAYITLI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba 2.el bir s4 buldum full kutu icerikli boya atmasi falan yok temiz fakat turt disindan gelmis fakat imei kayitliymis fakat pasaport kayitli degilmis bu sorun olurmu fiyati 850 tl kapanma olurmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kardeşim pasaport derken ne dediğini anlamadım ancak IMEI kayıtlı ise hiç bir sıkıntı olmayacağını düşünüyorum... Ama sen biraz daha araştırırsan faydalı olur...
  • ahmthlmzn kullanıcısına yanıt
    Neyini anlamadin gayet acik anlatmis. Telefona IMEI atmislar diyor. Hocam sorunun cevabi hiçbirşey olmaz kapansa bile 20tl ye İmei atarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Neyini anlamadin gayet acik anlatmis. Telefona IMEI atmislar diyor. Hocam sorunun cevabi hiçbirşey olmaz kapansa bile 20tl ye İmei atarsin.

Imei kayitli derken telefon orjinal oldugunu soyledim baska telefonun imei si degil kendine ozel imei si varmis benim sorum pasaport kayitli olmamasi aldiktan birnhafta sonra kapanmasin telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: mert2190mert

quote:

Orijinalden alıntı: fotoburak

Imei kayitli derken telefon orjinal oldugunu soyledim baska telefonun imei si degil kendine ozel imei si varmis benim sorum pasaport kayitli olmamasi aldiktan birnhafta sonra kapanmasin telefon

Riske girme para değerlidir :)
    Başka modellere yönel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.