Şimdi Ara

İmei hakkinda bilgi almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar merhaba benim birsey dikkatimi cekti benim i9000 telefonum var 4.1.2 jelly bean yüklü .ikinci el aldim imei si batarya altinda ve telefonun icindeki ayni batarya altindakinde sonunda fazladan /0 var internette kayitlimi diye baktigimda yurt ici kayitli cihaz en alttaki aciklamada telefon c62 olarak gozukmekte bu ne anlama gelir imei batarya altindada ayni ama c62 gozukuyor bilgiler icin tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanDURSUN -- 23 Mart 2013; 10:56:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaslar bilgi sahibi olan yokmu ??

• Yav kayıtlıysa sorun yoktur boşver takam kafana

• quote:

Orijinalden alıntı: FolloFush

Yav kayıtlıysa sorun yoktur boşver takam kafana

kayitlida altindaki aciklamada i9000 yazmasi gerekirken c62 yaziyor bide buna yeni imei atilmis olsa arkadakj imei ile ayni nasil ayni imei atilcak ilginc durum

• quote:

Orijinalden alıntı: 1995Unocan

quote:

kayitlida altindaki aciklamada i9000 yazmasi gerekirken c62 yaziyor bide buna yeni imei atilmis olsa arkadakj imei ile ayni nasil ayni imei atilcak ilginc durum

Peki arkadaki kağıt yapıştırma olabilir mi?İnternetten diğer i9000 fotoğraflarına bakıp bulun.Aynıysa btk da sorun var.Boşverin birşey olmaz ondan.Sorun çıkarsa btkya söylersiniz.Veya aldığınız yere.
  • quote:

Orijinalden alıntı: XsI

quote:

Orijinalden alıntı: 1995Unocan

quote:

Peki arkadaki kağıt yapıştırma olabilir mi?İnternetten diğer i9000 fotoğraflarına bakıp bulun.Aynıysa btk da sorun var.Boşverin birşey olmaz ondan.Sorun çıkarsa btkya söylersiniz.Veya aldığınız yere.

baktim yapistirma deil orjinal bisi olmaz herhalde ya tesekkur ettim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    c3 hakkında bilgi istiyorum
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.